Upravljanje gestama

poruka: 6
|
čitano: 1.392
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Upravljanje gestama ".
17 godina
Upravljanje gestama

Najbolja ideja koju sam dosasd čuo! Samo već predosječam kako će biti papreno skupo, tako da za nekih 20-30 godina će biti dostupno normalnom smrtniku i njegovom džepu (pogotovo Hrvatskom).  Plač

Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upravljanje gestama

Ovo je fenomenalna stvar!!!  Ja bi jednu takvu!! gledo sam video i uočio da kod vožnje trkačih automobila, računalo kasni s pokretima volana na ekranu oko 0.5s nakon što čovijek napravi pokret rukama . Ali to i nije tak bitno,, samo čemo se morat priviknuti na to (Ako če netko ovo imat uopće,radi cijene)..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Upravljanje gestama

errr, pa to Sony ima na PS-u već godimana: Eye toy

fala bogu da su se sjetili to napravit i za PC

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upravljanje gestama

Ako će se naši dobavljači držati cijene, sustav ne bi trebao biti preko kakvih 100EUR, no vidjet ćemo kad izađe u prodaju..

(nemam dobra iskustva s našim dobavljačima i njihovim maržama..   brrrrrrrr!)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Upravljanje gestama

Samo da kažem kada sam 2001. godine uzimao pc uzeo sam web kameru neke meni nepoznate marke, ali platio sam je oko 650kn i dobio sam software VP-EYE 2.0 s tom istom kamerom i u tom softwaru su bile 4 ili 5 igrice black jack, ona igra lupanje krtice po glavi da padne u rupu i sve se igralo rukom bez dodira tipkovnice i miša. To postoji dosta dugo duže od PS2 EYE TOY-a, jedino loše u tome je rezolucija te kamere max 800x 600 i 15fps, ali tada je to rasturalo. Još i dan danas imam tu web kameru nekad je koristim kad me zafrkava nova od MS 1001.

I još tekst u Bug-u rekli su da će se moći koristiti bilo koja jeftina web kamera koliko sam ja skužio trebat će samo taj Mgestyk software. Najvjerojatnije će trebati neka koja ima min 25fps i rezoluciju min 1024x768 ali sad su skoro sve takve bilo neke divlje marke ili poznate.

Pozdrav

17 godina
RE: Upravljanje gestama
Ges kaže...

errr, pa to Sony ima na PS-u već godimana: Eye toy

fala bogu da su se sjetili to napravit i za PC

Nije istina! ovi monitori nemaju kameru. kao Eye toy.
Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice