a mi smo bili tako veseli kada je T-com podigao brzinu sa 200 na 500 kb/s 
Nadam se da ce neko od nasih barem malo podici......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvi put čujem za turbo 3G,ali Skandinavija je uvjek korak ispred nas,zamisliti kako će to u BiH naplaćivati,trebat ćeš dijamante za plaćanje.
Evo ja sam trenutno spojen iz putnickog vlaka u Zagorju i trenutno je signal 3G dok ne zadjem iza nekog brega pa bu EDGE. Sve lijepo sljaka.. jasno.. dok je na 3G tj. 3.5G. Bas ko ovi na slici :D
Puca mi za 3G tak dugo dok nema flat.
Nek oni nama dignu ADSL brzine mamicu im lopovsku.
Nek oni meni rijese liniju i skinu PCM da ja mogu imati ADSL kuci a ne da mi kod tete mora biti komp :)
Oni imaju mobilni internet kakav mi ADSL nikad nećemo imati. Koja smo mi prčija.
Heja Sverige!
Oni imaju mobilni internet kakav mi ADSL nikad nećemo imati. Koja smo mi prčija.
Negdje sam citao da Ericsson ili tko vec u Skandinaviji ima "pilot grad", mali gradic od par tisuca stanovnika koji im sluzi kao pokusni kunic, sto bi reci, sve nove tehnologije koje izbace dovode u taj grad i besplatno daju korisnicima na koristenje
Negdje sam citao da Ericsson ili tko vec u Skandinaviji ima "pilot grad", mali gradic od par tisuca stanovnika koji im sluzi kao pokusni kunic, sto bi reci, sve nove tehnologije koje izbace dovode u taj grad i besplatno daju korisnicima na koristenje
Selim se 
Selim se 
Idemo zajedno!
btw. turbo 3g u bih nece za 100 godina nemamo jos ni obicni
A i to sto kazes :D Za sad imam 5Gb prometa i to mi je dosta.. ne ispucam ni pola :D
A i to sto kazes :D Za sad imam 5Gb prometa i to mi je dosta.. ne ispucam ni pola :D
dok ne na smrdis Torente..... :D
ja sam na 10GB i strah me prec na flat jer ak cu se ponovno trebat vratit morat cu se zavezat da ne napravim previse prometa :D
dok ne na smrdis Torente..... :D
ja sam na 10GB i strah me prec na flat jer ak cu se ponovno trebat vratit morat cu se zavezat da ne napravim previse prometa :D
Pa iskreno ne vidim neku potrebu skidanja torrenta preko mobilne mreze kad doma imam flat na fiksnoj mrezi. Samo sam jednom skidao na tram stanici nekih 50Mb i to je to :)