Animacije su, blago rečeno, užasne.
Ahm..
Mass Effect 3 izašao je prije šest godina
Zar je 6. ožujak 2012. bio prije šest godina???
Animacije su, blago rečeno, užasne.
Ahm..
Mass Effect 3 izašao je prije šest godina
Zar je 6. ožujak 2012. bio prije šest godina???
Zbrajanje i oduzimanje do 10 je nekad teška stvar.
Vezano uz animacije, ne znam zašto je itko od BioWarea očekivao kvalitetne animacije. Nikad im to nije pošlo za rukom. Rekli su da će neke stvari pokrpati, ali ne čim igra izađe.
Vezano uz animacije, ne znam zašto je itko od BioWarea očekivao kvalitetne animacije. Nikad im to nije pošlo za rukom. Rekli su da će neke stvari pokrpati, ali ne čim igra izađe.
animacije izgledaju gore neg u me1 iz 2007. ocekivao sam barem da negledam u retardirane face za 60€
https://media.giphy.com/media/3o7bu2aP0jhNL4zzTq/giphy.gif
animacije izgledaju gore neg u me1 iz 2007. ocekivao sam barem da negledam u retardirane face za 60€
Ne branim ih i znam da je većina zainteresiranih ljudi odgledala taj video u kojem se uspoređuju igre. Trebali su bolji posao odraditi. Nažalost, velika je vjerojatnost da to nikad neće izgledati kako bi trebalo. Jedina je opcija u tom slučaju EA-ju ne dati novce ili pričekati neke veće zakrpe.
Sa ocima i obrvama su isto zaj.svi bulje u prazno nekuda.. u prijasnjim me to mi je bilo najbitnije zapravo.. ti razgovori sa posadom , ljudima i njihove reakcije , romanse i sl.. meni najbitniji dio me su unistili. Iako cu kupit igru dobrano sam razocaran
xfact
Kako popravi kacigu,mislio sam sad je gotova 
ne radi video?