Sold. Ill take it. Taman ce do tada cijena bit prihvatljiva. I sa windowsima 9 ce to letit ko raketa :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
yea right, taman kad izadju windows xy sa 250 Gb instalacije, 6 Gb footprint RAM-a i 12000 servisa za pokretanje,
sve ce biti isto kao i prije,
obecali su dizanje windowsa za 11 sec, a najjaca pila ih diza preko pola minute
Šta ljudi vole dizat vrijednost dionica...
Ma to će garant bit TEHNOLOŠKI moguće, al im neće dat da s tim izađu na tržište iz marketinških razloga
A koliko su najveći zasada?
128?
I to će donijeti smrt mehaničkim diskovima (ako cijena bude prihvatljiva, fkors).
128?
Koliko ja znam trenutno vodi Intel sa svojim modelom od 600GB
Mislim da bi već i krajem ove godine mogli očekivati terabajtne SSD-ove možda ne dvo gigabitnih brzina ali svakako terabajtnih kapaciteta.
128?
Pa SSD-a već sada ima od 1 TB ali preko PCI-E i koštaju nekoliko tisuća dolara. brzina ima je oko 800Mb/s
Tako da ovi 2 Gb/s za 2012 je sasvim realno i za te 2 godine će se dosta smanjit cijene SSD-a tako da će to biti taman pogođeno za široku potrošnju.
128?
128?
Koliko ja znam trenutno vodi Intel sa svojim modelom od 600GB
Mislim da bi već i krajem ove godine mogli očekivati terabajtne SSD-ove možda ne dvo gigabitnih brzina ali svakako terabajtnih kapaciteta.
128?
Pa SSD-a već sada ima od 1 TB ali preko PCI-E i koštaju nekoliko tisuća dolara. brzina ima je oko 800Mb/s
Tako da ovi 2 Gb/s za 2012 je sasvim realno i za te 2 godine će se dosta smanjit cijene SSD-a tako da će to biti taman pogođeno za široku potrošnju.
Već sada ima za kupiti SSD OCZ Colossus 1 TB, 3.5", SATA II.
Da al mislim da ti to nije jedan SSD od 1TB, već ti je to 2 SSD-a od 500GB spojena interno u RAID0 polje, jer vidiš da je ovaj ssd u 3,5'' formatu, dok ostali (do 500GB)dolate u 2,5'' formatu. Slična je stvar i sa grdosijom od photofast G-monster promise koji ima do 1TB ali ima 4 SSD-a od 256GB spojena u RAID i postiže brzine do 1GB/s i pisanju i čitanju