Možda dečko nije znao da je Mark Židov
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako dirljiva prica... siromasan a ima vremena dangubiti po fejsu...
Očigledno nije dangubio...Dangubi i ti tako pa se javi...inače prosipaš se.
Faceu se danas moze pristupiti i sa frizdera, a moze se isto tako i sa 20 godina starim racunalom.
No sto uopce tvoja recenica znaci?
Da je on siromasan, a ima pristup fejsu ili pak da kako je on siromasan kada ima puno vremena.
I jedna i druga tvrdnja je glupa do BOLa ().
Faceu se danas moze pristupiti i sa frizdera, a moze se isto tako i sa 20 godina starim racunalom.
No sto uopce tvoja recenica znaci?
Da je on siromasan, a ima pristup fejsu ili pak da kako je on siromasan kada ima puno vremena.
I jedna i druga tvrdnja je glupa do BOLa ().
Ma to ti samo znaći da Aldo trkelja gluposti... ništa više ;)
Aldo je zelio reci da siromasi nemaju vremena. Ako visis na fejsu onda nisi siromah, zisku?
Shreateh je tri puta poslao detalje o pronađenom propustu na adresu Facebook tima za sigurnost želeći prikupiti novčanu nagradu u iznosu od 200 $ iz programa prijavljivanja bugova.
Samo 200$ za takav propust?
Ovo sam pročitao prije 3 dana na ostalim sajtovima.
I to žutilo, 24sata, index itd.
well done
Shreateh je tri puta poslao detalje o pronađenom propustu na adresu Facebook tima za sigurnost želeći prikupiti novčanu nagradu u iznosu od 200 $ iz programa prijavljivanja bugova.
Samo 200$ za takav propust?
Ja sam mislio da je takav propust vrijedan barem 20 000$ a ne 200$. A ništa barem je dobio ponudu za posao i 13 000$
Aldo je zelio reci da siromasi nemaju vremena. Ako visis na fejsu onda nisi siromah, zisku?
Tocno tak sam htjel reci. Ali namjerno sam bacil udicu :-)
Šta je lik na kraju Pakistanac ili Palestinac.
Malo netočna informacija o 200 $. Naime, minimalna novčana nagrada je $500 a maksimalne nema*, već ovisi o procjeni ozbiljnosti ranjivosti. Ovo bi vrijedilo 10 soma minimalno. Ali koliko sam čitao, čovjek nije uopće dao nikakve konkretne tehničke informacije o propustu već im je poslao mail: E, mogu postati na svačiji zid. I to lošim engleskim. Pa su ga odbili. Napisao je inženjer FB a koji ga je odbio na blogu da primaju svakave bezvezne emaile tipa: ako se logiram, mogu si vidjeti lozinku i takve gluposti. Inače, svaka čast na otkriću, već sam pomislio da su nakon par godina takve bugove riješili.
Vijest stara točno 4 dana, za 30min 5 dana :)
Frajer je na onom svojem azijskom engleskom napisao "hay dear mastar i can writes to any wall" i naravno već prvi put je prekršio pravila i bug isprobao na zidu neke kolegice Zuckerberga. I još dva puta je svojim vrhunskim engleskim samo prijetio da će pisati na zid onog židova...