Veći tablet iz Della

poruka: 7
|
čitano: 1.407
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veći tablet iz Della".
18 godina
protjeran
Veći tablet iz Della

ja mislim da je to samo poplava jeftinih nabrzinu sklepanih igračaka. i onda kad ljudi vide kakvo su smeće kupili,ništa ne radi,stave ga u neku ladicu,opet će tableti doći na loš glas. a oni koji bi ga koristili i koji traže osnovno-ne mogu ga dobiti.

Z

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Veći tablet iz Della
opcom kaže...

ja mislim da je to samo poplava jeftinih nabrzinu sklepanih igračaka. i onda kad ljudi vide kakvo su smeće kupili,ništa ne radi,stave ga u neku ladicu,opet će tableti doći na loš glas. a oni koji bi ga koristili i koji traže osnovno-ne mogu ga dobiti.

prije svega očigledno ne poznaš DELL kao firmu...definitivno se nisu probili na tržište "poplavom jeftinih i na brzinu sklepanih igračaka"-kako ti kažeš...prije svega to tehnički nije moguće,jer treba poštivati zaštićene patente drugih proizvođača,za čije su kršenje istih namjenjene drakonske kazne...DELL je prevelik da bi u anonimnosti i tišini neke garaže štancao jeftinjake koji rigidno krše patente svih drugih..

kažeš "smeće"..opet da ponovim...DELL je druga na svijetu firma u IT tehnologiji...proizvodnjom "smeća " se tamo ne stiže...očigledno si mali Jabučni crvić,koji zaljubljeno gleda veliki Elpl...ma sve 6...tako i treba...zato si jako kuuuul...ali o kvaliteti,bolje nemoj...jer očigledno nemaš dume o tome...ajd svako ti dobro želim...Namigiva

16 godina
neaktivan
joj, prvo provjeri kakve FAIL-ove (aka propuuste) prave, pa onda hvali DELL, kao firma previse kradu na brandingu, a slabi su im uredjajii.
Poison Ivy
16 godina
protjeran
Poison_Ivy kaže...
joj, prvo provjeri kakve FAIL-ove (aka propuuste) prave, pa onda hvali DELL, kao firma previse kradu na brandingu, a slabi su im uredjajii.

potpuno istina i podržavam rečeno...ipak,tko radi,taj i griješi...možda je razlog tome što opremu nabavljam iz usa,direktno,dakle,made in usa....kako DELL,tako i HP...e to je već potpuno druga priča...znam za pogone u kini,loše komponente,nesterilne pogone...nema firme koja nije pokušala uštedjet na taj način..radi toga ih treba oplesti žestoko i kazniti...

kad govorim o DELL-u i HP-u,mislim na robu koja prolazi stroge zahtijeve usa tržišta,a tu robu,kako rekoh i nabavljam..

to što na ostalim tržištime su zakoni država takvi da se pod DELL-om prodaje šrafštuk,jbga...a ti se nemaš nikom buniti,nije opet mjerilo kvalitete...hoću reći..ako i kad nema takvih sr*nja, kvaliteta DEL-a je neupitna...to št oje neki exe manager se zaigrao i htio dioničarima uštedjeti,a usput sebi priskrbiti neki moćni BMW ili Ferarri...isto tako ne govori o dečkima koji projektiraju i sklapaju hardware i doslovno su tegleća marva koja izmišlja nove tehnologije,a uskraćuje im se vrhunski materijal,skraćuje vrijeme za projektiranje i proizvodnju,kao i preskaču rigorozni testovi(za treća tržišta),govori samo o odnosu u IT tehnologiji...smejkati što više para...bilo je piz*arija sa DELL-ovim baterijama(vrlo eksplozivneOsmijeh),nekvalitetna plastika,mehanika tipkovnica koma,klapavi poklopci lapova...sve mejd in čajna...kako rekoh,neki zaigranbi exe manager...rad isvega toga sam prešao isključivo n HP...daleko od toga,za DELL glavnu zaradu ne donose lapovi i potrošačka klasa kompova,nego doista vrhunski projektirani i moćni serveri...e tu DELL debelo odmiče od ostalih..tek nedavno ga je opet HP prestigao sa BLADE serijom servera...tako da..sve ima svoje lice i naličje...enivey...i dalje mislim da je DELL sasvim ok,samo neki ljudi unutaDELL-a su zaslužili da ih se rasčetvori..

18 godina

kako nemoze nitko proizvesti 10inčni tablet, svi samo nudi taj 7inča, a za pravu konkurenciju iPadu treba onda biti iste veličine, ništa manje od toga.

18 godina
protjeran

nisam uopće rekao za dell nego općenito.poplava jeftinih nedovršenih uređaja a onda će TABLET kao koncept propasti. sjetimo se samo gygabite u60 ako tko zna ?

Z
18 godina
linuxjuzer kaže...

možda je razlog tome što opremu nabavljam iz usa,direktno,dakle,made in usa....kako DELL,tako i HP...e to je već potpuno druga priča...znam za pogone u kini,loše komponente,nesterilne pogone...nema firme koja nije pokušala uštedjet na taj način..radi toga ih treba oplesti žestoko i kazniti...

Ajda reci nam jedan proizvod osim Servera koji je od Dell-a i još bolje od HP-a rađen u Americi a ne Kini ili Taiwanu?

U zadnje vrijeme su i naljepnice počeli lažirati (imali smo par službenih Dell-ova i koji su rađeni u Poljskoj, a serijski broj je od tvornice u Kini, što smo skužili nakon što su završili na reklamaciji.

O HP-u neću niti komentirati jer ih prati glas već preko 5 godina da su uništili vlastiti, kvalitetni brend, s proizvodnjom u Kini, i zato im se preko 40% laptopa još uvijek nađe na servisu unutar 2 godine.

Uglavnom on toppic.

Treba što više tableta i što više konkurencije, ali da to i izađe već jednom... :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 10:02 (gkelekov).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice