The new iPhone?

poruka: 35
|
čitano: 5.077
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "The new iPhone?".
16 godina
The new iPhone?

Na kraju se ništa od ovih glasina i leakova neće pokazati točnim.

Offtopic: Gdje su vijesti o Nokia-i?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
17 0 hvala 0
13 godina
The new iPhone?

O nazivu iPhone-a se priča, a o novim Lumijama ni rječi, daj Tonči brže tekst o novim Lumijama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 20:53 (royalhero).

16 0 hvala 0
16 godina
Re: The new iPhone?
royalhero kaže...

O nazivu iPhone-a se priča, a o novim Lumijama ni riječi, daj Tonči brže tekst o novim Lumijama.

Baš me zanima hoće li biti ikakva vijest o motorolinoj konferenciji koja se održava u ovom trenutku.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
royalhero kaže...

O nazivu iPhone-a se priča, a o novim Lumijama ni riječi, daj Tonči brže tekst o novim Lumijama.

Baš me zanima hoće li biti ikakva vijest o motorolinoj konferenciji koja se održava u ovom trenutku.

odmah uz tekst o novim nokiama {#}

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
14 godina
neaktivan
The new iPhone?

isti heben.....i telefon a svi cekaju slike .kao ono bit ce zuti.

jeb,,o vas taj heben....i iphone ,kuci nemate sta jesti a tu slinite za gov.... u celofanu...

11 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
The new iPhone?

Toliko vijesti o novom iPhonu 5 a ništa o Lumiama,dajte,di su vijesti o Nokii i WP8? :D

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mind_challenge kaže...

Offtopic: Gdje su vijesti o Nokia-i?

biti će kasnije dok prevedu jedan od članaka s engadgeta... {#}

15 godina
The new iPhone?

Ovo je veliki propust za Bug, radi se o dogođaju koji su oni već nekoliko puta najavljivali, a sad kao mrtvi nema ni a ni b. Nadam se da će izvjesiti s lica mjesta iako je 99% foruma već izravno pratila ili vidjela događaj.{#}

Do not feed the trolls!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The new iPhone?

Samo mi jedna stvar nece biti jasna, kako netko moze kupiti ipone pored mocnih androida i sad evo premocnih nokia na windows 8.

Stvarno moras biti posebno glup dati za losiji mobitel i 30% vise novca

5 14 hvala 0
13 godina
neaktivan
royalhero kaže...

O nazivu iPhone-a se priča, a o novim Lumijama ni rječi, daj Tonči brže tekst o novim Lumijama.

{#}

16 godina
The new iPhone?
Fake, na kutiji od novog iPada pise samo iPad, ne The new iPad, pa sigurno to nece napisati na kutiju od iPhonea
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
nele'ba kaže...
royalhero kaže...

{#}

Nije spam nego istina. Ova vijest je tolko glupa da sam se umorio dok sam čitao ovih nekoliko redaka a o novim Lumijama ni riječi.

16 godina
neaktivan
The new iPhone?

4S+

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The new iPhone?

Na pozivnici je 5

He who dares wins.
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
The new iPhone?

Već vidim kako će ova ženska dobit 10 godina robije od applea za leakanje.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kingofthenight kaže...

Samo mi jedna stvar nece biti jasna, kako netko moze kupiti ipone pored mocnih androida i sad evo premocnih nokia na windows 8.

Ni meni nije jasno kako netko moze kupit Android kad za iste il manje pare dobije iPhone il WP?
Kad ne spavam budan sam
16 godina
neaktivan
The new iPhone?

Jel ima LTE? lol

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kingofthenight kaže...

Bolje da si reko kako netko umjesto iOS-a i WP-a moze kupiti Android koji ce i dalje stekat na 60 jezgrenom 5 gHz procesoru.

http://isvijet.com.hr
15 godina
neaktivan
The new iPhone?

Pogodi tko dobiva otkaz sa slike. Navodno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The new iPhone?

Da ja živim od portala koji piše vijesti o iPhoneu i da imam frenda s ploterom (a imam sve osim portala koji radi vijesti o iPhoneu), potrošio bih tih 30kn resursa za "kutiju novog Iphonea".

If you want to make enemies, try to change something.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
kingofthenight kaže...

hm užasno su premoćni i puno jeftiniji :)

o ukusima se ne raspravlja, al WP mi je dizajnerski =0 bodova i bez beda ću dat parsto kuna više samo za bolje UI sučelje, neovisno o proizvođaču uređaja

16 godina
neaktivan
bus kaže...

o ukusima se ne raspravlja, al WP mi je dizajnerski =0 bodova i bez beda ću dat parsto kuna više samo za bolje UI sučelje, neovisno o proizvođaču uređaja

ti si sigurno neakav kontent kreator

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 12:13 (cekpi).
14 godina
neaktivan
Edge kaže...
kingofthenight kaže...

Bolje da si reko kako netko umjesto iOS-a i WP-a moze kupiti Android koji ce i dalje stekat na 60 jezgrenom 5 gHz procesoru.

Imam android os na mobitel s jednom jezgrom, ali nisam osjetio nikakva štekanja. Možeš malo pojasniti oko čege šteka??

BajaBoss
16 godina
protjeran
The new iPhone?

Pa govorim ja vama, ovdije na forumu, mjesecima da se novi iphone nemoze zvati iPhone 5 i da ce se zvati drukcije!!!

Nemozes 6. uredjaj po redu nazvati brojem 5....

pokusavam to i ljudima koji mi pricaju o 5ici, slike na netu govoriti, ma niej to 5, to je 6.... al nista.... kada "zaostali novinari" stvore hajp, nemre rulja drukcije :))))

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
The new iPhone?

ne mogu se načuditi činjenici da appleovi radnici nisu opet izgubili neki testni primjerak u nekoj birtiji {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The new iPhone?

šta vam toliko smeta iphone? iphone ti je ko isus među običnima. show some respect!

0 9 hvala 0
16 godina
pall44 kaže...

šta vam toliko smeta iphone? iphone ti je ko isus među običnima. show some respect!

Bogohulniče jedan!

14 godina
El Dacho kaže...

Na pozivnici je 5

mozda izbace 5 nekih proizvoda, mozda bas nazovu iPhone 5, a mozda gruhnu i 5 incha display, ko ce znati

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
pall44 kaže...

Bogohulniče jedan!

pa, da. ja sam ateist al je dobra usporedba. galaxy III sigurno neće bit ni do koljena novom iphoneu

13 godina
neaktivan
The new iPhone?
Možda bude kupiš 1 dobiš 5!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice