Čeka se potez HRT-a da ViP net-u naplati TV pretplatu na dotični mobitel. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto gle i "televizor" čemo nositi svuda sa sobom i plačat možda pretplatu za ovo?
eto gle i "televizor" čemo nositi svuda sa sobom i plačat možda pretplatu za ovo?
Pretplata se plaća za svaki uređaj koji ima tuner :) . Tako su HRTovci to pokusali definirati.
3G TV nema tuner jer je to "obični" streaming dok DVB-h ima kao i DVB-t pa mogu tražiti pretplatu i za to.
Jedina je prednost što se na 5 tunera jedan plaća pa ako imate kući dva TV-a, radio u autu, hi-fi u sobi onda za npr. nokiu n96 ne treba dodatno plaćati :) .
TV na mobu, sve super samo da uz pretplate za mobitel ne povečaju radisku frekvenciju koja ide državi sa sadašnjih 10kn na 50kn zbog ovoga, a što se tiće HSPSDSPSA+-+ veze, baš me briga, samo ću brže potrošiti ovih 1GB kojih plačam 200kn, neka oni rađe stave flat za mobilni internet(pravi flat a ne 10GB) a da ne košta kao mjesečna rata za auto :-)
DVB-H jel to nekome treba ???
Zanimljivo. Mislim da će, ako ovo zaista zaživi u punom jeku, Vipnet pojesti T-Mobile.
Kakvog smisla ima uvoditi tehnologije koje nisu prihvaćene nigdje u svijetu osim u Japanu i Južnoj Koreji!? Prognoziram debakl!
Kakvog smisla ima uvoditi tehnologije koje nisu prihvaćene nigdje u svijetu osim u Japanu i Južnoj Koreji!? Prognoziram debakl!
To što one postoje u tim zemljama ne znači da se i koriste!
DVB-H ima itekako smisla, samo treba vremena da se udomaći. Ne bih rekao da je HAKOM trom jer nije ni mogao još raspisati natječaj za DVB-H koncesije. U onom planu prelaska s analogne na digitalnu televiziju predviđeno je da će se s gašenjem analogne TV osloboditi frekvencije koje će potom biti dodijeljene za DVB-H i druge stvari. Znači treba pričekati još godinu do dvije, ovisno o regiji u Hrvatskoj. Tad će, nadam se, i ponnuda mobitela s tunerom iti veća od zasad jedine N96 koja ipak ima paprenu cijenu.
Kao i Video Razgovori, neznam bas puno ljudi koji to koristu, a i televizija je sve manje zanimljiva.
Umjesto da svi lihvari smanje cijene mobilnog interneta, da i mi možemo ko ljudi na internet. Međutim još mi u glavi odzvanja cijena wapa od 1.20 po minuti.
To će pričekati neko sretnije doba, doba nuklearki.
A kaj se to tak intresantnoga ima za gledat na mobitelu u nasem nesretnom i niskoristi televizijskom eteru, pisljivi HTV mozda kakva glupost totalna kod nas se nema kaj zanimljivog gledat da bi bilo hitno i nuzno to gledat na mobitelu i to je tako a nek neko digne ruku kome je hitno i zgodno nekaj gledat na mobitelu svasta ljudi moji stvarno svasta!!!
Ako ne mogu sjest doma i pogledat televiziju, onda ne moram ni kad sam vani (na kavi, poslu...).
Sad će se više prometnih nesreća događat, ne samo da će ljudi pričat na mobitel i vozit, već će gledat seriju ili vijesti i vozit.