Telefoniranje u letu

poruka: 8
|
čitano: 1.399
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Telefoniranje u letu".
17 godina
neaktivan
Telefoniranje u letu

Ogorčeni sam protivnik omogućavanja razgovora mobitelom tijekom leta.

Bar još 30 godina dok ne stasaju generacije koje će u školi u sklopu

pravila lijepog ponašanja učiti o tome da drugi ljudi ne žele slušati njihove

privatne razgovore i idijotske melodije zvona cijelo vrijeme tijekom 8 sati leta.

Probajte se provozati tramvajem i znati ćete o čemu govorim. U svakom trenutku

neka budala zjali na mobitel kao da je sam na svijetu, i to glasno da ga svi

moraju čuti.  I zamislite sada to isto skalirano na 200 ljudi...

Trebalo bi samo omogućiti SMS i podatkovne usluge.

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Telefoniranje u letu

U načelu se slažem s tobom, no to telefoniranje će biti toliko skupo da će ga rijetko koristiti samo rijetki, i to vjerojatno u biznis klasi.

Domagoj
17 godina
A da odselite vas dvojica na neko brdo di nema nikog? I to svaki na svoje da si ne smetate. Lol
17 godina
Telefoniranje u letu

A ti ocito nisi imao to zadovoljstvo naci se u slicnoj situaciji jer bi znao o cemu se radi. Ili si jedan od ovih s druge strane price, a onda je sve jasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Telefoniranje u letu

Kako se kaže malo škakljiva tema. Složio bih se i s prvim postom, ali i stime da ako imamo mobilne telefone zašto ih onda ne i koristiti, komunicirati čemu su već prvobitno i namijenjeni.

Jedno od mogućih riješenja je i posebno fizički odvojen prostor namijenjen za obavljanje glasovne komunikacije.

Istina da je sada samo ta odluka spominje o korištenju unutasr EU ali leti malo avionom preko Atlantika pa 7h bez mobitela, malo teže, istina izdrži se ali nekim ljudima je ipak jako važna ta usluga. Isto što se tiče i prijenosa podataka, ako ništa drugo surfanje netom radi zabave, mada bi onda mogli staviti i free WiFi vezu.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Telefoniranje u letu

probajte se naucit bit pristojni pa ne slusat tudje razgovore pa vam mozda nece tolko smetat...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomy kaže...

probajte se naucit bit pristojni pa ne slusat tudje razgovore pa vam mozda nece tolko smetat...

Ja osobno ne prisluškujem tuđe razgovore, ali kada neka seljačina stane pokraj mene u autobusu i dere se ko konj na mobitel a primitivizam i idiotizam iz izvire iz njega dođe mi da ga ušutkam. Kao i klince i ljude koji kažu svome frendu "frende čuj ovu pjesmu" i onda nabiju na najjače usred autobusa zvučnik od mobitela neki najgori šiptarski ili ciganski narodnjak (malo OT).

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
Telefoniranje u letu

raja sitnog zuba se iživljava, pusti primitivizam i mene to smeta, valjda će ih proći, samo da novi ne dođu.

hcsc

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice