Teme za Chrome

poruka: 11
|
čitano: 2.862
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Teme za Chrome".
18 godina
Teme za Chrome

A gdje je kartica Personal Stuff? Ja to nigdje ne vidim u opcijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Teme za Chrome
Eld kaže...

Koristim Chromium i postoji između Basics i Under the Hood ali kad kliknem na get theme odvede me na site a tamo Not Found. No dobro, theme mi nisu nešto jako bitne. Bolje da riješe add ons kao kod FF.

Edit: google: chromium themes i eto rezultata http://sites.google.com/site/chromiumthemes/

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 14:00 (Pero1234).
17 godina
neaktivan
Eld kaže...

Malo moraš još pričekati za tu karticu, pažljivije pročitaj članak pa ćeš vidjeti da je ta mogućnost dostupna u zadnjoj developer verziji, još nije dostupna širokim masama.

16 godina
neaktivan

Ja koristim Crome i zadovoljan sam skroz sa njime. :-)

www.download-mania.com
17 godina
protjeran
online pomoć kaže...

Ma bavo, što bi mi bez te informacije Smijeh

18 godina
neaktivan
online pomoć kaže...

Ajde, ti zadovoljni, ili bilo tko zaljubljen u Chrome neka mi samo pomogne natjerati Chrome da običnim "lijevim" klikom ili Enterom otvara nove tabove u pozadini pokrenute iz History, Bookmarks, Links i Address kao što to radi Firefox s TabMix Plus dodatkom (dakle, bez da otvara u istom tabu ili uzima fokus od stranice koju trenutnto gledam!). Stvarno mi to treba.

Meni je ta stvar kod Firefoxa toliko dobra, ergonomska i bitna kad se dosta surfa da mi jako smeta nedostatak iste kod Chromea. Ako ima način da to proradi, prelazim na Chrome.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
protjeran
Teme za Chrome

Klik srednjom tipkom miša radi to što želiš ako sam te dobro shvatio. Otvara novi tab u pozadini kad se klikne na link na stranici ili u bookmarku, isto tako možeš početi nešto pisati u address bar i onda kliknuti na to srednjom tipkom.

Koristim Chromium 3.0.196 (21514).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Teme za Chrome

Personas for Firefox je nenadjebiv!Belji se

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Personas for Firefox je nenadjebiv!Belji se

po meni je to najbolji dodatak za FF

16 godina
protjeran
Teme za Chrome

Kako naredit da mi Google Chrome bude prvi program za pretraživanje. Kad dobijem neki link internet exploret prvi otvori, mogu li naredit kako da Google Chrome otvara sve stranice? 

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nvidia_gamer007 kaže...

Kako naredit da mi Google Chrome bude prvi program za pretraživanje. Kad dobijem neki link internet exploret prvi otvori, mogu li naredit kako da Google Chrome otvara sve stranice? 

Hvala

Namistiš samo da ti je chrome zadani preglednik.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice