Od svojeg osnutka do danas, Twitter u minusu više

poruka: 12
|
čitano: 2.442
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od svojeg osnutka do danas, Twitter u minusu više ".
17 godina

"Tvrtka smatra da je za ovaj gubitak kriva smanjena stopa rasta korisničke baze" 

Korisnici su krivi jer ne vide puni potencijal i kvalitetu nasih usluga :D

Moj PC  
11 0 hvala 2
10 godina
odjavljen

''no usprkos velikim prihodima porasli su im i operativni troškovi koje nisu uspjeli pokriti''

?

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
15 godina

Twitter = Hrvatska

Ni mi ni oni nismo u stanju postati profitabilni.

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Servis za ništa propada.

Wow.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

"Tvrtka smatra da je za ovaj gubitak kriva smanjena stopa rasta korisničke baze" 

Nije to problem samo twittera, skoro cijeli sektor je takav. Ne donosi profit a vrijednost mu raste na temelju nekakvih očekivanja i obećanja. Sve je to debelo precijenjeno i imamo firme koje imaju takvu kapitalizaciju da možeš očekivati povrat investicije za 150 godina, a nude uslugu koja će za 5 godina biti potpuno zastarjela i bezvrijedna. Twitter i slični imaju "rast" samo dok ima budala koji će investirati u njih tj. dok muzu lovu od dioničara. Kad usfali love samo platiš novinarima da malo pišu o tebi i napraviš dokapitalizaciju na krilima tog hypea. Ljudi misle da su dobili vrijedne dionice, ti dobiješ njihove novce, mediji dobiju malo i svi sretni. Bar do iduće dokapitalizacije.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Od svojeg osnutka do danas, Twitter u minusu v
Prihodi za prošlu godinu 2,2 milijarde dolara a oni i dalje u gubitku, pa gdje su ti novci?
2,2 milijarde dolara...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eyekool kaže...
Prihodi za prošlu godinu 2,2 milijarde dolara a oni i dalje u gubitku, pa gdje su ti novci?
2,2 milijarde dolara...

prostitutke i alkohol nisu jeftini ;-)

15 godina
Eyekool kaže...
2,2 milijarde dolara...

Pa to ti je stara fora. Kad menadžment troši tuđe novce onda ih troši u velikim količinama. Zašto bi njihov interes bio priskrbiti dobit, nekom tamo nepoznatom kada sve to lijepo mogu potrošiti na sebe.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
Pere se lova
17 godina

Meni i obični SMS nije nešto, a svrhu online SMS-a zbilja ne mogu ni uz najbolju volju dokučiti, kao

što mi nije jasno ni da WhatsApp vrijedi više nego DEC, Sun i Nokia zajedno

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno nikada ni neće postati profitabilni. To je koncept koji je zanimljiv manjem broju ljudi. Facebook je jednostavno bolji koncept. Ako želiš, i na Facebooku možeš pisati poruke duljine jedne rečenice, ali možeš i svašta drugo, a na Twitteru ne možeš. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Njima je u interesu da gube novac. To je sve neka igra sa pranjem novaca i poreza.

I HAVE A LARGE CHIN, YOUR ARGUMENT IS INVALID!
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice