Urinary 2.0 - pametni hi-tech pisoar

poruka: 22
|
čitano: 1.886
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Urinary 2.0 - pametni hi-tech pisoar".
17 godina
neaktivan

A neke specke navest? Poput min\max gabarita korisnika? :)

0 0 hvala 0
13 godina

ovo me podsjeća na onaj vic o muji kad je u švedskoj završio u bolnici...

pita ga haso, pa boilan mujo što je bilo

- dođem ti ja u javni wc, gužva u muškom, nemerem durat, pa otišao u ženski...

ali kako si završio u bolnici...

- čekaj, u ženskom fino sjednem, kad ono grijana daska, toplo za dupe, milina...

ali bolnica...

čekaj jebate, sjedim ja tako i uživam kenjajući, kad vidim tri gumba, stisnem prvi - opere me, stisnem drugi - osuši me...

ali mujo kakve to veze ima s bolnicom...

e pa stisnuo sam i treći i završio u bolnici - poslije su mi rekli da na njemu piše automatsko vađenje tampona i reciklaža

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nedam ja mišića stroju na milost i nemilost! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

samo to? a pljuganje niš? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 2 hvala 0
18 godina

Ono pokvari se toplomjer i pregrije vodu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da, i taman kad se navučeš, verzija 3.0 neće imat 3.5 cm utor nego će stavit neki mali uski, smanjit će posudicu za saput tvrdeći da je sada koncentrat jači itd. Već viđeno ...

But how do it know

3 0 hvala 0
12 godina

Meh Mogli su ono neke testove ubacit. Bar jesi trudan ili drogiran, mislim očito si drogiran ako ovo koristiš. Inače daleko su gori ženski zahodi, često se penju na školjku pa možda bolje da su nešto za njih pokušali.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jednom ja ušao u WC u jednom lokalnom bircu, i vidim jednog poznanika kak pritišće tipku na pisoaru i drži drugu ruku ispod, očekujući sapun 

Mrtav pijan....

Uglavnom, pametni pisoari su must have na ovim prostorima.

Još samo fali da ugodnim glasom može reći: gospodine, sapun je lijevo. 

Kruha i igala...

2 0 hvala 0
13 godina
Re: Urinary 2.0 - pametni hi-tech pisoar
hrvooje kaže...

Da, i taman kad se navučeš, verzija 3.0 neće imat 3.5 cm utor nego će stavit neki mali uski, smanjit će posudicu za saput tvrdeći da je sada koncentrat jači itd. Već viđeno ...

i onda dođe neka nabrijana feministica, rastavi urinary 3.0 i ubaci iza utora ovako nešto...

18 godina

opet netko pokušava poboljšati savršenstvo. mislim čemu prat spolovilo nakon uriniranja? dovoljno je otrest. uostalom već mogu zamisit kako ne ispere dobro sapun pa korisnika krene peći i te spike...

ono što je daleko veći problem je što većina ljudi ne pere dupe nakon velike nužde i ono što bih ja napravio je ugradio pored wc-a automatsku pipu i dispenzer sapuna te sušilo sa stražnje strane

0 0 hvala 0
17 godina

'popišali' im ver.1.0 a ovi opet pokušavaju?

bez ekrana za praćenje nogometa, bez usb powera za ajfon, bez manikure, bez ičeg, bez veze .. ovo je model za kinesko-indijsko tržište. (a vidim i Bandić već klika nešto online, košaricu.. fontane su gotove, sad ide pišalec kojeg će spojiti s golden push buttonom..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zarada je u naslonima za glavu koji bi se montirali iznad pisoara.

2 0 hvala 0
17 godina

ma i to je već passe.. sad imaš masažere za mozak (naziv nema veze ni sa čime, pogotovo mozgom) i kao eco-green verzija koja na pritisak generira struju, reciklira se malo niže kao zatvoreni strujni krug. Korisnik ostane šokantno zadovoljen.. problem je samo u podesivoj visini/tržištu. Sad se pregovara o VRu i kinetixu.. pa i franšiszi neke FPS ili FIFAe.. (kao Larry..).

edit, dok je u prealphi verzija za birtije, s dihalicom (ronilačkom) za piće. To bi eliminiralo problem glave, montoranja VRa (googleov sat je bio problem, proljevalo se piće iz čaše).. sve je već OK to go, još samo da Bandić narući i ide u produkciju.

.. i da vide sys.req, za sad radi na dualxeonu-i7, s tačskrinom u deset točaka.. kao minimum.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 13:04 (ihush).
15 godina
neaktivan
@ges takvi zahodi vec postoje i koriste se masovno u japanu. Cak mozes birati toplinu, jacinu i vrstu mlaza vode i zraka za susenje dupeta 😀

Nakon dva tjedna koristenja istih te povratka kuci, moj wc doma mi je izgledao otuzno i besmisleno 😀

Ovak nesto.. http://press.kscdirect.com/?p=181
15 godina
neaktivan
Uoci gumb massage na slici u gornjem linku .😀

(Ne radi edit na mobilnoj)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

uh-uh.. vidi se da je to japanski model.. kompliciranije od vešmašine (nije za mušku upotrebu na ovim prostorima), mora to ići na jedan pushhbutton..

13 godina
mcf kaže...

evo ovaj treći gumb što se ne vidi dobro oznaka, ovaj ljubičasti, je onaj za vađenje tampona i reciklažu što je muju smjestio u bolnicu...

18 godina
neaktivan

Sučelje kao na Konica Minolta mrežnim printerima :) Japan ...

But how do it know

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina

ako bih nekom povjerio proizvodnju uredjaja za odlaganje urina i fekalija, to je apple.

0 0 hvala 0
11 godina

Znaci strašno. S oproštenjem, pa kakvi smo mi to ljudi da vise kitu ne možemo izvadit da pišamo. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice