A neke specke navest? Poput min\max gabarita korisnika? :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo me podsjeća na onaj vic o muji kad je u švedskoj završio u bolnici...
pita ga haso, pa boilan mujo što je bilo
- dođem ti ja u javni wc, gužva u muškom, nemerem durat, pa otišao u ženski...
ali kako si završio u bolnici...
- čekaj, u ženskom fino sjednem, kad ono grijana daska, toplo za dupe, milina...
ali bolnica...
čekaj jebate, sjedim ja tako i uživam kenjajući, kad vidim tri gumba, stisnem prvi - opere me, stisnem drugi - osuši me...
ali mujo kakve to veze ima s bolnicom...
e pa stisnuo sam i treći i završio u bolnici - poslije su mi rekli da na njemu piše automatsko vađenje tampona i reciklaža
Nedam ja mišića stroju na milost i nemilost!
samo to? a pljuganje niš? 
Ono pokvari se toplomjer i pregrije vodu.
Da, i taman kad se navučeš, verzija 3.0 neće imat 3.5 cm utor nego će stavit neki mali uski, smanjit će posudicu za saput tvrdeći da je sada koncentrat jači itd. Već viđeno ...
Meh Mogli su ono neke testove ubacit. Bar jesi trudan ili drogiran, mislim očito si drogiran ako ovo koristiš. Inače daleko su gori ženski zahodi, često se penju na školjku pa možda bolje da su nešto za njih pokušali.
Jednom ja ušao u WC u jednom lokalnom bircu, i vidim jednog poznanika kak pritišće tipku na pisoaru i drži drugu ruku ispod, očekujući sapun 
Mrtav pijan....
Uglavnom, pametni pisoari su must have na ovim prostorima.
Još samo fali da ugodnim glasom može reći: gospodine, sapun je lijevo.
opet netko pokušava poboljšati savršenstvo. mislim čemu prat spolovilo nakon uriniranja? dovoljno je otrest. uostalom već mogu zamisit kako ne ispere dobro sapun pa korisnika krene peći i te spike...
ono što je daleko veći problem je što većina ljudi ne pere dupe nakon velike nužde i ono što bih ja napravio je ugradio pored wc-a automatsku pipu i dispenzer sapuna te sušilo sa stražnje strane
'popišali' im ver.1.0 a ovi opet pokušavaju?
bez ekrana za praćenje nogometa, bez usb powera za ajfon, bez manikure, bez ičeg, bez veze .. ovo je model za kinesko-indijsko tržište. (a vidim i Bandić već klika nešto online, košaricu.. fontane su gotove, sad ide pišalec kojeg će spojiti s golden push buttonom..).
Zarada je u naslonima za glavu koji bi se montirali iznad pisoara.
ma i to je već passe.. sad imaš masažere za mozak (naziv nema veze ni sa čime, pogotovo mozgom) i kao eco-green verzija koja na pritisak generira struju, reciklira se malo niže kao zatvoreni strujni krug. Korisnik ostane šokantno zadovoljen.. problem je samo u podesivoj visini/tržištu. Sad se pregovara o VRu i kinetixu.. pa i franšiszi neke FPS ili FIFAe.. (kao Larry..).
edit, dok je u prealphi verzija za birtije, s dihalicom (ronilačkom) za piće. To bi eliminiralo problem glave, montoranja VRa (googleov sat je bio problem, proljevalo se piće iz čaše).. sve je već OK to go, još samo da Bandić narući i ide u produkciju.
.. i da vide sys.req, za sad radi na dualxeonu-i7, s tačskrinom u deset točaka.. kao minimum.
Nakon dva tjedna koristenja istih te povratka kuci, moj wc doma mi je izgledao otuzno i besmisleno 😀
Ovak nesto.. http://press.kscdirect.com/?p=181
(Ne radi edit na mobilnoj)
(Ne radi edit na mobilnoj)
uh-uh.. vidi se da je to japanski model.. kompliciranije od vešmašine (nije za mušku upotrebu na ovim prostorima), mora to ići na jedan pushhbutton..
Sučelje kao na Konica Minolta mrežnim printerima :) Japan ...
Već kada smo na zahodskom humoru...
ako bih nekom povjerio proizvodnju uredjaja za odlaganje urina i fekalija, to je apple.
Znaci strašno. S oproštenjem, pa kakvi smo mi to ljudi da vise kitu ne možemo izvadit da pišamo.