još da dodaju physx bilo bi savršeno.
još da dodaju physx bilo bi savršeno.
I koliko bi onda 4850 X2 bila jača od 4870?
Hm, čini se kao dobra investicija. Ja imam jednojezgrenu verziju i ful je ok, ali da sada kupujem, uzeo bi vjerojatno ovu.
I koliko ce ovo trosit?
Nema mi previse smisla ova kartica.
I koliko ce ovo trosit?
otom potom
vidis da u novijem bug-u je pobijedila gtx 260 naspram hd4870
sto mi je malo cudno ali ok
I koliko ce ovo trosit?

Pa koliko ja vidim po 99% recenzija 4850 CF je brzi od 280-ice, sto znaci da bi i 4850X2 trebao bit brzi. A uz to i znatno jeftiniji.
Jedini problem koji ja vidim je što je to u biti CF. A koliko god su rjesili probleme, multi-card izvedbe mi nikako ne odgovaraju (microstuttering & puno veća potrošnja), mislim nije da mi potrošnja smeta, ali ono prvo me jednostavno iritira kad se pojavi.... ima dosta recenzija koje to "ispituju",
Da ne zaboravimo da za svaku novu igru treba cekat novi driver, da naprave "profil" za CF... a kad pogledam sve zaje***cije i prednosti, uvijek uzimam obicni 4870, a što je najbolje, kad izadje ova kartica vjerojatno ce i 4870 pojeftinit sto je super za sve koji kupuju novu karticu,.

Pa koliko ja vidim po 99% recenzija 4850 CF je brzi od 280-ice, sto znaci da bi i 4850X2 trebao bit brzi. A uz to i znatno jeftiniji.
Jedini problem koji ja vidim je što je to u biti CF. A koliko god su rjesili probleme, multi-card izvedbe mi nikako ne odgovaraju (microstuttering & puno veća potrošnja), mislim nije da mi potrošnja smeta, ali ono prvo me jednostavno iritira kad se pojavi.... ima dosta recenzija koje to "ispituju",
Da ne zaboravimo da za svaku novu igru treba cekat novi driver, da naprave "profil" za CF... a kad pogledam sve zaje***cije i prednosti, uvijek uzimam obicni 4870, a što je najbolje, kad izadje ova kartica vjerojatno ce i 4870 pojeftinit sto je super za sve koji kupuju novu karticu,.

Pa nVidia to radi, a siteovi prihvaćaju. Ista je stvar i kod igara - pretpostavljam da znaš za TWIMTBP.
mili moji u testu je pobjedila 260gtx, ali kad se pogledaju grafovi, tamo je vidljivo da 260-tica ostvaruje manje performanse od 4850-ice,
a treba i uzeti u obzir da atijeva kartica košta ispod 1000 kn, točnije 945 kn
prema tome nvidia ponovo gubi od atija