Umjesto Trumpovog zida – Hyperloop

poruka: 9
|
čitano: 2.074
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umjesto Trumpovog zida – Hyperloop".
16 godina

Ne kuzim tog Trumpa. Meksikanci su simpaticni debeljuce niskog rasta. Ocito nije citao Zagora.

PSN - darklydexter
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kada bih o Meksikancima zaključivao na osnovu Čike, oni bi bili proždrljivi ljenčuge od kojih se treba zaštititi zidom.

8 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Mislim da jedino Meksikanci mogu od Acapulca napraviti no-go zonu gdje se redovito obavlja pet egzekucija dnevno po modelu: dvije dekapitacije i tri metka u potiljak.  Da 'Ndrangheta i Cosa Nostra... to su male bebe.  Spread hate, not love.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 20:35 (Mayo).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Umjesto Trumpovog zida – Hyperloop
I trump i latinosi se trebaju okrenuti povezivanju, ekonomiji i blagostanju te ici prema smanjenju beskucnika i povecanju radnika, jer samo tako mogu uspjeti a ne ratom, i razvajanjem

P.s. sta mi imamo od rata i unistenih, razvojenih banana drzavica.

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

"Novi američki predsjednik i dalje se prijeti" - daj to korigiraj, ovo je bug, a ne fejs.

inicijativa je prepametna za hypergloopog, koji je - nakon sto je isprva mantrao - "america 1st",

poslije tek jednog divanjenja sa "zastarjelim NATO" glavesinom - naprasno i nenadano promijenio

stajaliste, svesrdno se zalozivsi da se murica treba vratiti onome sto najbolje umije - sirenju demokracije.

lijepom rijecju, tomahawcima i ponekim MOAB-om.

lijepo je vidjeti kako se mrkvasti zalijece sam sebi u usta, rekli bi juznjaki - izivsi gono... ko saakashvili

kravatu. a savrseno je svejedno tko je pedro koji glumi predsjednika; kad im prisapnu da bi ih moglo kennedyzirat

zajebu odmah i nobelovu nagradu i sva predizborna i postizborna obecanja i budu - bei Fuss. masuci repom.

a da nakon te epifanije pussygraber jos osere i najmiliji adut, rojsovski svrab za zidjanjem??? kakvi mrtvi hiperlupovi,

zidjaj Mauer kako kanon Staatssicherheit-a nalaze! Hoch lebe die Amerikanische Demokratische Republik!

Sretan blagdan, ostalo farbanje je minulo s prvim aprilom...   

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 1:05 (nikola).

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan

ovo je premirna ideja za trumpa jer s ovim ne može započeti novi rat

Netko radi što zna a netko zna šta radi.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

super mi je ovo "rubno realistično".. dok se zid čak i može izgraditi, hyperloop je totalni nerealistični fail projekt..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Re: Umjesto Trumpovog zida – Hyperloop
nine kaže...

super mi je ovo "rubno realistično".. dok se zid čak i može izgraditi, hyperloop je totalni nerealistični fail projekt..

Naravno da je hyperloop nerealističan. Kako vakumiranje velikih cijevi može biti ekonomski isplativo?! Meni se ideja sviđa u teoriji, ali u praksi.... to više spada u Jetson tip Z-Fa.

For the Hyperloop to work, it would need a way to pump out roughly 2 million cubic meters of air from its tubes and make sure that the air stays out of a 373 mile-long pipe with walls less than an inch thick. In comparison, the world’s largest vacuum chamber only pumps out about 1.5 percent as much air and requires enormous amounts of structural reinforcement.

Making a vacuum chamber that long would be a huge technical challenge, as the pressure of the air outside the tube would push against the tube with the force of roughly 10 tons per square meter. That’s a huge amount of force to place on a steel tube with walls less than an inch thick. The tube would also have to take the vibration force of a 15 ton capsule going through it at the speed of sound. Merely creating such an enormous near-vacuum chamber and the infrastructure necessary to pump out all the air could be impossible.

http://dailycaller.com/2016/07/26/scientist-lays-out-5-huge-problems-with-elon-musks-hyperloop-video/

17 godina
neaktivan

Koja hrpa idealističkog baljezganja.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice