Turbo 3G u Skandinaviji

poruka: 14
|
čitano: 4.077
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Turbo 3G u Skandinaviji".
16 godina
Turbo 3G u Skandinaviji

a mi smo bili tako veseli kada je T-com podigao brzinu sa 200 na 500 kb/s  Osmijeh
Nadam se da ce neko od nasih barem malo podici......

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Turbo 3G u Skandinaviji
Naši će ovo uvesti za nekoliko godina i naplaćivat u suhom zlatu
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Turbo 3G u Skandinaviji

Prvi put čujem za turbo 3G,ali Skandinavija je uvjek korak ispred nas,zamisliti kako će to u BiH naplaćivati,trebat ćeš dijamante za plaćanje.

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Turbo 3G u Skandinaviji

Evo ja sam trenutno spojen iz putnickog vlaka u Zagorju i trenutno je signal 3G dok ne zadjem iza nekog brega pa bu EDGE. Sve lijepo sljaka.. jasno.. dok je na 3G tj. 3.5G. Bas ko ovi na slici :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Samo zato jer taj vlak ide 10 kmh ;)

Puca mi za 3G tak dugo dok nema flat.
Nek oni nama dignu ADSL brzine mamicu im lopovsku.
18 godina
Turbo 3G u Skandinaviji

Nek oni meni rijese liniju i skinu PCM da ja mogu imati ADSL kuci a ne da mi kod tete mora biti komp :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Turbo 3G u Skandinaviji

Oni imaju mobilni internet kakav mi ADSL nikad nećemo imati. Koja smo mi prčija.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Turbo 3G u Skandinaviji

Heja Sverige!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Buffer Overflow kaže...

Oni imaju mobilni internet kakav mi ADSL nikad nećemo imati. Koja smo mi prčija.

Negdje sam citao da Ericsson ili tko vec u Skandinaviji ima "pilot grad", mali gradic od par tisuca stanovnika koji im sluzi kao pokusni kunic, sto bi reci, sve nove tehnologije koje izbace dovode u taj grad i besplatno daju korisnicima na koristenje

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 10:53 (tnakir).
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Negdje sam citao da Ericsson ili tko vec u Skandinaviji ima "pilot grad", mali gradic od par tisuca stanovnika koji im sluzi kao pokusni kunic, sto bi reci, sve nove tehnologije koje izbace dovode u taj grad i besplatno daju korisnicima na koristenje

Selim se Smijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
18 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
tnakir kaže...

Selim se Smijeh

Idemo zajedno!

btw. turbo 3g u bih nece za 100 godina nemamo jos ni obicni

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

A i to sto kazes :D Za sad imam 5Gb prometa i to mi je dosta.. ne ispucam ni pola :D

16 godina
infinityzg kaže...
NEW_MAN kaže...

A i to sto kazes :D Za sad imam 5Gb prometa i to mi je dosta.. ne ispucam ni pola :D

dok ne na smrdis Torente..... :D 
ja sam na 10GB i strah me prec na flat jer ak cu se ponovno trebat vratit morat cu se zavezat da ne napravim previse prometa :D

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
17 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...
infinityzg kaže...
NEW_MAN kaže...

dok ne na smrdis Torente..... :D 
ja sam na 10GB i strah me prec na flat jer ak cu se ponovno trebat vratit morat cu se zavezat da ne napravim previse prometa :D

Pa iskreno ne vidim neku potrebu skidanja torrenta preko mobilne mreze kad doma imam flat na fiksnoj mrezi. Samo sam jednom skidao na tram stanici nekih 50Mb i to je to :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice