Uranila GeForce GTX 295

poruka: 35
|
čitano: 6.808
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uranila GeForce GTX 295".
18 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

Uf, kada je Nvidia u govnima, pa mora sto prije izdat karticu, da bi se poceli dizat prihodi. Bojim se da i ova uranjena verzija ne bude imala grešku Šutim

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Uranila GeForce GTX 295

Da,da, trenutno je Nvidia na tronu. Sad cemo malko pricekat do ATI-jeve "ratne podmornice" i tako iz godine u godinu. Kad bi se barem probudio jos treci proizvodjac grafulja. To bi onda bilo zanimljivo. Sveto trojstvo: Otac, Sin i Duh sveti. Amen.

Audi R8 - born of powerful ideas

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Uranila GeForce GTX 295
 pa benchmarkovi daju rezultate super!!!!!!!! brijem da će nvidia sad kada ju izbace na tržište vladati otprilike 2-3 mjeseca, a onda će hd 5xxx serija i nvidia je opet otišla kvragu.
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...
  brijem da će nvidia sad kada ju izbace na tržište vladati otprilike 2-3 mjeseca, a onda će hd 5xxx serija i nvidia je opet otišla kvragu.
  Za 2-3 mjeseca će i Nvidia izbaciti svoju novu GT300 seriju.
18 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

Barem je netko za promjenu uranio a ne da moramo čekat 2 do 3mj. duže

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 23:14 (Gamer-gts).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

i onako imaju bolju tehnologiju sta bi bilo da da nvida napravi 9gtx x2 pa da vidimo tko bi bio kralj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
belson kaže...

i onako imaju bolju tehnologiju sta bi bilo da da nvida napravi 9gtx x2 pa da vidimo tko bi bio kralj

LOL!!!!
Po  cemu bolju tehnologiju??Viče
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
18 godina
neaktivan

Pametno zboriš čovječe! U potpunosti se slažem sa tobom, posebno u vezi trećeg proizvođača!

18 godina
Uranila GeForce GTX 295

Zašto ati nikad nije pravio 3950 i 3970, te 4950 i 4970 i 4970 X2 koja bi pomela GTX295?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

4870x2 je vec sada bolja i od te gtx295. Samo su atijevci prigusili snagu kartice preko drivera.

Opce je poznato da 4870x2 ima i mogućnost direktne komunikacije dva gpu-a preko gddr5 memorije, ali ona jos uvijek nije omogućena putem drivera, već se čeka službeni izlazak gtx295.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

kupujem, 2xdvi + hdmi,

konacno su ukinuli s-video

0 0 hvala 0
18 godina
belson kaže...

Sta bi bilo kad bi bilo ...
Audi R8 - born of powerful ideas
18 godina
Uranila GeForce GTX 295

Kako nebi ranili kad su samo slozili dve kartice u sendvic i sad to prodaju kao novi GPU.

Treba znat napravit GPU s dve jezgre ko ATI.

Ovak si mozete kupit i dve GTX260 i stavit u SLI i imat cete isti jurac.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

Ma možeš misliti kak su ih prigušili, i sama pamet od vas atijevca, radeom isto ima dva odvojena gpu,povezane nekim cipsetom kao i GTX...bolje šutjet, nego pričati gluposti koje nemaj veze s mozgom...i tak svejedno koja je bolja, kad ni jedna ni druga ne vrijed te cijene.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 20:43 (SoŽ).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

a ovo samo da nama zagriženima mažu oči..

sada ce ati napravit nesto svoje, pa nvidia opet i tako u krug.. jer jednostavno nema pravog časa da upiknete karticu koja ce bit "on top non stop" ili bar

mjesec-dva on top..

samo znam da cu si na ljeto uzet 4870 x2 u cf sa ovom i ko ga j.. Namigiva

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Western Digital 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 20:43 (avaSt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
SoŽ kaže...

Ma možeš misliti kak su ih prigušili, i sama pamet od vas atijevca, radeom isto ima dva odvojena gpu,povezane nekim cipsetom kao i GTX...bolje šutjet, nego pričati gluposti koje nemaj veze s mozgom...i tak svejedno koja je bolja, kad ni jedna ni druga ne vrijed te cijene.

I samo si se rego da ovo kažeš, koji si ti nvidiot.

Ubiti side port koji nije uključen bi trebao donjeti bolje performanse jer preko njega će bit brža komunikacija između jezgri.
17 godina
neaktivan
pinkskin kaže...
 I samo si se rego da ovo kažeš, koji si ti nvidiot.

Ubiti side port koji nije uključen bi trebao donjeti bolje performanse jer preko njega će bit brža komunikacija između jezgri.
 Još da si pismen i da možes protumačit tekst!, možda bi se i dalo raspravljat s tobom,...e da imaš pojima ćemu uopće služi side porti i koliko ćeš dobiti fps više,..ustvari evo ti pa čitaj "AMD ima tajno oružje pod imenom side port memorija. O tome smo pisali i ranije i u pitanju je memorija kojia će pojačati interni protok čipa sa 6.8 na 22GB/s.
Na predstavljanju nije radila, ali uskoro hoće. Jedan od pozitivnih menadžera pod imenom Ian McNaughton je rekao da će ove performanse biti vidljive samo na sintetičkim benchmark testovima, ali ne i u igrama."
A sad se ti sjeti koje ti koristis sintetičke testove...

I da, ima ATI katicu i malo je manje sranje od Nvidia....bar se ne resetira bez razloga, ali kad trebas pokrenut koju noviju igricu, bar dva sata ti treba na nađeš koji komad hotfix da bi proradila.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 22:19 (SoŽ).
18 godina
SoŽ kaže...
..bar se ne resetira bez razloga, ali kad trebas pokrenut koju noviju igricu, bar dva sata ti treba na nađeš koji komad hotfix da bi proradila.

lol

ko i ono, golf je najbolji auto. švabo über alles
17 godina
protjeran
Uranila GeForce GTX 295

Bolje im je da bude dobra kad je dijele prije roka.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
drago7 kaže...

4870x2 je vec sada bolja i od te gtx295. Samo su atijevci prigusili snagu kartice preko drivera.

Opce je poznato da 4870x2 ima i mogućnost direktne komunikacije dva gpu-a preko gddr5 memorije, ali ona jos uvijek nije omogućena putem drivera, već se čeka službeni izlazak gtx295.

baljezgas

tko bi sam sebi osakatio karticu da dobije losije rezultate? nije logicno, onaj tko zeli pokazat da je kartica jaca ucinit ce to u prvim testovima da si osvjetla obraz a ne da izgubi borbu i kasnije govorit da su driveri zeznuti.

OK ajde da se dogodilo u pocetku, ali 4870X2 je izasla sad vec davno, prije nego je izasla 9800GX2 pokazivala je slabije rezultate od 3870x2 ali taman kad je i kartica dosla u prodaju driveri su sredjeni i prilicno je pobila 3870X2.

A ovi su izdali karticu sa losim driverima i to se sad vec vuce tjednima...ako je to istina, to je njihov problem, i GTX 295 trenutno sabija 4870X2.

Sad se vi pravdate ali njoj su trenutno driveri ali ona se trenutno pregrijava, ona pece jaja?? wtf

u testovima je popusila i nema za to opravdanja koliko god vi pokusali opravdati poraz

moš mislit lol
I am the Alpha and the Omega
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 15:43 (kripton).
18 godina
neaktivan
kripton kaže...
drago7 kaže...

baljezgas

tko bi sam sebi osakatio karticu da dobije losije rezultate? nije logicno, onaj tko zeli pokazat da je kartica jaca ucinit ce to u prvim testovima da si osvjetla obraz a ne da izgubi borbu i kasnije govorit da su driveri zeznuti.

OK ajde da se dogodilo u pocetku, ali 4870X2 je izasla sad vec davno, prije nego je izasla 9800GX2 pokazivala je slabije rezultate od 3870x2 ali taman kad je i kartica dosla u prodaju driveri su sredjeni i prilicno je pobila 3870X2.

A ovi su izdali karticu sa losim driverima i to se sad vec vuce tjednima...ako je to istina, to je njihov problem, i GTX 295 trenutno sabija 4870X2.

Sad se vi pravdate ali njoj su trenutno driveri ali ona se trenutno pregrijava, ona pece jaja?? wtf

u testovima je popusila i nema za to opravdanja koliko god vi pokusali opravdati poraz

moš mislit lol

Ej mozes malo bolje objasniti sto si napisao, bas te nisam razumio.
E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
18 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

ATI je ocaj.

Moj frend je nedavo kupio HD4850 - od kupnje samo problemi.

