Terminator DVD player!

poruka: 11
|
čitano: 1.433
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Terminator DVD player!".
17 godina
neaktivan
Terminator DVD player!

ovo izgleda toliko seljački da te bog dragi sačuva..

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Terminator DVD player!

Ko bi to držo pokraj telkeMršti se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Terminator DVD player!
BORN kaže...

Ko bi to držo pokraj telkeMršti se

Mozda fanovi Terminatora? Smijeh
Podsjeca me na Winamp skin, vidio i odmah promjenio...
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
lol... mene je strah toga cim vidim...
17 godina
Terminator DVD player!

Jedinu dobru svrhu ovoga vidim za plašenje male djece koja čačkaju okolo po elektronici :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Terminator DVD player!

Stvar je totalno cool! Belji se

To bi stavio u 'multimedijalni kutak' sobe da ga nađem za kupiti!

Baš otkvačeno..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Terminator DVD player!

Stvar je predobra, odma bi je kupio da već nemam dvd plejer. No, kratki osvrt na sveukupni dojam glede BUG online ovih dana. Vidim da je Drago preuzeo ulogu (pretpostavljam privremeno) urednika stranica, i moram priznati da mi se jako sviđa kako to radi, prava ljetna zezancija, samo tako nastavite  Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Terminator DVD player!

Kuži zube, pre dobro, mogli su bar biti metalni, pošto masu crnaca iz geta ima metalik, mogli su i temiću ugradit metalik, ma  taj terminator redovno posijećuje dentistu .....Smijeh.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Terminator DVD player!

Svidit ce se svim rockerima metalcima darkerima i ostalim obožavateljima smrti i jakog zvuka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još bi bilo bolje da je  izrađen od metala, pretpostavljam da je od kromirane plastike.. Da imaš što uzeti u ruke, teško i hladno..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Terminator DVD player!

Ako je kromirana plastika to će se sve izlizati(ako je nekvalitetna proizvodnja)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice