Texas Instruments OMAP 4

poruka: 2
|
čitano: 1.011
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Texas Instruments OMAP 4".
17 godina
Texas Instruments OMAP 4

"Uz to, kompanija tvrdi da čip može na jednom punjenju baterije reproducirati glazbu tjedan dana..."

Koje baterije?! I šta uopšte znači nedelju dana? 24x7 ili svakoga dana po 2 sata? Prvo deluje slabo verovatno na bilo čemu lakšem od pola kilograma, pošto ne znam ni za jedan (mnogo manji, specijalizirani) procesor za MP3 plejere sa kojim baterija izdržava puna dva dana, a drugo je smešno. Ipak, mogućnosti obećavaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Texas Instruments OMAP 4

Preporuka iz BUG-a, specijaliziran MP3 uređaj, kupio i uvjeriuo se da baterija može biti jako dugo.

iRiver iFP-795, mali flash based MP3 player koristi AA baterije. Sa jednom HyCell (po svemu sudeći prijašnji X4Energy) od 2700 mAh izdrži cca 72 sata bez gašenja, naravno na pola pojačan i da se ne dira ništa kako se display ne bi palio.

Jedino što piše da uređaj nema nikakvog procesora, a u to sse ne razumijem. Znam samo da puna 3 dana bez prestanka dere na 2700 minjonki.

A što ne bi neki novi procesor ultra male nanometarske proizvodnje i ko zna čega da ostavri nešto slično?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice