Chrom raste jer pri instalaciji standardnih programa bude ponuđeno da se i on istalira.Prosječan korisnik samo klika Next i tako i dobije google chrome koje se odmah postavi kao glavni preglednik,dolazi sa flashom,i eto,sreći nikad kraja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni je samo zao za moju operu, meni najdrazi browser, a vidi ga ispod 2 % :(
Chrom raste jer pri instalaciji standardnih programa bude ponuđeno da se i on istalira.Prosječan korisnik samo klika Next i tako i dobije google chrome koje se odmah postavi kao glavni preglednik,dolazi sa flashom,i eto,sreći nikad kraja
Bolje i da ga tako dobiju nego da se i dalje vucaraju netom sa IE6!
špijunsko evil eula smeće nikad neće dospijeti na moj PC, svaka čast inače na webkitu, chromiumu i izvedenicama
koje nisu chrome
Chrome raste jer ga JA instaliram svakome kome instlairam i OS i postavim kao defaultni browser, tako radi vecina ljudi koja radi reinstlaacije prijateljima, ak nije chrome onda je ff...
chrom raste jer su korisnici prezadovoljni, pa cak i takvi "nestrucni" korisnici tad preporucuju taj chrome drugim prijateljima i on se polako ali sigurno siri i siri, kako je to radio FF u pocetku...
jednostavno, trenutno je NAJBOLJI u gotovo svim pogledima i to korisnik, kolko god strucan bio brzo, prepozna...
ne omalovazavati neciji uspijeh takvim izjavama, next, next next... iskreno, neki od njih ni to neznaju al im je chrome najbolji do sada za "internet" :))))