Koji idiotizam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo da se izreklamira i proda. Kao što veliš idiotizam.
Tko kaže da istu stvar nisu radili i u Americi ?
Barem inicijalno, a onda su oni najispranijeg mozga dovršili posao i stali u red.
i to što kažeš. Samo mislim da tamo u americi toliko ljudi žive na osnovu reklam da se nebih čudio da su samoinicijativno čekali u redu, ubiti uvjeren sam u to.
Sta i da su ljudi stajali u redu s namjerom? Zasto su odmah idioti ili budale, tzv. "glupi amerikanci"...Nekoga to uveseljava, nekom je to gust...Ja znam par stvari za koje bi i ja bio "glupi amerikanac" i stajao u redu samo da sam siguran da cu tu stvar i dobit...
Nekom je to glupo, a nekom zabava i dozivljaj, nek se ljudi vesele, bar su sretni ako nista drugo :-)
Pa i nema razloga da žuriš to kupiti, ako nisi plaćen za to.
to je poznata taktika izvrtanja stvarnosti od reklamne mašinerije. kao šta su na rtlu ili novoj tv dovodili dicu da navijaju na onin nekin talent natjecanjima...pa kad se po radiju ili na tv konstantno pušta neka retajska pisma koja je navodno ekstra,turbo popularna...tako se i nekim tehničkim proizvodima umjetno pumpa popularnost...a za čekati u redu za kupiti iphone moraš stvarno biti plaćen za to ili teški debil
Koji ROFL. A gle, i stajanje u redu je posao...

Jadno. Umjetni hype.
Kako su jadni!