Umjetni redovi za iPhone 3G

poruka: 13
|
čitano: 1.397
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umjetni redovi za iPhone 3G".
17 godina
neaktivan

Koji idiotizam...

0 0 hvala 0
17 godina

samo da se izreklamira i proda. Kao što veliš idiotizam.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Umjetni redovi za iPhone 3G
dokaz da su poljaci pametniji od amera pa ne cekaju u redu :) suckers :)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina

Tko kaže da istu stvar nisu radili i u Americi ?

Barem inicijalno, a onda su oni najispranijeg mozga dovršili posao i stali u red.

17 godina

i to što kažeš. Samo mislim da tamo u americi toliko ljudi žive na osnovu reklam da se nebih čudio da su samoinicijativno čekali u redu, ubiti uvjeren sam u to.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta i da su ljudi stajali u redu s namjerom? Zasto su odmah idioti ili budale, tzv. "glupi amerikanci"...Nekoga to uveseljava, nekom je to gust...Ja znam par stvari za koje bi i ja bio "glupi amerikanac" i stajao u redu samo da sam siguran da cu tu stvar i dobit...

Nekom je to glupo, a nekom zabava i dozivljaj, nek se ljudi vesele, bar su sretni ako nista drugo :-)

17 godina
neaktivan

Pa i nema razloga da žuriš to kupiti, ako nisi plaćen za to.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to je poznata taktika izvrtanja stvarnosti od reklamne mašinerije. kao šta su na rtlu ili novoj tv dovodili dicu da navijaju na onin nekin talent natjecanjima...pa kad se po radiju ili na tv konstantno pušta neka retajska pisma koja je navodno ekstra,turbo popularna...tako se i nekim tehničkim proizvodima umjetno pumpa popularnost...a za čekati u redu za kupiti iphone moraš stvarno biti plaćen za to ili teški debil

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji ROFL. A gle, i stajanje u redu je posao...

17 godina
neaktivan
pa da je ogranicena verzija nekog proizvoda i da mi taj proizvod ocajnicki treba (npr neka drobra treba :D :P ) onda bi stajao u redu i 3dana ako treba...a ovako nema sanse....cekajuci red za nesto sto moz da kupis i narednih dana ,jos im i platis....po meni ...glupost ;)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
BugSU kaže...
pa da je ogranicena verzija nekog proizvoda i da mi taj proizvod ocajnicki treba (npr neka drobra treba :D :P ) onda bi stajao u redu i 3dana ako treba...a ovako nema sanse....cekajuci red za nesto sto moz da kupis i narednih dana ,jos im i platis....po meni ...glupost ;)
 Jel' ima neka forumašica dobrog srca? Smijeh
17 godina
protjeran

Jadno. Umjetni hype.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako su jadni!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice