Instalirao i isprobao. Simpatični dodaci, ali ništa revolucionarno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako si ti to instalirao? Meni nije doslo nikakvo upozorenje za update na 5.0 a imam android 2.2. 
Kako si ti to instalirao? Meni nije doslo nikakvo upozorenje za update na 5.0 a imam android 2.2. 
evo skini apk s ovog linka .. http://db.tt/ZrocyCS
Neznam što radim krivo, no na mojem Desireu ni t od 3D objekata ni u kojem gradu koji sam gledao
.
Ništa posebno. Mislio sam da će barem mape malo osvježiti, a ono ništa. Stare i pogrešne mape.
Neznam što radim krivo, no na mojem Desireu ni t od 3D objekata ni u kojem gradu koji sam gledao
.
Kolko sam upucen taj 3d radi samo na nekim americkim gradovima i to pri jacem zoomu.
Instalio sam update, pogledao, nije mi se svidio, te sam ga obrisao jer mi samo nepotrebno zauzima prostor na ionako premaloj memoriji HTC Desirea...
Instalio sam update, pogledao, nije mi se svidio, te sam ga obrisao jer mi samo nepotrebno zauzima prostor na ionako premaloj memoriji HTC Desirea...
Ista stvar i kod mene. 10mb je malo previse za drzati na memoriji telefona. Vratio sam na stariju verziju dok ne stave podrsku za instaliranje na SD.