Većim plaćama protiv samoubojstava

poruka: 39
|
čitano: 8.021
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Većim plaćama protiv samoubojstava".
17 godina
neaktivan
RE: Većim plaćama protiv samoubojstava
Zoidberg kaže...

Joj tak gledano a i Schumacher radi svoj posao jer nema drugog izbora. :D Mislim svatko bira što želi raditi. Ako hoce setati po šumi i jesti travu nece ih nitko dirati. Ako hoce placu koja je za njihove pojmove jako dobra radit ce u Foxcon logoru. :D

Jaj gdje si sad njega našao :D

Ja bi baš rekao za njega da to radi jer voli takav sport i eto, osvojio sve što se da osvojiti lol

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Zoidberg kaže...

Joj tak gledano a i Schumacher radi svoj posao jer nema drugog izbora. :D Mislim svatko bira što želi raditi. Ako hoce setati po šumi i jesti travu nece ih nitko dirati. Ako hoce placu koja je za njihove pojmove jako dobra radit ce u Foxcon logoru. :D

Jaj gdje si sad njega našao :D

Ja bi baš rekao za njega da to radi jer voli takav sport i eto, osvojio sve što se da osvojiti lol

Ma karikiram, htio sam reci da su svi "prisiljeni" raditi nešto, a pod "prisiljeni" hocu reci da su to odabrali jer žele konzumirati proizvode koje su drugi ljudi proizveli, dakle moraju oni nešto napraviti da bi to mogli.

16 godina
Zoidberg kaže...
AA-d00d kaže...
Zoidberg kaže...

EDIT: vidim tu puno velikih intelektualaca koji hoce spasiti Kineze od zlobnih korporacija... 

ljudi dajte odrastite i shvatite da radnici ne bi radili u tim tvornicama da (za njihove pojmove) place nisu super. 

Ne rade svi svoj posao zato jer su im place skupe nego jer jednostavno nemaju drugog izbora, bolje išta nego ništa, zar ne? Izlanuo se

Nebi se u to kladio.

17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Možemo to ipak gledat i s pozitivne strane, dobili radnici više nego duplo veće plaće...za razliku od npr "Kamenskog"

Stvarno je žalosno da u zemlji u kojoj je gotovo normalno da tisuće ljudi ne dobiva plaću novinari prepisuju ovako glupe vijesti sa stranih portala. Kamensko možda nije zanimljivo Bugovcima jer je riječ o tekstilu (mada je ovdje prije svega riječ o ljudskom dostojanstvu, a ne o proizvodima koje ti ljudi izrađuju), no isto tako ih nije previše zanimalo kad su propadali Riz, Končar i slične firme iz branše. Da li doista netko s utjecajem na javno mnijenje može reći da ga se ne tiče što se uspješna poduzeća već dva desetljeća namjerno upropaštavaju i uvoz povećava na račun domaće proizvodnje? S druge strane se pišu litanije o RIAA-i i zaštiti autorskih prava, pravopisu po hrvatskim medijima, i sličnim glupostima koje također nemaju veze s informatikiom, ali eto jako žuljaju novinare, pa si daju malo oduška.

17 godina
Visak kaže...

isto tako ih nije previše zanimalo kad su propadali Riz, Končar i slične firme iz branše. Da li doista netko s utjecajem na javno mnijenje može reći da ga se ne tiče što se uspješna poduzeća već dva desetljeća namjerno upropaštavaju i uvoz povećava na račun domaće proizvodnje? S druge strane se pišu litanije o RIAA-i i zaštiti autorskih prava, pravopisu po hrvatskim medijima, i sličnim glupostima koje također nemaju veze s informatikiom, ali eto jako žuljaju novinare, pa si daju malo oduška.

Ti to pišeš vijesti iz budućnosti? Naime, za tvoju informaciju, Končar nije propao, dapače dobro stoji, najbolje od svih velikih državnih poduzeća koja su privatizirana. Stoga razmisli prije nego ponovno ovako što izvališ, molim te...

17 godina
neaktivan
bocic kaže...

Ti to pišeš vijesti iz budućnosti? Naime, za tvoju informaciju, Končar nije propao, dapače dobro stoji, najbolje od svih velikih državnih poduzeća koja su privatizirana. Stoga razmisli prije nego ponovno ovako što izvališ, molim te...

Nisam ni napisao da je propao već da je propadao, što je istina. U međuvremenu se oporavio, no neke stvari su otišle u nepovrat.

17 godina
Visak kaže...
bocic kaže...

Nisam ni napisao da je propao već da je propadao, što je istina. U međuvremenu se oporavio, no neke stvari su otišle u nepovrat.

Npr?

17 godina

http://www.hatz.hr/hrv/glasnik/0140.htm

"Dogovorili smo se da organiziramo desetak utjecajnih Končarevih inženjera i da izradimo elaborat s kojim ćemo pokušati prikazati naše poglede što treba poduzeti da se kriza prebrodi. Rezultat elaborata bio je: broj zaposlenih treba u prijelaznom periodu znatno reducirati, treba ići u stečajeve, ali planski, organizirano, da se osigura zadržati ključne stručnjake – inženjere i majstore, da bi se kad kriza prođe mogla pokrenuti normalna proizvodnja. Bio je dogovoren sastanak nas desetorice s predsjednikom Vlade Hrvatske, ali je on u zadnji čas bio spriječen i primio nas je njegov opunomoćenik. Nakon što smo mu objasnili naše ciljeve, dao nam je svoju ocjenu: “Končar je hohštapleraj i leglo komunizma!” Objasnio sam mu da je on bio član komunista, a ja nisam, premda sam bio tehnički direktor Končara, a zatim i osnivač i direktor Elektrotehničkog instituta. Isto je i s mojim suradnicima koje sam doveo na sastanak. Time je sastanak završen, ali ocjena da je Končar hohštapleraj proganja me i danas."

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 1:37 (segregator).
17 godina
neaktivan
bocic kaže...
Visak kaže...

Npr?

Stručnjaci, pozicija na tržištu...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice