"a pogoni ga Nvidijin SoC Tegra 2"
Ko soc od kave,ma znate ono crno..
"a pogoni ga Nvidijin SoC Tegra 2"
Ko soc od kave,ma znate ono crno..
Nisam shvatio... Šta tebe točno muči? Pa verzija s Windowsima je bolja i 100$ skuplja.
U odnosu na ovaj tablet iPad je fail kakvog nema. Samo usporedi cijenu, usb, hdmi, rezolucija....
Nisam shvatio... Šta tebe točno muči? Pa verzija s Windowsima je bolja i 100$ skuplja.
Zasto nisu stavili i tu opciju na android verziju pogle poboldano.
A, to si htio. Sad mi je jasno, sorry... :) Kaže ovdje (link) da ima jedan USB i video-out capability. Ne znam znači li ovaj video-out HDMI port ali očito su sličniji nego što to ova vijest na BOL-u tvrdi
Ako sam dobro shvatio, uzeli su MSI Wind U135, izbacili mu onu za netbooke predivnu tipkovnicu, nalijepili preko ekrana foliju osjetljivu na dodir i povisili cijenu za 200 dolara?
Ako sam dobro shvatio, uzeli su MSI Wind U135, izbacili mu onu za netbooke predivnu tipkovnicu, nalijepili preko ekrana foliju osjetljivu na dodir i povisili cijenu za 200 dolara?
Nije isti procesor, ovaj ima Z530 a U135 ima N450. Ne znam koja je razlika između njih ali pretpostavljam da nije prevelika. I ne piše nigdje ima li hard disk ili nekakvu flash memorija? Ali mislim da si otprilike dobro shvatio :)
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !
U odnosu na ovaj tablet iPad je fail kakvog nema. Samo usporedi cijenu, usb, hdmi, rezolucija....
Da kladionicari otvore kladjenje koji ce se uredjaji bolje prodavati iPadi ili svi ostali bazirani na Windowsima ja bih sad stavio 10.000 kn na iPad. Ako ti vjerujes u suprotno mozemo napraviti i privatnu okladu.