U2 željeli dizajnirati iPode

poruka: 9
|
čitano: 1.603
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U2 željeli dizajnirati iPode".
17 godina
neaktivan

Što će ti sponzor kad u jednoj jadnoj državici od 4.5 milijuna stanovnika 120 000 ljudi kupi karte za 500kuna...

0 0 hvala 0
18 godina

A kao "nema se".

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 10:39 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: U2 željeli dizajnirati iPode

hebote.. danas stvarno nista ne moze proci bez bonera.. sad jos da pocne se njegova slika stavljati na konzerve mesnoga dorucka i to je to.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought peace? Reg: Oh, pea-- Shut up!
17 godina

Baš su dosadni i Bonno i U2,idu mi na jetra bombardiranja preko svih medija....

*ebote,ko da Papa osobno dolazi....nisu čak niti pokojnog I.Pavla II toliko reklamirali.

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: U2 željeli dizajnirati iPode
fromcelltohell kaže...

Baš su dosadni i Bonno i U2,idu mi na jetra bombardiranja preko svih medija....

*ebote,ko da Papa osobno dolazi....nisu čak niti pokojnog I.Pavla II toliko reklamirali.

slažem se s ovim. Što je previše, previše je...
Only God (& mod) can judge me
17 godina
neaktivan

vide da mogu pobrat pare cijelom svijetu i prodavat se posvuda pa to i iskorištavaju, ništa čudno. opalila ih slava i novac

...I put on my robe and a wizard hat...

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

More crap from Bono.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

hehe, jobs ih je ljepo poslao doma, dizajnirajte mami iPodove ... da se vidi ko je gazda još jednom.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A stvarno svašta, prije su mi bili ok, al sad s ovim preseravanjem i iskakanjem iz paštete ne mogu ih više podnijet.Viče Još kad pomislim da sam mislio kupit karte za ovaj "spektakl".Sramim se

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice