Više kapaciteta za mobitele

poruka: 9
|
čitano: 2.775
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Više kapaciteta za mobitele".
16 godina
neaktivan

128 Gb. e to je fakat ogromna kolicina prostora

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Više kapaciteta za mobitele
JackDeadman kaže...

Ma sad više nečemo držati muziku nego i filmove ili neke duge videozapise preko moba, naravno sa pristojnim ekranom 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
neaktivan

128 gb interne memorije?? Pa problem  je 8 gb napunit a kamoli 16 puta više...

No dobro, i datoteke su sve veće i veće...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 15:45 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ako mi nije problem napuniti par terabajta, nije ni 128gb, sam da stavim ff7 i 8 na mob i to je vec par gb, jos nekompresiranih igri i evo 30-50gb puno, 10-20gb muzike i ostatak filmovi

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JackDeadman kaže...

Bilo bi zgodno vidjeti SD od 128Gb. Osobno bih ga koristio u laptopu i netbooku kao SSD data storage... meni za posao više nego dovoljno.

16 godina
neaktivan

nakon toga dvd i blu-ray ce otici u debelu zastaru

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Po meni je dvd već odzvonio, zadnji put sam ga kosritio prije negdi pola godine .

BR jedino spašava  ps 3 ali kad steam dojde na ps3  niti BR neće trebati.

Internet bude jedina beskonačna memorija, povezan svugdje i bilo gdje :) .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan

Moj mob ima tek 2GB mem., a kompjuter koji sam imao do prije 2 godine je imao 80GB. - Baš me zanima cijena...Osmijeh

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JackDeadman kaže...

nakon toga dvd i blu-ray ce otici u debelu zastaru

Neće tako brzo tzv. mass storage mediji otići u zastaru. Meni je DVD-RAM nezamjenjiv za backup, a da ne pričam ako čovjek ima malo veću kolekciju DivX-ova, kućnih kolekcija video snimki, fotografija... jedino da izađu diskovi i mem. kartice od bar 400Tb;-) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice