I to je moguće: uradi sam iPhone 6S

poruka: 18
|
čitano: 3.373
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I to je moguće: uradi sam iPhone 6S".
17 godina
odjavljen

I, je li najavljena tužba?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

18 0 hvala 0
15 godina

Ajme problema. Složio sam ga iz dijelova ne znam koliko puta već. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Super .. :) Sigurno je "jeftinije" prošao .. :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: I to je moguće: uradi sam iPhone 6S
W2000 kaže...

Super .. :) Sigurno je "jeftinije" prošao .. :)

pa i ne baš. razliku do pune cijene će, naime, vjerojatno morati uplatiti u najbližoj prodavaonici marketinških izdrkavanja. ipak će ostati bez jamstva. taki život. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
14 godina

Ova vijest je kao da netko u 21 stoljeću kaže našao sam toplu vodu...

Vršim usluge: SMD, BGA, Rework / Reball / Reflow / IC repair: laptop MBO/PCB ; mobiteli MBO/PCB evilmage007@gmail.com 099 324 13 22
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sigurno je daleko jeftinije kada je u blizini tvornice koje ih prave.

Naravno garancije nebude dobio ali ga bude mogao prodati preko oglasa kao novi ali bez garancije i dobro zaraditi. Ali jeftinije bi koštao od orginalnog. 

13 godina
kruskar kaže...

Ova vijest je kao da netko u 21 stoljeću kaže našao sam toplu vodu...

TrulaJabuka to obicno radi :D 

16 godina
neaktivan

Šta sve ovaj jadni Kinez mora složit, a ovo je samo jedan komad a koliko milijuna je na tržištu :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Od cega se onda inace radi iphone kad je ovo vijest? Drvlja, kamenja i smole?
...i tako dalje
9 godina
neaktivan
Jesam ja jedina osoba koja bi tome liku rekla svaka cast i nebi pljuvao po appleu ne jer sam fanboy,mrzim ga i ja ali nije pretjerano vezano za temu

0 0 hvala 0
16 godina

Meni je najzanimljivije što je lik haker.

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fakat ne kužim šta je tu čudno...

Budem ja poslao slike (ako treba i video) sljedeći put kad ću slagati novi PC od komponenti kupljenih u dućanu pa da možete i o tome izvijestiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.4.2017 12:42 (Mirko935).
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina

svaka šuša sa minimumom znanja i šarafciger uz pogeldana 2 yt videa može složiti pc. smartfon baš i ne. najbanalnije - koliko ljudi doma ima precizni alat, ove strojčeke za vakumiranje i lijepljenje ekrana, radno povečalo itd.

fora je njihova verzija whatsappa/fejsa, mislim da je lik rekao wee chat, preko kojeg se može plaćati drugim privatnim korisnicima putem qr koda.

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

svaka šuša sa minimumom znanja i šarafciger uz pogeldana 2 yt videa može složiti pc. smartfon baš i ne. najbanalnije - koliko ljudi doma ima precizni alat, ove strojčeke za vakumiranje i lijepljenje ekrana, radno povečalo itd.

fora je njihova verzija whatsappa/fejsa, mislim da je lik rekao wee chat, preko kojeg se može plaćati drugim privatnim korisnicima putem qr koda.

Za složiti PC zapravo treba znanja, što je s čim kompatibilno, socketi, čuda ovakva i onakva. Za ovo skupiš sve dijelove za iPhone 6S i nemaš šta fulati. Hrpa ljudi popravlja mobitele i sigurno bi 90% njih moglo i složiti ga iz nule sa svim dijelovima.

Da je lik uzeo matičnu od iPhonea, prelemio mu RAM da ima 4 GB k'o normalan narod danas, složio to da radi s ekranom od npr. S7, stavio ga u njegovo kućište i još usput npr. spojio SD slot da radi i stavio mu 200 GB karticu, e to bi bilo impresivno.

16 godina
neaktivan

Someone upgraded the RAM on their Nexus 5X to 4GB - GSMArena blog

Evo, ovo je zanimljivo, a ne slaganje uređaja iz dijelova tog uređaja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 8:38 (Mirko935).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

je bas je neka mudrost slozit pc i pogodit pravi socket i zabost RAM lijevom nogom..

kad sam staroj mjenjao bateriju na ajfonu (a vjerujem da je slicna procedura na svim danasnjim smartfonima koji nemaju otraga poklopac) sam se osjecao kao kirurg koji operira hrcka. nije ni cudo sto mobitele sastavljaju djeca u kini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ne razumijem šta je ovo bilo potrebno. mislim ako već oćeš ajfon kupiš novog (ili još jeftinije rabljenog) i uštediš ufff vremena i živaca

Netko radi što zna a netko zna šta radi.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

nemojte si imponirati ako ste sami promjenili ram ili cpu doma.

kupiti nekompatibilan cpu ili ram za matičnu može samo vrhunski nezainteresirana osoba. sve je naznačeno jedno 10 puta u uputama, samoj kutiji, web stranicama, youtube, čak i kad se napiše koji procesor na matičnu - gugl baci link na temu na ovaj forum. treba samo 10 minuta pročitati prvi post. opskurno znanje dostupno samo odabranima. 

What could possibly go wrong?

5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice