Toshiba - 2D i 3D istodobno

poruka: 11
|
čitano: 3.209
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Toshiba - 2D i 3D istodobno".
16 godina

E ovo je već nešto...za razliku od onih idiotskih naočala.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

4 0 hvala 0
18 godina
RE: Toshiba - 2D i 3D istodobno

trebat će još koja godina... barem 5 da bismo vidjeli 3D bez naočala na velikim 42'' ekranima... no ovo je vjerujem bolje od ovog s naočalama za što stalno čitam da izaziva glavobolje, vrtoglavicu itd.

18 godina
neaktivan
makopos kaže...

trebat će još koja godina... barem 5 da bismo vidjeli 3D bez naočala na velikim 42'' ekranima... no ovo je vjerujem bolje od ovog s naočalama za što stalno čitam da izaziva glavobolje, vrtoglavicu itd.

Mislim da će i ova tehnologija također izazivati glavobolje - jer kažu da se glavobolja stvara zbog toga što zbunjujemo mozak gledajući 3D sliku na 2D plohi, a još veći poticaj za glavobolju je pomak glave lijevo-desno-gore-dolje, zato jer se perspektiva te 3D slike ne mijenja, pa opet zbunjujemo mozak (za razliku od pravog 3D svijeta koji gledamo, gdje pomak glave mijenja perspektivu te stvar vidimo iz drugačijeg kuta)...

Ova ista stvar događa se bez obzira gledali mi sa naočalama ili bez (osim što će bez naočala biti malo praktičnije) :)

Potpis ;)
16 godina

Koliko ja znam glavobolja i peckanje očiju se javlja baš zbog naočala i njihovog naizmjeničnog zatvaranja i otvaranja..

Ma nema do dobrog starog 2D HD-a.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina

mene taj 3d nije imresionirao previše zamara oči

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Koliko ja znam glavobolja i peckanje očiju se javlja baš zbog naočala i njihovog naizmjeničnog zatvaranja i otvaranja..

Ma nema do dobrog starog 2D HD-a.

Ja sam negdje pročitao da je onako, no moguće da je i ovo uzrok :)

A slažem se - i "obični" 2D HD je savršen... ;)

A tehnologija tako brzo sad napreduje da nažalost nema vremena da nešto postane pravi standard... Recimo, mislim da se blu-ray playeri nikad neće naći u većini kućanstava i da je budućnost (tj. sadašnjost) distribucije video sadržaja Internet...

Potpis ;)
16 godina

kad si se već dotakao blu raya to će bar još bar 2-3 godine biti samo za videofile (pogledaj galerije na blu ray com ) za ostale je dvd ili internet,meni stvarno nije jasno što su se toliko svi uhvatili 3d-a,gledao sam koncert u2  tri dimenzije i stalno sam morao skidati naočale užas

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan

pa sta fali i naucalama??? Ima kupit naucale kao prave i lijepo leže i lijepo ih vidjet... mislim da ova vrsta tehnologije bez naucala nece bit prava stvar!

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina

ahahahahahhahahahaha :D

18 godina

Izgašen? Nije li riječ koja se traži "ugašen"?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo mi se čini da bi moglo bit nešto bolje,

Ali opet je to za**b za mozak...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: