Tele2 poboljšava pokrivenost

poruka: 2
|
čitano: 1.311
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tele2 poboljšava pokrivenost".
17 godina
neaktivan

Hihi - ja bas prelazim na Tele Cvaj pa ce mi to bit grejt

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa bio je i red da to naprave, iako i nema nekog poboljšanja u ostalim dijelovima Hrvatske osim u navedenom Zagrebu. Ostali dijelovi i dalje ostaju i do nekoliko sati bez signala.....Samo što je trebalo prvo pokriti čitavo područje sa dobrim signalom, a tek onda širiti toliko promociju oko tele2, koja ni približno ne odgovara stvarno usluzi koja se pruža i koja je ponekad ispod svakog minimuma propisanog za jednu mrežu tj operatera. pitanje je zašto mreža sa najslabijim signalom u Hrvatskoj reklamira samu sebe kao jednu prestižnu mrežu i time širi dezinformacije i stavlja jadne korisnike u totalnu zabludu, možda bi tome trebalo konačno stati na kraj i reći ljudima o čemu se tu u biti radi.

Korisnici bi trebali zahtijevati da njihova vjernost ovoj mreži, iako se tu ponekad radi i o slučajnom odabiru, bude konačno opravdana!

Victory200

caky

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice