Uhićen Jay Y. Lee!

poruka: 9
|
čitano: 1.625
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uhićen Jay Y. Lee!".
13 godina
neaktivan
Uhićen Jay Y. Lee!

Jedina stvar u vezi samsunga koja bi me mogla iznenaditi bi bila kad bi napravili mobitel sa najnovijim softverom, bez jefine plastike i bez baterija koja su prijetnja meni, mojoj imovini i potencijalnoj djeci 

4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Uhićen Jay Y. Lee!
Djecu možeš izbaciti, jeftina plastika je već učinila svoje :laugh
17 godina
neaktivan
Uhićen Jay Y. Lee!

uz tolika međusobna nalikovanja, valja pružiti punu potporu (razvidno) bratskom južnokorejskom narodu (jedino što mi nemamo je industrija vrijedna spomena). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Jedina stvar u vezi samsunga koja bi me mogla iznenaditi bi bila kad bi napravili mobitel sa najnovijim softverom, bez jefine plastike i bez baterija koja su prijetnja meni, mojoj imovini i potencijalnoj djeci 

Jel ovo trebalo biti smješno?

jaska jaska jaskaja
13 godina
neaktivan

Ne, jedina smiješna stvar u cijeloj priči je Samsung i njegove mušterije. 

13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Ne, jedina smiješna stvar u cijeloj priči je Samsung i njegove mušterije. 

OK.

jaska jaska jaskaja
16 godina
Uhićen Jay Y. Lee!

sad čujem da je Samsung S7 najpoželjniji mob i među klinčurijom i balavurdijom po školama, da je ajFon za ljakse...

e kako se kolo sreće okreće...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Pa evo, koliko znam i S6E i S7E su metal i staklo (bez jeftine plastike), sa sigurnim velikim baterijama i sa najnovijim softverom (u trenutku izlaska na tržište). Kupi i potencijalna djeca ce i dalje bit potencijalna

17 godina
neaktivan
Uhićen Jay Y. Lee!

Kod nas premijeri/presjednice/direktori velikih firmi, završe u zatvoru jedanput u 20godina, a i tada samo dok se "bura" stiša i dok ih ustavni "sud" ne oslobodi

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice