V800, Philipsov preklopni Android smartphone

poruka: 10
|
čitano: 1.542
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "V800, Philipsov preklopni Android smartphone".
18 godina

oho pocelo je sa preklopnima nakon lg-a nice e kad se sjetim prvih motorola kasnije panasonica

suza mi niz oka krenuh :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne znam, mozda sam jedini, ali meni se ovo stvarno cini besmislenim i bespotrebnim. U pocetku sam zalio za fizickim tipkama kad je citava prica pocela, ali sam i brzo shvatio da za njom stvarno nema potrebe i brzo se navikao samo na touch screen. Tako da mi stvarni nije jasno cemu ovo i zasto sad? Mislim jedino sto je jasno je to da igraju na kartu nostalgije.

Moj PC  
3 1 hvala 0
18 godina

Ja sam prije par godina rekao da će BlackBerry propasti pred naletom pametnih telefona iz Samsunga, LGa i ostalih. Da te fizičke tipke nemaju smisla. Završio sam popljuvan na svim mogućim razinama. Vjerujem da bi te postove mogao i naći kad bi se potrudio 

Uglavnom:

ETO VAM SAD!!! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

"te nutarnju rezolucije 5-megapiksela".

Super im je ta 'nutarnja kamera 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 11:52 (leo_91).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Re: V800, Philipsov preklopni Android smartphone
Iron Man kaže...

Ne znam, mozda sam jedini, ali meni se ovo stvarno cini besmislenim i bespotrebnim. U pocetku sam zalio za fizickim tipkama kad je citava prica pocela, ali sam i brzo shvatio da za njom stvarno nema potrebe i brzo se navikao samo na touch screen. Tako da mi stvarni nije jasno cemu ovo i zasto sad? Mislim jedino sto je jasno je to da igraju na kartu nostalgije.

Za ljude oko 60 ili iznad. Ne znam kako se vama ostalima roditelji snalaze sa touch smartphoneima, ali ja sam doživio sam opiranje bez da probaju. Takva je situacija kod 10ak ljudi te životne dobi koje poznam, u biti, nema osobe te dobi koja nije eliminirala touch imput kao opciju za slijedeći mobitel.

16 godina

Zanimljivo

16 godina
neaktivan

Šta ja znam meni su preklopni mobiteli uvijek bili dragi,rasklopi sklopi i tjeraj.

Možda da naprave preklopni mob sa dva displeya oba na touch bez fizičke tipkovnice,

kad se rasklopi da bude kao jedan displej za gledanje videa ubilo se.

Ko zna ......

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 21:38 (zota).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
kerum kaže...
Iron Man kaže...

Za ljude oko 60 ili iznad. Ne znam kako se vama ostalima roditelji snalaze sa touch smartphoneima, ali ja sam doživio sam opiranje bez da probaju. Takva je situacija kod 10ak ljudi te životne dobi koje poznam, u biti, nema osobe te dobi koja nije eliminirala touch imput kao opciju za slijedeći mobitel.

Sve to stoji, ali preklopni telefon tih dimenzija je sve samo ne praktican. Znam i ja da ljudi u tim godinama uglavnom ili ne mogu da se naviknu ili ni ne probaju, a postoji odredjana manjina koja ih koristi i nema problema. Medjutim zato i dalje postoje dummy telefoni, mnogo manjih dimenzija koji sto se tice mogucnosti ispunjava sve ono sto tim osobama treba, a to su mogucnost razgovora i razmjene poruka. Jer realno ne znam bas puno osoba tih godina koji imaju potrebu da vise na netu, facebook-u, viber-u i sta ja znam jos cemu. Po meni, iskreno, ako vec ima potreba za tastaturom na smartphone-u daleko je bolja opcija uraditi qwerty tastaturu kao sto su bile u pocetku.

14 godina
Iron Man kaže...

Sve to stoji, ali preklopni telefon tih dimenzija je sve samo ne praktican. Znam i ja da ljudi u tim godinama uglavnom ili ne mogu da se naviknu ili ni ne probaju, a postoji odredjana manjina koja ih koristi i nema problema. Medjutim zato i dalje postoje dummy telefoni, mnogo manjih dimenzija koji sto se tice mogucnosti ispunjava sve ono sto tim osobama treba, a to su mogucnost razgovora i razmjene poruka. Jer realno ne znam bas puno osoba tih godina koji imaju potrebu da vise na netu, facebook-u, viber-u i sta ja znam jos cemu. Po meni, iskreno, ako vec ima potreba za tastaturom na smartphone-u daleko je bolja opcija uraditi qwerty tastaturu kao sto su bile u pocetku.

Vidis, ovdje se ne slazemo. Dvije stvari nedostaju - e-mail i IM. Osobito u ova emigracijska vremena ili kada si na putovanju. Ne pada mi na pamet koristiti se pozivima ili SMS-om i tako podupirati lihvarski kartel, tako da se drzim e-maila, sto inkomodira drugu stranu.

18 godina

Ovakav mob ima jednu veliku prednost. Netko nazove, vidiš tko je, otvoriš i javiš se bez pritiskanja bilo kakvog gumba. Ako prekidaš razgovor, zaklopiš i gotovo. I još jedan veliki plus: na tipkama od 1-9 memoriraju se brojevi koje najviše trebaš. Sve bake i djedovi od 60 pa na više traže upravo to. Kakav smartphone, kakvi bakrači....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice