Testiranje prijenosnika kamionom

poruka: 17
|
čitano: 2.435
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Testiranje prijenosnika kamionom".
18 godina

Šteta što su podaci preživjeli, možda bi cijena bila prihvatljivija da nisu, ali onda u Mikronisu ne bi bili sretni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Testiranje prijenosnika kamionom
NixHR kaže...

Šteta što su podaci preživjeli, možda bi cijena bila prihvatljivija da nisu, ali onda u Mikronisu ne bi bili sretni...

Koji podaci ? tekstovi koji su napisani na kučištu prijenosnika ili oni na hardisku :D

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina
neaktivan

Zastupnik Mikronis? To su oni sa dva notebooka u ducanu? Bas me zanima da li ce naruciti iti jedan ovaj model ili ce ponuditi njegov prospekt :-).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dva notebooka? Bio sam prošli tjedan imaju ih barem pedesetak u dučanu, vjerojatno nisi bio pa ne znaš! Sigurno jedan bolji shop za kupnju notebooka. :)

18 godina
neaktivan
r_zg kaže...

Dva notebooka? Bio sam prošli tjedan imaju ih barem pedesetak u dučanu, vjerojatno nisi bio pa ne znaš! Sigurno jedan bolji shop za kupnju notebooka. :)

Istina, imaju hrpu laptopa, ali da su povoljni, nisu.. čak bih rekao da su među skupljima. X200s sam platio u M-Computers 9000 kn, a u mikronisa je bio nešto preko 11000 kn. Isti model..  Živjela nabava.net

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
18 godina
neaktivan
r_zg kaže...

Nisam bio vec dve godine jer kad sam zadnji put bio bilo ih je ne bas dva, ali ne vise od deset. Nakon toga sam ih izbrisao sa popisa.

16 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...
r_zg kaže...

Istina, imaju hrpu laptopa, ali da su povoljni, nisu.. čak bih rekao da su među skupljima. X200s sam platio u M-Computers 9000 kn, a u mikronisa je bio nešto preko 11000 kn. Isti model..  Živjela nabava.net

Baš sam pogledao taj M-computers, ono wow nemogu se ni snači na njihovoj stranici i da jeftiniji su čak im je tošiba 15kn jeftinija.

Gle kupuj ti gdije hoćeš al ja idem na izvor odnosno kupujem tamo gdije znaju šta prodaju i barem ako imam kakvih problema mi mogu pomoći, a ne samo da me proslijedi u ovlašteni servis, pih.....

Nije sve ni u šoldima al ljudi to nauče tek kad je već kasno, tak sam i ja naučio, a mikronis me ugodno iznenadio.

A što se tiće 2 laptopa na polici, pa neznam, neki dan sam prolazio u bjelovaru pored Hg spota on pak ima potpuno prazne police :)

Y.P.F.
18 godina
neaktivan
Žbica kaže...

A što se tiće 2 laptopa na polici, pa neznam, neki dan sam prolazio u bjelovaru pored Hg spota on pak ima potpuno prazne police :)

Da i? Vemil u Gospicu isto tako. Znaci Mikronisu cemo onda oprostiti to, ha?

16 godina
neaktivan

Nema se što praštati, kad imaju pun dućan notebookova, vjerojatno nemaju kupaca pa imaju pune police! :-)

17 godina
neaktivan

Bio bi realniji est kad bi ga bacili sa vrha zgrade ovako mi može samo poslužiti kao građevni materijal.

16 godina
neaktivan
r_zg kaže...

Nema se što praštati, kad imaju pun dućan notebookova, vjerojatno nemaju kupaca pa imaju pune police! :-)

Pa da za tebe je bolje da odeš u neki webshop pa da gledaš notebookove na njihovim policama hahahahhahahahaha

Y.P.F.
16 godina
neaktivan

Ja ga kupujem čim dođe, a vi pričajte šta hoćete!!! Nebude završio pod kamionom niti bude pao sa zgrade, a za druga oštečenja nemam brige, ne sumnjam da će biti kao i T serija do sada, samo puno tanji, hehe!

16 godina

ma koga briga za podacima...šta je bilo sa lcd-om?

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Mene briga za podatke, a lcd mi nije nimalo vazan.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

cudno da svi komentarisu a ne pitaju se sta bi se desilo sa bilo kojim drugim laptopom na ovakvom testu...pretpostavite;)

sve i jedan laptop oko diska ima metalnu oblogu ili kuciste...tako da je mala mogucnost da ga unisti guma kamijona..

Zamislite ono napravili test (sa videa) i vracaju se u servis i odvrnu sve sarafe kad ono gle cudo ni jedan nije polomljen...iako je lcd unisten, unistena tastatura, unistena maticna...sve unisteno...lol ma glupost.... et kako se pere pamet...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Istina!

16 godina
neaktivan

Slažem se s time :D

Y.P.F.
Moj PC