Uf, kada je Nvidia u govnima, pa mora sto prije izdat karticu, da bi se poceli dizat prihodi. Bojim se da i ova uranjena verzija ne bude imala grešku 
Da,da, trenutno je Nvidia na tronu. Sad cemo malko pricekat do ATI-jeve "ratne podmornice" i tako iz godine u godinu. Kad bi se barem probudio jos treci proizvodjac grafulja. To bi onda bilo zanimljivo. Sveto trojstvo: Otac, Sin i Duh sveti. Amen.
Barem je netko za promjenu uranio a ne da moramo čekat 2 do 3mj. duže
i onako imaju bolju tehnologiju sta bi bilo da da nvida napravi 9gtx x2 pa da vidimo tko bi bio kralj
i onako imaju bolju tehnologiju sta bi bilo da da nvida napravi 9gtx x2 pa da vidimo tko bi bio kralj

Pametno zboriš čovječe! U potpunosti se slažem sa tobom, posebno u vezi trećeg proizvođača!
Zašto ati nikad nije pravio 3950 i 3970, te 4950 i 4970 i 4970 X2 koja bi pomela GTX295?
4870x2 je vec sada bolja i od te gtx295. Samo su atijevci prigusili snagu kartice preko drivera.
Opce je poznato da 4870x2 ima i mogućnost direktne komunikacije dva gpu-a preko gddr5 memorije, ali ona jos uvijek nije omogućena putem drivera, već se čeka službeni izlazak gtx295.
kupujem, 2xdvi + hdmi,
konacno su ukinuli s-video
Kako nebi ranili kad su samo slozili dve kartice u sendvic i sad to prodaju kao novi GPU.
Treba znat napravit GPU s dve jezgre ko ATI.
Ovak si mozete kupit i dve GTX260 i stavit u SLI i imat cete isti jurac.
Ma možeš misliti kak su ih prigušili, i sama pamet od vas atijevca, radeom isto ima dva odvojena gpu,povezane nekim cipsetom kao i GTX...bolje šutjet, nego pričati gluposti koje nemaj veze s mozgom...i tak svejedno koja je bolja, kad ni jedna ni druga ne vrijed te cijene.
a ovo samo da nama zagriženima mažu oči..
sada ce ati napravit nesto svoje, pa nvidia opet i tako u krug.. jer jednostavno nema pravog časa da upiknete karticu koja ce bit "on top non stop" ili bar
mjesec-dva on top..
samo znam da cu si na ljeto uzet 4870 x2 u cf sa ovom i ko ga j.. 
Ma možeš misliti kak su ih prigušili, i sama pamet od vas atijevca, radeom isto ima dva odvojena gpu,povezane nekim cipsetom kao i GTX...bolje šutjet, nego pričati gluposti koje nemaj veze s mozgom...i tak svejedno koja je bolja, kad ni jedna ni druga ne vrijed te cijene.
Na predstavljanju nije radila, ali uskoro hoće. Jedan od pozitivnih menadžera pod imenom Ian McNaughton je rekao da će ove performanse biti vidljive samo na sintetičkim benchmark testovima, ali ne i u igrama."
Bolje im je da bude dobra kad je dijele prije roka.
4870x2 je vec sada bolja i od te gtx295. Samo su atijevci prigusili snagu kartice preko drivera.
Opce je poznato da 4870x2 ima i mogućnost direktne komunikacije dva gpu-a preko gddr5 memorije, ali ona jos uvijek nije omogućena putem drivera, već se čeka službeni izlazak gtx295.
ATI je ocaj.
Moj frend je nedavo kupio HD4850 - od kupnje samo problemi.
Prvo je imo problema sa artefaktima(prepoznat ce se prijatelj - clan je foruma
),a zatim problemi sa napajanjem,sad kaze da nece OC-at jer je vec i ovako vruca kartica.
I na kraju je reko da je pozalio sto nije uzeo nVidiu
Ja sam prije Godinu i kusur(5 mjeseci) uzeo 8600GT 512 Superclocked - dodatno sam ju clocko,mučio,otvaro pipelineove i nikakih problema - na def.taktu da ni ne govorim koliko je stabilna - ATI mozda pobjedjuje sto se tice performace/price omjera - ali se na karticama vidi da je zbog cjene na necem stedjeno
Nemozes ti zakljucivat da je ATI nevalja samo gledajuci na tvog prijatelja, mozda ti je prijatelj jedan od onih bisera sto kombiniraju ati graficku, nvidia chipset i intel procesor, to je kombinacija ubi boze, ima ih takvih pogotovu ovdje na forumu.
ja imam sve od AMD i nikakvih problema.
Hahahaha - coppy: Nvidia počela dijeliti prve probne primjerke GeForcea GTX 295 - prije predviđenoga roka
ak se djele nek posalju i meni dvije-tri 
ATI je ocaj.
ne vidim smisao kupovanja tih kartica jos godinu dana jer iskreno sa 8800gt mozes igrat sve igra na high sa pristojnom rezolucijom 60 fpsa na vise tak da.. a kamoli ovi sta imaju hd4850 ili hd4870. jos je cijena 500 dolara ako me matematika ne vara to ce biti oko 2500 kn do 3000 kn.
ne vidim smisao kupovanja tih kartica jos godinu dana jer iskreno sa 8800gt mozes igrat sve igra na high sa pristojnom rezolucijom 60 fpsa na vise tak da.. a kamoli ovi sta imaju hd4850 ili hd4870. jos je cijena 500 dolara ako me matematika ne vara to ce biti oko 2500 kn do 3000 kn.

ATI je ocaj.

ATI je ocaj.