"Tvrtka smatra da je za ovaj gubitak kriva smanjena stopa rasta korisničke baze"
Korisnici su krivi jer ne vide puni potencijal i kvalitetu nasih usluga :D
"Tvrtka smatra da je za ovaj gubitak kriva smanjena stopa rasta korisničke baze"
Korisnici su krivi jer ne vide puni potencijal i kvalitetu nasih usluga :D
''no usprkos velikim prihodima porasli su im i operativni troškovi koje nisu uspjeli pokriti''
?
Twitter = Hrvatska
Ni mi ni oni nismo u stanju postati profitabilni.
Servis za ništa propada.
Wow.
Nije to problem samo twittera, skoro cijeli sektor je takav. Ne donosi profit a vrijednost mu raste na temelju nekakvih očekivanja i obećanja. Sve je to debelo precijenjeno i imamo firme koje imaju takvu kapitalizaciju da možeš očekivati povrat investicije za 150 godina, a nude uslugu koja će za 5 godina biti potpuno zastarjela i bezvrijedna. Twitter i slični imaju "rast" samo dok ima budala koji će investirati u njih tj. dok muzu lovu od dioničara. Kad usfali love samo platiš novinarima da malo pišu o tebi i napraviš dokapitalizaciju na krilima tog hypea. Ljudi misle da su dobili vrijedne dionice, ti dobiješ njihove novce, mediji dobiju malo i svi sretni. Bar do iduće dokapitalizacije.
prostitutke i alkohol nisu jeftini ;-)
Pa to ti je stara fora. Kad menadžment troši tuđe novce onda ih troši u velikim količinama. Zašto bi njihov interes bio priskrbiti dobit, nekom tamo nepoznatom kada sve to lijepo mogu potrošiti na sebe.
Meni i obični SMS nije nešto, a svrhu online SMS-a zbilja ne mogu ni uz najbolju volju dokučiti, kao
što mi nije jasno ni da WhatsApp vrijedi više nego DEC, Sun i Nokia zajedno
Vjerojatno nikada ni neće postati profitabilni. To je koncept koji je zanimljiv manjem broju ljudi. Facebook je jednostavno bolji koncept. Ako želiš, i na Facebooku možeš pisati poruke duljine jedne rečenice, ali možeš i svašta drugo, a na Twitteru ne možeš.
Njima je u interesu da gube novac. To je sve neka igra sa pranjem novaca i poreza.