Najbolja ideja koju sam dosasd čuo! Samo već predosječam kako će biti papreno skupo, tako da za nekih 20-30 godina će biti dostupno normalnom smrtniku i njegovom džepu (pogotovo Hrvatskom).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je fenomenalna stvar!!! Ja bi jednu takvu!! gledo sam video i uočio da kod vožnje trkačih automobila, računalo kasni s pokretima volana na ekranu oko 0.5s nakon što čovijek napravi pokret rukama . Ali to i nije tak bitno,, samo čemo se morat priviknuti na to (Ako če netko ovo imat uopće,radi cijene)..
errr, pa to Sony ima na PS-u već godimana: Eye toy
fala bogu da su se sjetili to napravit i za PC
Ako će se naši dobavljači držati cijene, sustav ne bi trebao biti preko kakvih 100EUR, no vidjet ćemo kad izađe u prodaju..
(nemam dobra iskustva s našim dobavljačima i njihovim maržama.. brrrrrrrr!)
Samo da kažem kada sam 2001. godine uzimao pc uzeo sam web kameru neke meni nepoznate marke, ali platio sam je oko 650kn i dobio sam software VP-EYE 2.0 s tom istom kamerom i u tom softwaru su bile 4 ili 5 igrice black jack, ona igra lupanje krtice po glavi da padne u rupu i sve se igralo rukom bez dodira tipkovnice i miša. To postoji dosta dugo duže od PS2 EYE TOY-a, jedino loše u tome je rezolucija te kamere max 800x 600 i 15fps, ali tada je to rasturalo. Još i dan danas imam tu web kameru nekad je koristim kad me zafrkava nova od MS 1001.
I još tekst u Bug-u rekli su da će se moći koristiti bilo koja jeftina web kamera koliko sam ja skužio trebat će samo taj Mgestyk software. Najvjerojatnije će trebati neka koja ima min 25fps i rezoluciju min 1024x768 ali sad su skoro sve takve bilo neke divlje marke ili poznate.
Pozdrav
errr, pa to Sony ima na PS-u već godimana: Eye toy
fala bogu da su se sjetili to napravit i za PC