Trodimenzionalnost mapa na Androidu

poruka: 8
|
čitano: 2.567
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trodimenzionalnost mapa na Androidu".
18 godina
neaktivan

Instalirao i isprobao. Simpatični dodaci, ali ništa revolucionarno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kako si ti to instalirao? Meni nije doslo nikakvo upozorenje za update na 5.0 a imam android 2.2.  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Trodimenzionalnost mapa na Androidu
EZY-E kaže...

Kako si ti to instalirao? Meni nije doslo nikakvo upozorenje za update na 5.0 a imam android 2.2. {#}

evo skini apk s ovog linka .. http://db.tt/ZrocyCS

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
18 godina

Neznam što radim krivo, no na mojem Desireu ni t od 3D objekata ni u kojem gradu koji sam gledao {#} .

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ništa posebno. Mislio sam da će barem mape malo osvježiti, a ono ništa. Stare i pogrešne mape.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
deckard kaže...

Neznam što radim krivo, no na mojem Desireu ni t od 3D objekata ni u kojem gradu koji sam gledao {#} .

Kolko sam upucen taj 3d radi samo na nekim americkim gradovima i to pri jacem zoomu.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
18 godina
neaktivan

Instalio sam update, pogledao, nije mi se svidio, te sam ga obrisao jer mi samo nepotrebno zauzima prostor na ionako premaloj memoriji HTC Desirea...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Instalio sam update, pogledao, nije mi se svidio, te sam ga obrisao jer mi samo nepotrebno zauzima prostor na ionako premaloj memoriji HTC Desirea...

Ista stvar i kod mene. 10mb je malo previse za drzati na memoriji telefona. Vratio sam na stariju verziju dok ne stave podrsku za instaliranje na SD.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice