I, je li najavljena tužba?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajme problema. Složio sam ga iz dijelova ne znam koliko puta već.
Super .. :) Sigurno je "jeftinije" prošao .. :)
Super .. :) Sigurno je "jeftinije" prošao .. :)
pa i ne baš. razliku do pune cijene će, naime, vjerojatno morati uplatiti u najbližoj prodavaonici marketinških izdrkavanja. ipak će ostati bez jamstva. taki život. 
Ova vijest je kao da netko u 21 stoljeću kaže našao sam toplu vodu...
Sigurno je daleko jeftinije kada je u blizini tvornice koje ih prave.
Naravno garancije nebude dobio ali ga bude mogao prodati preko oglasa kao novi ali bez garancije i dobro zaraditi. Ali jeftinije bi koštao od orginalnog.
Ova vijest je kao da netko u 21 stoljeću kaže našao sam toplu vodu...
TrulaJabuka to obicno radi :D
Šta sve ovaj jadni Kinez mora složit, a ovo je samo jedan komad a koliko milijuna je na tržištu :D
...i tako dalje
Meni je najzanimljivije što je lik haker.
Fakat ne kužim šta je tu čudno...
Budem ja poslao slike (ako treba i video) sljedeći put kad ću slagati novi PC od komponenti kupljenih u dućanu pa da možete i o tome izvijestiti.
svaka šuša sa minimumom znanja i šarafciger uz pogeldana 2 yt videa može složiti pc. smartfon baš i ne. najbanalnije - koliko ljudi doma ima precizni alat, ove strojčeke za vakumiranje i lijepljenje ekrana, radno povečalo itd.
fora je njihova verzija whatsappa/fejsa, mislim da je lik rekao wee chat, preko kojeg se može plaćati drugim privatnim korisnicima putem qr koda.
svaka šuša sa minimumom znanja i šarafciger uz pogeldana 2 yt videa može složiti pc. smartfon baš i ne. najbanalnije - koliko ljudi doma ima precizni alat, ove strojčeke za vakumiranje i lijepljenje ekrana, radno povečalo itd.
fora je njihova verzija whatsappa/fejsa, mislim da je lik rekao wee chat, preko kojeg se može plaćati drugim privatnim korisnicima putem qr koda.
Za složiti PC zapravo treba znanja, što je s čim kompatibilno, socketi, čuda ovakva i onakva. Za ovo skupiš sve dijelove za iPhone 6S i nemaš šta fulati. Hrpa ljudi popravlja mobitele i sigurno bi 90% njih moglo i složiti ga iz nule sa svim dijelovima.
Da je lik uzeo matičnu od iPhonea, prelemio mu RAM da ima 4 GB k'o normalan narod danas, složio to da radi s ekranom od npr. S7, stavio ga u njegovo kućište i još usput npr. spojio SD slot da radi i stavio mu 200 GB karticu, e to bi bilo impresivno.
Someone upgraded the RAM on their Nexus 5X to 4GB - GSMArena blog
Evo, ovo je zanimljivo, a ne slaganje uređaja iz dijelova tog uređaja.
je bas je neka mudrost slozit pc i pogodit pravi socket i zabost RAM lijevom nogom..
kad sam staroj mjenjao bateriju na ajfonu (a vjerujem da je slicna procedura na svim danasnjim smartfonima koji nemaju otraga poklopac) sam se osjecao kao kirurg koji operira hrcka. nije ni cudo sto mobitele sastavljaju djeca u kini.
ne razumijem šta je ovo bilo potrebno. mislim ako već oćeš ajfon kupiš novog (ili još jeftinije rabljenog) i uštediš ufff vremena i živaca
nemojte si imponirati ako ste sami promjenili ram ili cpu doma.
kupiti nekompatibilan cpu ili ram za matičnu može samo vrhunski nezainteresirana osoba. sve je naznačeno jedno 10 puta u uputama, samoj kutiji, web stranicama, youtube, čak i kad se napiše koji procesor na matičnu - gugl baci link na temu na ovaj forum. treba samo 10 minuta pročitati prvi post. opskurno znanje dostupno samo odabranima.