Meni nije radio niti sms, niti internet,a niti pozivi. Malo radi, malo ne.
Kad ce to sanirati?
Meni nije radio niti sms, niti internet,a niti pozivi. Malo radi, malo ne.
Kad ce to sanirati?
Da svi mobiteli u firmi su down
Da svi mobiteli u firmi su down
Nije ni to lose. Malo mira napokon.
Ja želim da mi to T-scum nadoknadi, (iako nikoga ne zovem mobitelom
)
nije vraga lose..trebam obaviti jedan duzi, bitan poziv, a nemogu...mater im *ebem..
)
Puno gledas americke serije i filmove. Dakle da ti razjasnim nesto. Amerikanci tuze. Mi ebemo mater. Mi smo balkanci, ne amerikanci. Znaci kad te neko udari ti mu ebes mater, ne tuzis ga. Kuzis?
baš se vidi da surađuju sa t-com-om... ja sam se baš sad izlajao na t-com zbog brzine ,plaćam 4Mb/s, a dobijem ovo (nakon resetiranja rutera) a prije toga bila 1,07 Mb/s, pa za ne povjerovat 
Također u firmi već 2 dana,sve crash.hebem im...a ak im ne platiš u roku odmah iskapčanje i penali,a ovo njihovo kao ništa
)
Puno gledas americke serije i filmove. Dakle da ti razjasnim nesto. Amerikanci tuze. Mi ebemo mater. Mi smo balkanci, ne amerikanci. Znaci kad te neko udari ti mu ebes mater, ne tuzis ga. Kuzis?
Ma svaki ja njima dan *ebem mater, ali kažu sami da će nadoknadit, ja sam za
miljon kuna sam na gubitku i zahtjevam naknadu!!!
ja ni jucer ni danas nisam imo apsolutno nikakvih problema, neznam stvarno, sve radi i telefon i poruke i internet.
evo recimo moja sestra koja je na bonovima, njoj sve funkcionira uredno...
dok meni i mojim starcima koji su na pretplatu, uopće ne dozvoljava pozive - kako odlazne, tako dolazne...
nadam se da ću dobit nešto gratis, jer se mičem sa ove mrak tarife i selim se na teletinu.... ovo je katastrofa....
)
dati ce korisnicima besplatne minute sigurno. to je vip napravio prije 2 godine, tako ce i tcom. cuj, da je netko pretrpio nekakve financijske gubitke tuzio bi ih, al kaj ces ih tuzit zato kaj nisi mogao, ne znam, kavu dogovorit... onda im je**s mater :D
Ovo je veliki propust.
Zamislite da je netko trebao nazvati hitnu pomoc nakon sto je sletio s ceste. Ili da netko jednostavno ne koristi telefon nego samo mobitel od kuce i pozli mu, a ne moze nazvati hitnu.
Mi njima placamo za uslugu. Mi smo duzni platiti, oni su duzni omoguciti nam to za sto placamo.
Bas me zanima koja ce to biti "nadoknada".
tele2 je isto u komi, jer imaju pokrivenost svojim odašiljačima samo po večim gradovima, a za ostalo koriste t-mobile infrastrukturu. Tako da ja več 2 dana nemogu telefonirati jer sve ide preko t-mobilea, sad sam ručno stavio na tele2, pa malo malo nemam signala, al bar mogu telefonirat kad uhvatim signal.
Znaš kako T-Cum sređuje "U službenom priopćenju T-HT spominje i možebitnu nadoknadu svojim korisnicima zbog pretrpljenih neugodnosti ..."?!?
Tako da isto objavi recimo u nekim javnim novinama tipa "Časopis za sljepe" kojeg čita 0.0000001% populacije i koji se tiska u 10 komada mjesečno i onda tamo napiše da svi koji pisanim putem ovjerenim kod javnog bilježnika dostave osobno zahtjev za povrat sredstava u navedenom razdoblju u njihovu ispostavu na kraju Žitanjaka ostvarju pravo na povrat iznosa od 5-10 kuna.
J3be se nekome za 10 kuna i nema na kraj pameti gubiti vrijeme ali oni to množe sa milion korisnika.
