Trojanac u "Microsoftovom" mailu

poruka: 8
|
čitano: 1.561
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trojanac u "Microsoftovom" mailu".
17 godina
neaktivan

ajme kolko moraš bit glup da na ovo nasjedneš.. em piše da se odnosi na win98-win vista, a jedni s drugim veze nemaju

em se za 98icu više ne izdaju zakrpe, em se to ne radi na taj način.. uh uh.. al raje naivne na svakom koraku.

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moja baka ne bi na to nasjela Cool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja stvarno mislim da je ovaj nacin distribucije trojanaca nemoguć. Jer osoba koja takvo nesto pokrene mora po definiciji biti toliko retardirana da nije sposobna ni upaliti racunalo.

A usput, ja ne vjerujem M$-ovima patchevima kad ih sam instaliram nakon sto provjerima da li rade ono sto bi trebali, a kamoli da cu instalirat neki koji su mi oni poslali :D :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trojanac u "Microsoftovom" mailu
Lightning kaže...

Ja stvarno mislim da je ovaj nacin distribucije trojanaca nemoguć. Jer osoba koja takvo nesto pokrene mora po definiciji biti toliko retardirana da nije sposobna ni upaliti racunalo.

A usput, ja ne vjerujem M$-ovima patchevima kad ih sam instaliram nakon sto provjerima da li rade ono sto bi trebali, a kamoli da cu instalirat neki koji su mi oni poslali :D :D

Pretjeruješ... informatički slabo pismena ili nedovoljno informirana osoba može na to nasjesti vrlo lako. Znam ljude koji su vrlo inteligentni, a popili bi takvo nešto, ne zbog gluposti, već neznanja.
Nisu svi nerdovi koji vise 24/7 pred računalima.
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
17 godina
neaktivan

tocno....

jako puno ljudi vjeruje svim mailovima koji "izgledaju" pravilmo...

Par ljudi je cak odgovaralo na mailove za neki kredit i vizu, cak su ostavili i brojeve mobitele, pa ih ljudi zvali i nagovarali da uplate nekih 200 $ za putne troskovi i sl.

Ljudi ce nasjest na sve sto pise "besplatno" i "velika zarada".

Jer svi znaju da je sve besplatno na internetu i moze se lako zaraditi.... i naravno, gledati poranjava :-)

17 godina
neaktivan
AnArChY kaže...

Jer svi znaju da je sve besplatno na internetu i moze se lako zaraditi.... i naravno, gledati poranjava :-)

zapravo je na netu kao i IRL jako malo stvari besplatno.
pogotovo ako si gramzivi muktaroš s tendencijom ne čitanjana kojem je sve "fora".. Osmijeh

imam takvu frendicu, u biti imam ih puno. "bas dobar toolbar" "bas zgodni (besplatni) smajlici" "bas simpa screensaver"... itd

a dodjem do nje a komp se grči pod količinom aktivnih procesa koji kljucaju po privatnosti..

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 18:59 (bubbach).
17 godina
neaktivan
AnArChY kaže...

zapravo je na netu kao i IRL jako malo stvari besplatno.
pogotovo ako si gramzivi muktaroš s tendencijom ne čitanjana kojem je sve "fora".. Osmijeh

imam takvu frendicu, u biti imam ih puno. "bas dobar toolbar" "bas zgodni (besplatni) smajlici" "bas simpa screensaver"... itd
a dodjem do nje a komp se grči pod količinom aktivnih procesa koji kljucaju po privatnosti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 18:59 (bubbach).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Pretjeruješ... informatički slabo pismena ili nedovoljno informirana osoba može na to nasjesti vrlo lako. Znam ljude koji su vrlo inteligentni, a popili bi takvo nešto, ne zbog gluposti, već neznanja.
Nisu svi nerdovi koji vise 24/7 pred računalima.
 Kako je rekao Spencer, "Its survival of the fittest", pa što se mene tiče, tko je dovoljno glup da tako nešto pokupi (ili odgovara na mailove sa podacima o kreditnoj kartici) zaslužuje sve loše što mu se od toga dogodi. Točka.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice