Vemil se preuređuje, u HG Spotu rasprodaja, a Tech

poruka: 40
|
čitano: 16.332
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vemil se preuređuje, u HG Spotu rasprodaja, a Tech".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
16 godina
neaktivan

Ne kužim? Zašto niste naveli koliko traje ta rasprodaja u HGspotu. Baš bi se zaletio po jedan LCD TV od 32" uz popust od 50%...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Vemil se preuređuje, u HG Spotu rasprodaja, a

Od 2. studenog započinje velika sezonska rasprodaja u HGspotovim poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci!

Ne navode kada će završiti.

16 godina
neaktivan

Valjda bude do 12. mjeseca. Vidio sam na stranici HGspota da od 12. mjeseca kreće sve nanovo, dakle EVGA, LIAN LI, HIS, Crucial, WD, Dell & Alienware, Pioneer kompletan asortiman, Seasonic, Thermalright, AC Ryan i ostalo...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Akcija bi trebala trajati dok ne isprazne zalihe, valjdaIzlanuo se, ja sam sebi piknio ovo kućište,  sa popustom od 40 % platio ga 330 kn. I za TV-e je popust 20 % a ne 50 %.

snajpanje nije kempanje!!! || google is my frend too!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Akcija u HG spotu traje do rasprodaje svih zaliha

17 godina
neaktivan

Ja sada gledam na stranicama HGspota artikle, ali skoro nema ništa u ponudi! Katastrofalno! Pa kako iskoristiti rasprodaju kad nemam što kupiti?

Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ne shvaćam, sada gledam ponudu miševa, i pod opisom 'akcija' piše 'ne'...To bi trebalo značiti da taj miš ne spada pod ovu rasprodaju ili još nisu osvježili stranice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Nema vam druge nego otići do nekog od otvorenih dućana i probati kupiti na licu mjesta. Ni na jedan od telefona (01/6611 555, 6611 556 01/6611 558) se nitko ne javlja.

I još jedna napomena - na webu piše da "Popusti vrijede za plaćanje gotovinom".

17 godina
neaktivan
Ma zaboravi njihove web stranice, nego dođeš, vidis, kupis :)
everybody lies

2 0 hvala 0
16 godina

Moj savjet je da admini lockaju ovu temu jer već ima jedna koja je otvorena jučer pa je glupo da se nagomilavaju iste stvari. Ista je stvar s masu tema. Evo hgspot rasprodaja http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/hg-spot-rasprodaja/37598.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
zabranjeniples kaže...

Moj savjet je da admini lockaju ovu temu jer već ima jedna koja je otvorena jučer pa je glupo da se nagomilavaju iste stvari. Ista je stvar s masu tema. Evo hgspot rasprodaja http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/hg-spot-rasprodaja/37598.aspx

Ova "tema" su komentari na vijest s BOL-a, niju je netko otvorio greškom ili previdom. Novi si na forumu, pa se još ne snalaziš...

A to što svi palamude samo o jednom detalju iz vijesti - problem je samih diskutanta, a ne nas moderatora!

16 godina
neaktivan

Oprostite Na OT-u ali da neotvaram novu temu radi sitnice......

Kakve su informatičke trgovine u Požegi,recite mi molim vas ako ima stranica i adresa pošto danas idem u požegu.....Namigiva

Moderatori nemojte mi zamjerit molim vaaasCoolSmijeh!

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miro kaže...
zabranjeniples kaže...

Ova "tema" su komentari na vijest s BOL-a, niju je netko otvorio greškom ili previdom. Novi si na forumu, pa se još ne snalaziš...

A to što svi palamude samo o jednom detalju iz vijesti - problem je samih diskutanta, a ne nas moderatora!

Snalazim se ja dosta dobro. Al ok, mislim nisam nigdje vidija da se radi o BOL-u. Vidim samo komentari isti ko i u onoj temi. Al eto nema beda.

17 godina
neaktivan

Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci! Iako živim u gradu 3 put razvijenijem od Splita ništa od akcije.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Kakve su informatičke trgovine u Požegi,recite mi molim vas ako ima stranica i adresa pošto danas idem u požegu.....Namigiva

PliiiiizzzzSramim se!

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...
doctor_crash kaže...

PliiiiizzzzSramim se!

Liiiizzzzzzz Cool!

BljaaaaaakkBelji se!

17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Snalazim se ja dosta dobro. Al ok, mislim nisam nigdje vidija da se radi o BOL-u. Vidim samo komentari isti ko i u onoj temi. Al eto nema beda.

na vrhu ti piše:

17 godina
neaktivan

Izgleda da će Vemil ostaviti jedino trgovinu u Vrbanima.

Vemil propada uz ispriku da se "preuređuje" 

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Nego, jel' netko potegao do Utrina i vidio cega tamo uopce ima, ako icega ima...

Onom cjeniku ne vjerujem nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas cetiri manje trgovine informatickom opremom, i to ti je zapravo jedini izbor ako zelis kupovati.  Evo preporucio bih ti Dom racunala (Baruna Trenka 5) ili Icon Computers (Trg Sv.Trojstva) .

Ima i nekoliko trgovackih centara, koji uz sve i svasta nude i tehniku, ali nemoj se previse pouzdati u njih...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
15 godina
neaktivan
Pozdrav svima iz HGspota, da se lakše snađete i da ne gubite vrijeme, dodali smo na web opsaku o raspoloživosti artikala. Rasprodaja je počela 2. studenog i traje do isteka zaliha, a nakon toga vas očekuju novi proizvodi. Žao mi je zbog svih koji nisu uspjeli kupiti baš ono što su htjeli, ali tako je to s rasprodajama, tko prvi, njegova djevojka (ili matična ploča, grafička...).
Mihaela
Mihaela Bajkovac

0 0 hvala 1
17 godina
Mihaela Bajkovac kaže...
Pozdrav svima iz HGspota, da se lakše snađete i da ne gubite vrijeme, dodali smo na web opsaku o raspoloživosti artikala. Rasprodaja je počela 2. studenog i traje do isteka zaliha, a nakon toga vas očekuju novi proizvodi. Žao mi je zbog svih koji nisu uspjeli kupiti baš ono što su htjeli, ali tako je to s rasprodajama, tko prvi, njegova djevojka (ili matična ploča, grafička...).
Mihaela

Dobro je, iako link za HD4890 neradi, zanima me ovo, kad ste stavili to na početnoj jeste li ujedno i cjene spustili na webu ili to samo vrijedi ako kupujemo U Zagrebu, Osjeku, Splitu i Rjeci i platimo 20-50% manje  od cjene koja se nalazi na webu?

Npr. Saphire HD4890 je 1600 kn - 30% u Splitu kad bi uzima doslo bi me 1120 kn?

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 16:33 (markoal).
16 godina

"a nakon toga vas očekuju novi proizvodi" na šta konkretno misliš? Perilice,usisavači ili informatička oprema?

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

"a nakon toga vas očekuju novi proizvodi" na šta konkretno misliš? Perilice,usisavači ili informatička oprema?

Informatička oprema. Nećemo imati više bijele tehnike i malih kućanskih aparata. To ćete morati potražiti na drugim mjestima.

Vraćamo se onome u čemu smo uvijek bili dobri.

Mihaela Bajkovac
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
Mihaela Bajkovac kaže...
Mihaela

Dobro je, iako link za HD4890 neradi, zanima me ovo, kad ste stavili to na početnoj jeste li ujedno i cjene spustili na webu ili to samo vrijedi ako kupujemo U Zagrebu, Osjeku, Splitu i Rjeci i platimo 20-50% manje  od cjene koja se nalazi na webu?

Npr. Saphire HD4890 je 1600 kn - 30% u Splitu kad bi uzima doslo bi me 1120 kn?

Cijene na webu nisu izražene s popustom - plaćanje preko web shopa se obavlja putem kartica. Popust vrijedi isključivo za gotovinu u navedenim poslovnicama.

Mihaela Bajkovac
16 godina

E bem ti,mislio si piknut x4 620 i kad ono nemajuPlač a taman mislio jeftino proc..

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jao ljudi, pazite da se poslije ne lupate po glavi kad firma ode u stecaj i nemate vise gdje ostvariti svoju garanciju na pokvareni proizvod!!!!

Uskoro ce HG pozatvarati poslovnice osim glavne zgrade u zagrebu (jasno vam je valjda da se zato sve i rasprodaje, ne?).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DJ-Terror kaže...

Jao ljudi, pazite da se poslije ne lupate po glavi kad firma ode u stecaj i nemate vise gdje ostvariti svoju garanciju na pokvareni proizvod!!!!

Uskoro ce HG pozatvarati poslovnice osim glavne zgrade u zagrebu (jasno vam je valjda da se zato sve i rasprodaje, ne?).

Moram demantirati ovaj navod. Stvarno stanje je ovakvo - od postojećih poslovnica, zatvorit će se Mandi u Zagrebu, te Imotski i Križevci. Sve ostale poslovnice će nastaviti normalno raditi.

Rasprodaja je organizirana s ciljem da se napravi mjesto za nove proizvode te da se proda asortiman bijele tehnike i malih kućanskih aparata koji više neće biti u ponudi HGspota.

Što se tiče ostvarivanja garancija, s tim neće biti nikakvih problema. Zbog problema koje je HGspot imao s likvidnošću, odjel servisa je bio u potpunosti zapostavljen. Budući da su problemi s likvidnošću iza nas, jučer je održan krizni sastanak nove Uprave i voditelja servisa i na njemu je zaključeno da će od danas (6. studenog) početi pozivi prema kupcima da preuzmu zamjensku robu ili povrat novca. Što se tiče računala i prijenosnih računala, servisni tim je privremeno utrostručen i voditelj servisa obećava da će u roku od 7 dana sva računala biti popravljena.
Roba za koju HGspot servis nije servisno mjesto (printeri, televizori i sl.), a koju su kupci radi jednostavnosti ostavili u HGspot servisu, ide po uobičajenoj proceduri nevezano uz rad HGspota. Ako takva roba stoji na servisu duže od 10 dana, naši djelatnici će urgirati da se problem riješi, ali ne možemo ništa obećati jer se radi o neovisnim tvrtkama. Ako kupac želi, možemo mu dati podatke s točnim brojem primke pod kojom se proizvod vodi na ovlaštenom servisu te može sam provjeriti stanje i očekivani rok popravka.

Mihaela Bajkovac
16 godina
neaktivan

De ljudi  koliko u svakoj temi o vemilu ili hg spotu  ima postova ,da na svaki post dadne te po 1kn oni bi već se vratili iz krize i proradili ....

RIDER
16 godina

Servis vam je KATASTROFA!!

43 dana sam čekao reklamaciju. Tako vraćate nekom ko je potrošio tisuće kuna kod vas?! Kada je servis bio u vašim poslovnicama je sve bilo super ali Senso je katastrofa

Sve pohvale na ljubaznost zaposlenika u Hg-u OsijekCool

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 14:44 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice