Ubuntu 13.10 s demonstracijom Unityja 8

poruka: 13
|
čitano: 2.575
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ubuntu 13.10 s demonstracijom Unityja 8".
17 godina
neaktivan

Unity na mobu moze proci ali na compu mi je odvratan totalno.

5 6 hvala 0
17 godina

Gnome je još uvijek zakon za desktop, iako se u zadnjim verzijama približava Unityu, i time su neke osnovne funkcije postale kompliciranije za napraviti. No ipak je Gnome i dalje puno kvalitetniji od Unitya. Barem meni, ima onih kojima je Unity puno bolje sjeo

hobi:moj-android.net

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Otkako je Unity došao na Ubuntu (od verzije 11.04) zaobilazim Ubuntu u širokom luku. GNOME-Shell više nije upotrebljiv kao stari Gnome,jedini izbor nam je (kvalitetni) Xfce i KDE. Eventualno Lxde,ali ružan mi je (subjektivno). Ubuntu je postao tako bugovita distra da je to za nepovjerovat,čitam po netu milion problema,svi bježe od njega...Mint je puno kvalitetniji i bolji izbor. Ubuntu će za koju godinu propast,baš zbog politike Canonicala i zbog spyware-a (Amazon jel) i Unity-a....

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
3 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Ubuntu 13.10 s demonstracijom Unityja 8
Jedino se je WP odmaknuo u izgledu od ostalih. Zasto opet kopija iOS/Androida?
13 godina
protjeran

hebeš taj linux i os na kojem softver kao photoshop cc nije dobrošao..nekad je možda linux imao prednost u brzini, no meni se zadnja verzija tog photoshopa na relativno prosječnom računalu sa sporim hardom (5400 rp diže za samo 3 sekunde. da ne govorimo o officeu ili sličnom softveru.

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Drazen kaže...
Jedino se je WP odmaknuo u izgledu od ostalih. Zasto opet kopija iOS/Androida?

Pa nije kopija, Android je isto Linux

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
protjeran
smartfonija kaže...

hebeš taj linux i os na kojem softver kao photoshop cc nije dobrošao..nekad je možda linux imao prednost u brzini, no meni se zadnja verzija tog photoshopa na relativno prosječnom računalu sa sporim hardom (5400 rp diže za samo 3 sekunde. da ne govorimo o officeu ili sličnom softveru.

Meni Photoshop glatko radi i CS2, CS3 i CS4 preko Winea. Brzo, ima ponekad mušice ali minorno. Koristim i portabilnu verziju, lakša je i brža. Imam 8GB rama, možda je to presudno. Nisam probao jer sam lijen ali ljudi kažu da je preko Virtualboxa 100% jednaka emulacija winsima ako imaš dosta rama i podnošljiv hardver. Da, tu ti se PS preko snapshota diže u sekundi ako se varam.

Mene za Photoshop drži samo nativna podrška za CMYK, za sve ostalo koristim GIMP, Inkscape, MyPaint itd. Nova Krita ima nativnu podršku za CMYK i dobar import/export .psd, samo nikako da se naviknem na sučelje.

@unity: potpisujem stav većine, za tablet, phablet, mobile... ok, za desktop nope. kao i metro-modern-whatever.

is.gd/filipvk1000 : -Da bar NEBUDE,bilo bi super VIDIT ali imam tako jak OSJEČAJ da će ovo LIČIT strašno na Android- is.gd/VelikiBrat -Ne znam, meni ovo očajno izgleda (VIZUALNO).-
15 godina
protjeran
smartfonija kaže...

WTF? {#}

Ad astra peronospora
15 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...

Otkako je Unity došao na Ubuntu (od verzije 11.04) zaobilazim Ubuntu u širokom luku. GNOME-Shell više nije upotrebljiv kao stari Gnome,jedini izbor nam je (kvalitetni) Xfce i KDE. Eventualno Lxde,ali ružan mi je (subjektivno). Ubuntu je postao tako bugovita distra da je to za nepovjerovat,čitam po netu milion problema,svi bježe od njega...Mint je puno kvalitetniji i bolji izbor. Ubuntu će za koju godinu propast,baš zbog politike Canonicala i zbog spyware-a (Amazon jel) i Unity-a....

Radi ko metak sa gnome-om. Ne znam kada sam zadnji puta uočio neki bug. Amazon isključiš jednim klikom. Ostalo boldano mi se niti ne da komentirati.

Ad astra peronospora
16 godina
neaktivan

Na desktopu prednost dajem Cinnamonu (Mint), na laptopu Gnome3. Ispočetka mi novi Gnome nije sjeo no što dalje smatram ga izvrsnom opcijom sa kojojm se Unity ne može nositi niti po praktičnosti niti po izgledu. Već nekoliko godina koristim Linux kao jedinu platformu. Windows programe koji nemaju alternative pod linuxom koristim u virtualboxu ili kroz crossover office. Mnoge će možda iznenaditi činjenica da windows xp u smislu korištenja memorije i rada sa diskom bolje radi pod virtualizacijom (na linux platformi) nego kao primarni os. Pad performansi moguće je primjetiti u radu sa grafikom (no meni to ne igra puno). Raduje me da Gnome3 nije pokopalo prvotno nezadovoljstvo korisnika. Očekujem da će tako biti i sa novim windows sučeljem (ljudima jednostavno treba vremena za prilagodbu). Bez obzira što mi se Unity i pravac u kojem ide ne sviđa smatram ga boljim izborom od rješenja koje nudi Reedmond.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
U pocetku je i meni Unity bio u najmanju ruku cudan, ali sada mi je odlican.
Ima i on svojih mana, ali je imo ok.
Koristim Ubuntu cca 10 godina i ne mislim ga mjenjat, odlican, brz i nadasve stabilan OS.
Prava milina je koristit ga.
Na zalost jos imam na nekim kantama Win7 i na default kompu dual boot tj. Ubuntu + Win 7 x64.
Drago mi je sto je na Steamu lista igara polako sve veca za Linix, odlican potez i nadam se da cu uskoro moci s kucnog kompa u potpunosti bacit Windoze u R. Bin.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
smartfonija kaže...

Photoshop je dobrodošao na Linux,ali ga njegovi proizvođaći neće portati na Linux.

win32 kaže...
U pocetku je i meni Unity bio u najmanju ruku cudan, ali sada mi je odlican.
Ima i on svojih mana, ali je imo ok.
Koristim Ubuntu cca 10 godina i ne mislim ga mjenjat, odlican, brz i nadasve stabilan OS.
Prava milina je koristit ga.
Na zalost jos imam na nekim kantama Win7 i na default kompu dual boot tj. Ubuntu + Win 7 x64.
Drago mi je sto je na Steamu lista igara polako sve veca za Linix, odlican potez i nadam se da cu uskoro moci s kucnog kompa u potpunosti bacit Windoze u R. Bin.

Jeli od verzije 4.10?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
Tonči zar samo tri rečenice? Što se tiče Unitya i sam sam jamrao u počecima, isprobavao ali sam se vratio na istog. Na laptopu imam Ubuntu 12.04 a na kućnom računalu 13.04. Oba koristim s Unityem, zadovoljan sam. Jednostavno nemam potrebu za promjenom. Na starom laptopu imam novi Mint s Cinnamonom i moram priznati da izgleda odlično, kako ga primarno koristi klinac (5 i pol godina) za multimediju i poneku "igricu" izuzetno sam zadovoljan stabilnošću i intuitivnošću istog (sve potrebno je polovio nakon par demonstracija). Ipak ću kao primarni Linux koristiti Ubuntu.
Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice