obožavam njihove monitore,savršeni su,ponosan vlasnik
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...a odmah iza njega dolazi model V2200, dijagonale 21,5 milimetara i debljine – 15 milimetara.
omg kaj je tako mali 
ja imo benq 19" lcd.. prezadovoljan bio.. to mi je bio 1 lcd monitor i masno ga platio 2500kn.. prodo ga nekom frendu on ga i dan danas gomi bez mrtvih piksela i ostalih sranja..
Lično me mnogo više zanima kvalitet slike nego dva ili tri milimetra tanji profil. Što se tiče ličnog iskustva sa njihovim monitorima, imam BenQ G2220HDA i vertikalini uglovi gledanja i nivo crne su prilično loši. Doduše, nije da se žalim niti mislim da bih kod bilo kog drugog proizvođača našao bolji 21,5" full HD monitor za €120, dakle nemam zamerku na račun samog BenQ-a, već mi prosto to što će neko napraviti par milimetara tanji monitor ne znači apsolutno ništa i mislim da LCD-ovima za masovno tržište mnogo više trebaju poboljšanja u nekim drugim oblastima.
Lično me mnogo više zanima kvalitet slike nego dva ili tri milimetra tanji profil. Što se tiče ličnog iskustva sa njihovim monitorima, imam BenQ G2220HDA i vertikalini uglovi gledanja i nivo crne su prilično loši. Doduše, nije da se žalim niti mislim da bih kod bilo kog drugog proizvođača našao bolji 21,5" full HD monitor za €120, dakle nemam zamerku na račun samog BenQ-a, već mi prosto to što će neko napraviti par milimetara tanji monitor ne znači apsolutno ništa i mislim da LCD-ovima za masovno tržište mnogo više trebaju poboljšanja u nekim drugim oblastima.
Osobno me više zanima kvaliteta slike nego dva ili tri milimetra tanji profil. Što se tiče mog iskustva sa njihovim monitorima, imao sam BenQ (ne sjećam se modela) i vertikalni kutovi gledanja i nivo crne su katastrofalni. Naime, znam da kod bilo kojeg drugog proizvođača ne bih našao tako loš monitor zato sam ga drugi dan vratio, nadoplatio 15 Kn i uzeo USB kabel od 2,5 m, dakle nemam primjedbu na cijenu BenQ-a, već mi jednostavno to što će netko napraviti par milimetara tanji monitor ne znači apsolutno ništa i mislim da LCD-ovima za masovno tržište mnogo više trebaju poboljšanja na nekim drugim područjima.