Prvo je imo problema sa artefaktima(prepoznat ce se prijatelj - clan je forumaSmijeh),a zatim problemi sa napajanjem,sad kaze da nece OC-at jer je vec i ovako vruca kartica.

I na kraju je reko da je pozalio sto nije uzeo nVidiu

Ja sam prije Godinu i kusur(5 mjeseci) uzeo 8600GT 512 Superclocked - dodatno sam ju clocko,mučio,otvaro pipelineove i nikakih problema - na def.taktu da ni ne govorim koliko je stabilna - ATI mozda pobjedjuje sto se tice performace/price omjera - ali se na karticama vidi da je zbog cjene na necem stedjeno

Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

Nemozes ti zakljucivat da je ATI nevalja samo gledajuci na tvog prijatelja, mozda ti je prijatelj jedan od onih bisera sto kombiniraju ati graficku, nvidia chipset i intel procesor, to je kombinacija ubi boze, ima ih takvih pogotovu ovdje na forumu.

ja imam sve od AMD i nikakvih problema.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uranila GeForce GTX 295

Hahahaha - coppy: Nvidia počela dijeliti prve probne primjerke GeForcea GTX 295 - prije predviđenoga roka

ak se djele nek posalju i meni dvije-tri Osmijeh

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...

ATI je ocaj.

Također. Koga god znam, a kupio je 4850 nakon max. mjesec dana svi su prešli na GTX260 i preporodili se.
17 godina
neaktivan

ne vidim smisao kupovanja tih kartica jos godinu dana jer iskreno sa 8800gt mozes igrat sve igra na high sa pristojnom rezolucijom 60 fpsa na vise tak da.. a kamoli ovi sta imaju hd4850 ili hd4870. jos je cijena 500 dolara ako me matematika ne vara to ce biti oko 2500 kn do 3000 kn.

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

ne vidim smisao kupovanja tih kartica jos godinu dana jer iskreno sa 8800gt mozes igrat sve igra na high sa pristojnom rezolucijom 60 fpsa na vise tak da.. a kamoli ovi sta imaju hd4850 ili hd4870. jos je cijena 500 dolara ako me matematika ne vara to ce biti oko 2500 kn do 3000 kn.

Specificnoj publici zvanim "gamerima",treba vise od 60fps-a,ja imam 8800gt,da nisam prestao igrati multyplayer igre,vjerojatno bi u kompu bila 4870,jer imam 22"monitor,a besmisleno je igrati na 1280x1024 s takvim monitoromNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
18 godina
neaktivan
kopa3x kaže...
Zippo kaže...

ATI je ocaj.

Također. Koga god znam, a kupio je 4850 nakon max. mjesec dana svi su prešli na GTX260 i preporodili se.
 Potpisujem ovo!
Kad god sam se odlućo za ATI jevu karticu bilo je tu raznih problema (a imao sam tada AMDove procesore jer su bili bolji od Intela - prije 4,5 godina). Sve Nvidijine kartice koje sam imao (parne serije GeForce-ica) su mi začudo radile bez ikakvih problema na zmaxanim postavkama i sa svim mogućim igrama. E sad na temelju osobnog iskustva i iskustava nekolicine prijatelja koji su se isto tako opekli na Radeonke kakav da ja imam dojam o tome koje su kartice bolje? Kako da se onda odlučim ponovno za ATI kad me već unaprijed frka na što će to ličit? Neodlučan
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
kopa3x kaže...
Zippo kaže...

ATI je ocaj.

Potpisujem ovo!
Kad god sam se odlućo za ATI jevu karticu bilo je tu raznih problema (a imao sam tada AMDove procesore jer su bili bolji od Intela - prije 4,5 godina). Sve Nvidijine kartice koje sam imao (parne serije GeForce-ica) su mi začudo radile bez ikakvih problema na zmaxanim postavkama i sa svim mogućim igrama. E sad na temelju osobnog iskustva i iskustava nekolicine prijatelja koji su se isto tako opekli na Radeonke kakav da ja imam dojam o tome koje su kartice bolje? Kako da se onda odlučim ponovno za ATI kad me već unaprijed frka na što će to ličit? Neodlučan
 Vidis, kod mene suprotno! :) Uvijek sam imao Inteleve procesore i ATi-eve grafičke i nikada s njima problema. Izgleda da je to više na kako se netko navikne. Subjektivno mišljenje.
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice