Terabajtni SSD-ovi do 2012.

poruka: 11
|
čitano: 2.127
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Terabajtni SSD-ovi do 2012.".
17 godina
neaktivan

Sold. Ill take it. Taman ce do tada cijena bit prihvatljiva. I sa windowsima 9 ce to letit ko raketa :)

Set condition one throughout the ship
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Terabajtni SSD-ovi do 2012.

yea right, taman kad izadju windows xy sa 250 Gb instalacije, 6 Gb footprint RAM-a i 12000 servisa za pokretanje,

sve ce biti isto kao i prije,

obecali su dizanje windowsa za 11 sec, a najjaca pila ih diza preko pola minute

18 godina

Šta ljudi vole dizat vrijednost dionica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ma to će garant bit TEHNOLOŠKI moguće, al im neće dat da s tim izađu na tržište iz marketinških razloga

16 godina
neaktivan

A koliko su najveći zasada?

128?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I to će donijeti smrt mehaničkim diskovima (ako cijena bude prihvatljiva, fkors).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stipica_zd kaže...

128?

Koliko ja znam trenutno vodi Intel sa svojim modelom od 600GB

Mislim da bi već i krajem ove godine mogli očekivati terabajtne SSD-ove možda ne dvo gigabitnih brzina ali svakako terabajtnih kapaciteta.

17 godina
neaktivan
Šteta što je 2012. smak svita, taman da probamo dizati windowse na pristupačnim SSD-ovima. :D
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
18 godina
stipica_zd kaže...

128?

Pa SSD-a već sada ima od 1 TB ali preko PCI-E i koštaju nekoliko tisuća dolara. brzina ima je oko 800Mb/s

Tako da ovi 2 Gb/s za 2012 je sasvim realno i za te 2 godine će se dosta smanjit cijene SSD-a tako da će to biti taman pogođeno za široku potrošnju.

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

128?

Zale kaže...
stipica_zd kaže...

128?

Koliko ja znam trenutno vodi Intel sa svojim modelom od 600GB

Mislim da bi već i krajem ove godine mogli očekivati terabajtne SSD-ove možda ne dvo gigabitnih brzina ali svakako terabajtnih kapaciteta.

makopos kaže...
stipica_zd kaže...

128?

Pa SSD-a već sada ima od 1 TB ali preko PCI-E i koštaju nekoliko tisuća dolara. brzina ima je oko 800Mb/s

Tako da ovi 2 Gb/s za 2012 je sasvim realno i za te 2 godine će se dosta smanjit cijene SSD-a tako da će to biti taman pogođeno za široku potrošnju.

Već sada ima za kupiti SSD OCZ Colossus 1 TB, 3.5", SATA II.

17 godina

Da al mislim da ti to nije jedan SSD od 1TB, već ti je to 2 SSD-a od 500GB spojena interno u RAID0 polje, jer vidiš da je ovaj ssd u 3,5'' formatu, dok ostali (do 500GB)dolate u 2,5'' formatu. Slična je stvar i sa grdosijom od photofast G-monster promise koji ima do 1TB ali ima 4 SSD-a od 256GB spojena u RAID i postiže brzine do 1GB/s i pisanju i čitanju

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice