Try & Buy iz B.neta

poruka: 5
|
čitano: 2.030
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Try & Buy iz B.neta".
17 godina
neaktivan
Try & Buy iz B.neta

Aha. A nakon ta tri mjeseca će nam oderat kožu s leđa. Preskupi su i ovako. Podijelili su sve kanale koji nešto vrijede u bezbroj paketa koje naravno treba još nadoplatiti. Uređaji su kineske kvalitete a iz svakog sedmog pokušaja uspijem promjenit kanal. EPG nema veze s vezom, dalje da ne nabrajam. Poanta: hrpa programa koje oni extra naplaćuju su free u osnovnim paketima Iskona i T-coma.

Do Not Feed The Trolls!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Try & Buy iz B.neta

Neznam koji ti B.net imas ali meni sve radi odlicno!

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Try & Buy iz B.neta

neki dan u kauflandu zenska koja prodaje t-mobile usluge me pita jel imam vremena, kazem ja njoj ako je nešto što ide na ugovor nema šanse da potpišem, kaže ona meni jel imam samo trenutak da mi objasni, ja ok pristanem, na kraju kad je sve ispricala trazi me ime i prezime i osobnu no nisam uopce reko da hocu uslugu(malo bezobrazno), na kraju sam nju pito jel ima li ona koju tarifu na pretplatu, kaze ona ne, pitam zast, kaze ona da joj ne treba, pitam ja nju zasto misli da meni treba, kaze ona da mi smanji trosak, reko ja njoj nek ona sebi prvo uzme ugovor pa onda nek prodaje strankama usluge... svi nude ugovore na široka vrata pa i po cijenu da ti skinu krov s glave ako ne poštuješ ugovor i pričaju bajke kod sklapanja a kad krenes koristit uslugu vidis da si zaglibio do glave....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Try & Buy iz B.neta
Lion King kaže...

Neznam koji ti B.net imas ali meni sve radi odlicno!

Aha... da pogodim, prodaješ njihove usluge?

Daj molim te taj receiver za digitalni prijam je totalno sprdlo. EPG gotovo uvijek krivo pokazuje ili fali pola informacija, a daljinski hvata samo pod kutom od nula stupnjeva! Među prvima sam ga uzeo i žalim. No eto da nije sve tako crno, do prije mjesec dana nisam pola programa mogao gledati bez "trzanja", signal se rušio gotovo svakih 10 minuta, po novom tih problema je sve manje. 

Do Not Feed The Trolls!
18 godina
neaktivan
Try & Buy iz B.neta

Ajde bas mi je drago da i drugi imaju problema a ne samo mi papci koji imamo MaxSranje Belji se

Sve kaj si opisao za B-Net imam i ja na Maxu. Nego, kaj i na drugim snimalicama automatski brisu snimljeno nakon 15 dana?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice