Ultrakompaktna Alpha iz Sonyja

poruka: 6
|
čitano: 1.186
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ultrakompaktna Alpha iz Sonyja".
18 godina

Zrelo za zločestu. Micro four thirds je sustav koji koriste Oly i Panasonic, a ne kategorija. Sony koristi veće senzore i (već) radi toga MFT objektivi ne bi funkcionirali. Sonyjev sustav je konkurent MFT-u. Loš prijevod.

http://kv43994.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 12:15 (Kuv).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ovo je neki odgovor na olympussyev pen ili?

*n00b us3r*

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

sve u svemu izgledaju ko igracke

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
RE: Ultrakompaktna Alpha iz Sonyja

Da. PEN npr. koristi spomenuti MFT format. Ovo je bolje jer koriste veće senzore od PEN-a i ekipe.

http://kv43994.mybrute.com
18 godina
RE: Ultrakompaktna Alpha iz Sonyja
Kuv kaže...

Zrelo za zločestu. Micro four thirds je sustav koji koriste Oly i Panasonic, a ne kategorija. Sony koristi veće senzore i (već) radi toga MFT objektivi ne bi funkcionirali. Sonyjev sustav je konkurent MFT-u. Loš prijevod.

Ne vidim tu neki los prevod. Aparati su podeljeni po kategorijama:Amaterski,DSLR, Prosumer, MFT itd.

17 godina
neaktivan

Ono što je Kuv htio reć je da Sony ne pripada u MFT "segment" tržišta jer ne koristi 3/4 senzore (koje koriste samo Olympuss i Panasonic). Tako da je sam tekst kriv, tj. pogrešno povezuje Sony sa MFT-om. MFT ima senzor iste veličine kao i Olympusovi i Panasonicovi DSLRovi, ali bez ogledala. Po toj analogiji bi ovi Sonyjevi aparati trebali imati senzor iste veličine (APS-C) kao i Sonyjevi DSLRovi, a koji je sam po sebi veći od 3/4 senzora. Znači nema gpvora o MFTu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice