Tužba zbog kontrolera

poruka: 11
|
čitano: 2.310
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tužba zbog kontrolera".
16 godina
odjavljen
Tužba zbog kontrolera

Ma naj bolje bi bilo da plej stejšn tuzi svaku drugu tvrtku zbog njihovog kontrolera...ooo plizz

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]

6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Tužba zbog kontrolera
bobica257 kaže...

Ma naj bolje bi bilo da plej stejšn tuzi svaku drugu tvrtku zbog njihovog kontrolera...ooo plizz

mislis rec Nitendo?

evo s cime je sve pocelo :) evo s cime je sve pocelo :)
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
Tužba zbog kontrolera

Istina, Nintendo bi mogao tužakat onda sve redom jer je sve i krenulo od njihovih ideja :D. Čak i ovaj controller na wii-u playstation kopira. Iako ne razumijem kako onda nisu iz Microsofta tužili Logitech i njhovu kopiju xbox gamepada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tužba zbog kontrolera

Kao da postoji puno "tehnologija". Sta ces drugo stavit u kontroler nego to sta i svi drugi. Koliko ja vidim to je sve slicno. Dosta sa tuzakanjem svakog idiota na kojega naides. Bilo bi bolje da naprave nesto novo i da valja a ne samo kritiziraju druge i glupiraju se po medijima. Odnosno, okani se corava posla!

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Iggx kaže...

Istina, Nintendo bi mogao tužakat onda sve redom jer je sve i krenulo od njihovih ideja :D. Čak i ovaj controller na wii-u playstation kopira. Iako ne razumijem kako onda nisu iz Microsofta tužili Logitech i njhovu kopiju xbox gamepada.

Zato sto su mozda patentirali nesto sto je netko vec davno prije njih imao u primjeni. Cijeli sadasnji patentni sustav je trul do srzi, trebalo bi ga i ukinut i uvest nesto bolje.

Da je slucajno Nitendo usljiva firma kao Mali bilo bi svega - srecom nije

BTW Mali ima patent na dvoklikSmijeh iako su drugi davno prije njega izmislili i mis i klik i dvoklik i troklik...Namigiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 15:25 (dado8).
17 godina
protjeran
Tužba zbog kontrolera

ma kriza drma i mikrosoft pa tužbama pokušavaju nadomirit minuse

I Jadantisi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tužba zbog kontrolera

Ja bi prije tužio radi plagijata nego radi ovoga.....jer ovaj kontroler je gotovo isti od xboxa....neko ce se zeznuti i umjesto pravoga kupiti ovaj...ima takvih :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iggx kaže...

Mislim da je microsoft logitechu dopustio izradu chilstreama uz naravno naknadu.Nije cudno da ima third party jeftinijih rjesenja ali se za to takodjer placa naknada.Logitech radi i za ps3 slicna rjesenja.Problem ove tvrtke je sto nije trazila dopustenje za ovaj proizvod i ne placa neki postotak

16 godina
protjeran
Tcherot kaže...
Iggx kaže...

Mislim da je microsoft logitechu dopustio izradu chilstreama uz naravno naknadu.Nije cudno da ima third party jeftinijih rjesenja ali se za to takodjer placa naknada.Logitech radi i za ps3 slicna rjesenja.Problem ove tvrtke je sto nije trazila dopustenje za ovaj proizvod i ne placa neki postotak

Tocno tako, ne placaju naknadu za koristenje njihovog branda.

Ja se slazem s firmama koje proizvode takvu jeftiniju zamjensku periferiju, zasto bi placale malom?ko ih jebe, ima on dovoljno para, samo sto je onda logicno da ne cine upravo ono sta one rade - koriste oznake, boje, oblik koji podsjecaju na xboxove a to je vec nezakonito kopiranje branda ali ne i patenta!

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 15:40 (dado8).
18 godina
neaktivan
Tužba zbog kontrolera

nigdje u ovoj vjesti nepise zbog cega ih konkretno Mali tuzi. Pise zbog niza stvari i slicno, ali nista konkretno.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Inace sam htel napisati nindento...ali nisam da se ne izlanem...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice