Svako malo neki novi tablet. iPad je pokrenuo revoluciju tableta. Ti mali beskorisni uređaji postaju sve popularniji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svako malo neki novi tablet. iPad je pokrenuo revoluciju tableta. Ti mali beskorisni uređaji postaju sve popularniji.
Svaki proizvod naže svoga kupca kolko god bio beskoristan, a ko ima para kupit če.
A tvoji komentari sve dosadniji 
kolko vidim,trenutno su najpopularniji kod proizvodjaca,ne josh kod potroshaca ;)
naime,radi se o u skakanju u vlak koji je pokrenuo apple,jahanje njihovog vala,i korishtenje njihovog marketinga kako tablet eto svima treba
nesh slicno shto je pokrenuo iphone
samo razlika je shto je telefon vec godinama potrebit i josh uvijek se to nije promijenilo
tablet je nesh relativno sasvim novo,pogotovo kod potroshaca,pa trea vidjet koliko ce ga se prihvatit
uspjeh tableta ovisi koliko ce korisnika malim prijenosnicima preotet
telefonima nece nish,a sumnjam da ce zahaklat puno novih IT korisnika
no,zivi bili pa vidjeli
osobno mu dajem 70% shanse da nece uspjet,makar je imao,moram priznati,skoro savrshen hajp :)
i onda se ja pitam zašto Apple drži sve u tajnosti :)
pa čim Apple izbaci nešto, svi drugi odmah trče za njim s svojim konkurentskim proizvodima
pa čim Apple izbaci nešto, svi drugi odmah trče za njim s svojim konkurentskim proizvodima
Kad apple to ne bi držao u tajnosti onda bi konkurentski proizvodi počeli stizati prije nego što i apple to objavi iako su ti proizvodi ustvari bijedni komadi plastike.
Kad apple to ne bi držao u tajnosti onda bi konkurentski proizvodi počeli stizati prije nego što i apple to objavi iako su ti proizvodi ustvari bijedni komadi plastike.
i ovako stizu prije,a sad bijedni...
Ako ovo "čak dva ekrana" znaći da će imati jedan normalan ekran za surfanje i gledanje filmova, a drugi e-ink za čitanje knjiga, onda bi to već moglo biti zanimljivo.
Ako ovo "čak dva ekrana" znaći da će imati jedan normalan ekran za surfanje i gledanje filmova, a drugi e-ink za čitanje knjiga, onda bi to već moglo biti zanimljivo.
Da, baš je super gledati filmove na pola 10-inčnog ekrana 
Da, baš je super gledati filmove na pola 10-inčnog ekrana 
Baš me zanima kako će riješit ugradnju 2 ekrana, ali mislim da nisu toliko glupi da jednostavno stave jedan do drugog, svaki do pola prednje strane.
iPad je popularizirao tržište tableta, ali većina popularnijih proizvođača o kojima danas pričamo je imala koncept tableta prije nego što je iPad izašao, a neki od njih su ga prije i proizveli, tako da ne možete reći da svi kopiraju Apple.
Ovo možda je godina tableta, ali ne zato što svi kopiraju Apple, već zato što se koncept tableta, koji je postojao već dugi niz godina, razvitkom tehnologije konačno mogao ostvariti, i još samo nešto, mislim da je Apple napravio značajne nedostatke u svojem tabletu, nedostatke koje će, nadam se, biti ispravljene u tabletima drugih proizvođača.
Ako netko napravi bolji uređaj, uopće me ne bi briga što vi neki kažete da pokušava pokupiti malo Applove slave; ja kupujem uređaj zbog kvalitete ne markice.
ne mogu se složiti da je aple napravio tablet,nego da aple prodaje govno-ludi bi čekali u redu da ga kupe ! a tablet ljudima kojima nije primarni cilj igra već rad odavno traže.
ja sam recimo zbog posla tražio gygabite u60 svim silama i nikako nisam mogao doći do njega. a što je tada aple radio nije mi poznato. ljudi se u hrvatskoj samo igraju i kockaju pa je ovo iznimno nepovoljno tržište za bilo što ozbiljno,ali kažem,poznajem 50 pa i više ljudi koji bi ODMAH kupili tablet zbog posla. naravno sa windowsima. ne za internet, youtube,flash igre,gledanje filma već isključivo ZA POSAO !
kolko vidim,trenutno su najpopularniji kod proizvodjaca,ne josh kod potroshaca ;)
naime,radi se o u skakanju u vlak koji je pokrenuo apple,jahanje njihovog vala,i korishtenje njihovog marketinga kako tablet eto svima treba
nesh slicno shto je pokrenuo iphone
samo razlika je shto je telefon vec godinama potrebit i josh uvijek se to nije promijenilo
tablet je nesh relativno sasvim novo,pogotovo kod potroshaca,pa trea vidjet koliko ce ga se prihvatit
uspjeh tableta ovisi koliko ce korisnika malim prijenosnicima preotet
telefonima nece nish,a sumnjam da ce zahaklat puno novih IT korisnika
no,zivi bili pa vidjeli
osobno mu dajem 70% shanse da nece uspjet,makar je imao,moram priznati,skoro savrshen hajp :)
Neznam na kojoj planeti ti živiš pa daješ 70% šanse za neuspjeh nečem što je već ogroman uspjeh?! Prodano je u dva tjedna blizu ( neki kažu da je već premašeno ) milijun komada. Već ima preko 5000 aplikacija samo za njega ( + još 200 000 i više koje rade na njemu )
Za sad samo apple i ima tablet u prodaji ( od svih ovih pustih najavljenih ) pa nije čudno da ostali "nisu popularni" kod potrošača ... nemaju ih gdje niti kupiti niti viditi . Tek početkom 2011. će se početi pojavljivati prava konkurencija tako da od dogodine ćemo slušati i puno više o tabletima.
Tablet će zgaziti netbook, a laptopu će uzeti velik dio kolača. Jedino poslovni laptop neće osjetiti kanibalizaciju.