Danas mi je bilo vrlo zanimljivo zbog toga, barem 200x sam pokušao zvati razne ljude, posebice unutar firme (kvazi VPN). A šlag na tortu je i to što je Microsoft Hrvatska imala problema pa nisam mogao obaviti aktivacije na poslu (neljudski su me dva puta otkantali da nazovem kasnije jer im je sustav down???? koji mrtvi sustav, ruši im se server, link? nemaju backup? nemaju backup link), pa sam primoran furat doma laptope ne bi li mi aktivacija proradila pa da mogu nastaviti sa instalacijom. Uglavnom, poludio sam. A kad uspiješ uspostavit poziv, onda imaš dojam da razgovaraš sa nekim iz budućnosti pa imaš interferencije, pa se zvuk izobliči kao da su uključili neku suludu kompresiju, trešti, ma muke isusove. Pet puta ponavljam, ljudi me gledaju jesam li retardiran, derem se, ovaj kaže da je pola čuo, ma GG.
T-com powered by Siemens.
Microsoft powered by Microsoft cerfitied debilčeki.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Ne znam zašto tvrde da im SMS radi pošto meni danas nije, a nije htio ni zvat. S druge strane, internet je radio.
Danas mi je bilo vrlo zanimljivo zbog toga, barem 200x sam pokušao zvati razne ljude, posebice unutar firme (kvazi VPN). A šlag na tortu je i to što je Microsoft Hrvatska imala problema pa nisam mogao obaviti aktivacije na poslu (neljudski su me dva puta otkantali da nazovem kasnije jer im je sustav down???? koji mrtvi sustav, ruši im se server, link? nemaju backup? nemaju backup link), pa sam primoran furat doma laptope ne bi li mi aktivacija proradila pa da mogu nastaviti sa instalacijom. Uglavnom, poludio sam. A kad uspiješ uspostavit poziv, onda imaš dojam da razgovaraš sa nekim iz budućnosti pa imaš interferencije, pa se zvuk izobliči kao da su uključili neku suludu kompresiju, trešti, ma muke isusove. Pet puta ponavljam, ljudi me gledaju jesam li retardiran, derem se, ovaj kaže da je pola čuo, ma GG.
T-com powered by Siemens.
Microsoft powered by Microsoft cerfitied debilčeki.
WINDOWS live servis je isto bio down jedno vrijeme ako se povezujes preko T-com infrastrukture...
Uvjeren sam da u njemačkoj zbog tako nečeg glave padaju
Uvjeren sam da u njemačkoj zbog tako nečeg glave padaju
kad bi kod nas bilo kao u stranim drzava drzavama, prvo bi sabor trebao pasti, a onda lako za ostalo..
Mah T-Mobile sramoto jedna..
Ajde da padne net ili nešto takvo, ali pozivi i poruke - pa tko je tu lud?!
Ovo je veliki propust.
Zamislite da je netko trebao nazvati hitnu pomoc nakon sto je sletio s ceste. Ili da netko jednostavno ne koristi telefon nego samo mobitel od kuce i pozli mu, a ne moze nazvati hitnu.
Mi njima placamo za uslugu. Mi smo duzni platiti, oni su duzni omoguciti nam to za sto placamo.
Bas me zanima koja ce to biti "nadoknada".
Da si zvao hitnu ili ti 112 to mozes i bez kartice u aparatu jer navedene hitne pozive propustaju svi operateri nevezano uz sim karticu
Prije par minuta uspješno obavio prvi poziv danas (zvuk kao da me zove netko iz bunara), SMS je nasreću normalno radio, imao sam problem i sa google mapsom što je rezultiralo kruzenjem po podsusedu u nadi da ću pogodit ulicu, ali sam se uspio povezat nakon nekoliko pokušaja, samo mi je falilo da završim negdje u podsusedu bez zvanja i navigacije (al je nekad bilo teško tražit ulice)
Sve u svemu, ovo se nebi smjelo događat najraširenijoj mreži u hrvata, pogotovo zbog količine novaca koju kradu od korisnika
Ma lopovi su pravi, najskuplji su, mene su pokrali nekoliko puta
i nisu mi htjeli to nadoknaditi, a sada jos nemogu ni telefonirati.
Meni posao pati zbog njihovog propusta i znam da mi nece
nista nadoknaditi.
Cim mi prodje ugovor bjezim od njih glavom bez obzira!
a zamisli da pred deset godina nije bilo mobitela....
a netko je i naveo da 112 i slične službe se mogu na razne načine dobit
fakat osveta nezadovoljnog korisnika - digao ih je na hoax 
There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
evo ni meni ne radi većinu vremena...još gamad isključila službu za korisnike...a trebam ih ne vezano za taj problem...