Umanjeni G92

poruka: 10
|
čitano: 1.087
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umanjeni G92".
17 godina
neaktivan
Umanjeni G92

Ja tu ne kužim, pomak je mali. Razlika je samo u proizvodnom procesu. Zanima me jel se netko tu šali?

Neznam zašto rade nove serije kad koriste iste ćipove i ostalo. Mislim da je ATI svojim 4850 i 4870, nadmašio nVidiu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Umanjeni G92

Milijonta verzija istog cipa!

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Umanjeni G92
Geek kaže...

Mislim da je ATI svojim 4850 i 4870, nadmašio nVidiu!

I u zagrijavanju i potrošnji...
17 godina
neaktivan
Umanjeni G92

manji proizvedni proces znaci manju potrosnju i manje zagrijavanje. to ce overclockeri znati cijeniti

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

stvarno mi nije jasna cijena.. zapravo, je.. al ne i zašto su to plasirali na tržište..

17 godina
neaktivan
Umanjeni G92

lol, sad sam tek procitao tekst. zasto je cijena veca?

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Umanjeni G92

Ma nVidia prodaje maglu..pogotovo MSI-eva tvornicki OC verzija..obicni g92(65nm) cip moze postici te taktove..i jos dode vise..Viče

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čisti marketing, kao uostalom cijela 9 serija. Malo ispolirana arhitektura i to je sve...

Core2Duo E4600, Gigabyte P35-DS3R, XFX 8800GT 512MB, 2GB Patriot DDR2 800
17 godina
neaktivan

Da u zagrijavanju, potrošnji ali i u performansama.

17 godina
neaktivan
Umanjeni G92

MOJA GT-ica je jača od svega ovoga što se priča

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice