preslab procesor za te novce, a kako ovo može biti programerski tablet?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
preslab procesor za te novce, a kako ovo može biti programerski tablet?
Dobro pitanje... već vidim kako ću držati tablet u ruci, šetati ulicom i programirati u C-u;-) Ajde, šalu na stranu, sviđa mi se opcija projektora, ali definitivno preskupo:-(
ala, pa namjenjen je ljudima koji zele razvijati za platformu blaze, jel vi citate tekst uopce
onak, za testiranje aplikacija...
10" ekran, a uređaj visok 66 mm... 
Prave jedne od najboljih kalkulatora
Prave jedne od najboljih kalkulatora
i najbolje SoC-ove u mobitelima vec godinama, od omap-a je mozda bolja jedino tegra2
koliko je samo do sad najavljeno tableta ,a sto je izaslo osim ipada?
Tableti su na tržištu već sedam i pol godina, Apple je samo otkrio 'toplu vodu'... 
imas hrpu tablet pmp/mid uredaja koji su izasli prije ipada, znaci u istoj kategoriji
imas hrpu tablet pmp/mid uredaja koji su izasli prije ipada, znaci u istoj kategoriji
mislim na tablete koji su masovno najavljivani nakon predstavljanja ipada skoro pa je svaka druga firma najavila svoj tablet
mislim na tablete koji su masovno najavljivani nakon predstavljanja ipada skoro pa je svaka druga firma najavila svoj tablet
pitao si sto je izaslo i ja sam ti rekao da u istoj kategoriji uredaja postoji hrpa izaslih prije ipada
kad kazes do sad to znaci od "pocetka vremena" pa do sad
ili ti mozda vrijeme mjeris od izlaska ipada? nista nije postojalo prije toga?
pitao si sto je izaslo i ja sam ti rekao da u istoj kategoriji uredaja postoji hrpa izaslih prije ipada
kad kazes do sad to znaci od "pocetka vremena" pa do sad
ili ti mozda vrijeme mjeris od izlaska ipada? nista nije postojalo prije toga?
mislim na one tablete koji su najavljeni nakon sto je apple predstavio ipad. odmah sutra je neka firma najavila svoj tablet vjerojatno su ga sklepali preko noci nakon sto je apple predstavio ipad i na hrpu drugih tableta sto su najavljeni, a od njih ako je izaslo na trziste 2-3 komada svaka cast.
znam da ova firma radi dacove za cd i,dvd i blu ray playere,malo je skup ovaj tablet
ala, pa namjenjen je ljudima koji zele razvijati za platformu blaze, jel vi citate tekst uopce
onak, za testiranje aplikacija...
Nije li onda jednostavnije sjediti za desktopom/laptopom, vrtiti razvojni alat za Blaze, i pri tome uštedjeti pozamašnu količinu novčića i uputnicu za okulistu i ortopeda? ;-)
Nije li onda jednostavnije sjediti za desktopom/laptopom, vrtiti razvojni alat za Blaze, i pri tome uštedjeti pozamašnu količinu novčića i uputnicu za okulistu i ortopeda? ;-)
Da, izdavanje aplikacija bez konačnog testa na referentnom modelu ureađaja na ciljanoj platformi je uobičajena praksa koju primjenjuju vrlo mudri developeri!
Da, izdavanje aplikacija bez konačnog testa na referentnom modelu ureađaja na ciljanoj platformi je uobičajena praksa koju primjenjuju vrlo mudri developeri!
Kao da mi sad Stevo ponudi jojoPhone developer verziju za 5,000€... Što misliš, koliko bi danas bilo aplikacija za iPhone? Ukratko, preskup uređaj za testiranje softwarea:-(