Uskoro stiže i GeForce GTX 1050

poruka: 16
|
čitano: 3.154
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uskoro stiže i GeForce GTX 1050".
18 godina

Lol ovaj pascal je tolko jak da i 1050 moze fino vrtit FHD ! wtf

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Re: Uskoro stiže i GeForce GTX 1050
4mal kaže...

Cijela uprava podnijela otkaz jer nisu u stanju lansirati slabu karticu... 

Freak Show Inc.
13 godina
4mal kaže...

malo su sumnjive ove specke, jer navodno bi se ova grafa trebala natjecati protiv rx 470, a puno je slabija od 1060, daleko slabija nego je 470 slabija od 480

470 je slabija od 480 10-ak posto, a 1050 samo u jezgrama ima minus od 40%, pa još na brzini 20%

a ako je stock brzina slabija, čisto sumnjam da će klokanjem ići na preko 2ghz kao 1060

tako da sve skupa izgleda upola slabija grafa od 1060 i to može konkurirati jedino amd rx460, što je pomalo bezveze jer je prošla serija konkurirala x70 seriji od amd-a

14 godina

po performansama prije će 1060 3gb biti direktni rival rx 470

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
4mal kaže...

meni je r5 230 fino vrtila sve šta igram u fhd ,ali koliko je to fino izraženo u fps?

18 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...
4mal kaže...

meni je r5 230 fino vrtila sve šta igram u fhd ,ali koliko je to fino izraženo u fps?

Pa 60+,  nismo prljavi konzolasi...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
dabar_solta_V2 kaže...
4mal kaže...

Istina, mi moramo gledati i čitati hrpu benchmarka i satima raspravljati o tome kolko tisuća kuna ćemo dati za grafičku i od kojeg proizvođača tak da možemo vrtiti nove i stare igre u zadovoljavajućoj rezoluciji i pri zadovoljavajućim detaljima idućih par godina. I feel so superior.

Ontopic:

gtx 1060 novi deus ex je po anandtechovom benchmarku jedva vrti iznad 30fpsa u fullhdu... Vjerojatno je brutalno neoptimizirana igra, al svejedno nije dobar znak za igre koje dolaze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 16:07 (Chronosus).
18 godina
odjavljen
Chronosus kaže...
Friday kaže...
dabar_solta_V2 kaže...
4mal kaže...

Istina, mi moramo gledati i čitati hrpu benchmarka i satima raspravljati o tome kolko tisuća kuna ćemo dati za grafičku i od kojeg proizvođača tak da možemo vrtiti nove i stare igre u zadovoljavajućoj rezoluciji i pri zadovoljavajućim detaljima idućih par godina. I feel so superior.

Gle. imas izbora ako ti to sve tesko pada - kupi si konzolu. Pa neces morati brinuti o detaljima i benchmarcima...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
Chronosus kaže...
Friday kaže...
dabar_solta_V2 kaže...
4mal kaže...

Gle. imas izbora ako ti to sve tesko pada - kupi si konzolu. Pa neces morati brinuti o detaljima i benchmarcima...

Pogledaj dopunu postu. Zaboravio staviti link:

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2016/08/23/deus-ex-mankind-divided-benchmarked/3

18 godina
odjavljen

Pa jedva je igrivo na novom titanu. Dakle smece od engine-a...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
18 godina

Ovo ce biti odlicna grafa za laptope posto su ovi sa 1060 preskupi...

PSN id: Diskach
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Chronosus kaže...

Ontopic:

gtx 1060 novi deus ex je po anandtechovom benchmarku jedva vrti iznad 30fpsa u fullhdu... Vjerojatno je brutalno neoptimizirana igra, al svejedno nije dobar znak za igre koje dolaze.

Viš... zanimljiv fenomen zapravo... za GTX 1060 sam dao 2500 i to mi je bilo OK, a za konzolu se premišljam da je 2500 puno para... No konzolu pikni u TV i vozi, a za grafu od 2500 treba i ostatak kompa koji je sve skupa još barem 2500. Zanimljiva diskrepancija reznoniranja.

Srećom grafa ima još namjena osim igranja (mislim, i to je igranje, rendering i te spike, nije da zarađujem lovu sa tim, zahebancija iz hobija) pa ajde, lakše opravdati :D

18 godina
4mal kaže...

Strahovito je jak uh, i to pogotovo u DX12 ili Vulcan tehnikalijama tu je "posebno jak".

Kad DX12 ili Vulcan API propisno zaživi u praksi, uh šta če Nvidia Pascal grafe bit nataburane od strane AMD-a Polaris grafa.Več vidim kako če to ubuduče izgledat, salve jadikovanja raznih prosječnih korisnika koji realno niti ne znaju detalje Pascal arhitekture.

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
14 godina
protjeran

Dok korisnici "pascal" arhitekture budu poceli kukati najvjerojatnije ce vec imati dvije generacije noviji cip...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Rambox prijeti sa zenovima i novim AMD karticama jos od kraja proslog ledenog doba...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
9 godina
misljenja sam da je to to sta se amd performansi tice u dx12 itd,tj da su vec sve izvukli sta su mogli iz arhitekture. Samo se cekaju veci cipovi jer polaris na 230mm2 je realno jako mali cip za performanse koje daje.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice