Svi na Facebook Messenger

poruka: 34
|
čitano: 7.304
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Svi na Facebook Messenger".
18 godina

Pametan potez. Messenger je zakon. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
5 17 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Svi na Facebook Messenger

Je, ali ne i na tabletu

18 godina
Meni je dovoljan m.facebook, sve ostalo je bloat
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
odjavljen

Po meni žešća glupost, samo se nadam da će biti potreban update za to, jer je Messenger smeće, nekakvi "dječji" dizajn prepun kričavih boja i cijelo vrijeme imam nekih problema s njim. 

3 1 hvala 0
17 godina
drazi mi je sama podrška od windows phonea 8, gdje se samo doda facebook account i dobivas poruke kao da su sms, puno bolji dizajn nego ovakvi messengeri na andoridu itd itd
18 godina

Je, stvarno je to do sada bilo zbunjujuće... :)

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

Ako odvoje opciju slanja poruka od Facebook aplikacije, za što će onda služiti Facebook aplikacija?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ako odvoje opciju slanja poruka od Facebook aplikacije, za što će onda služiti Facebook aplikacija?

Za pregled novosti, postova i slicno?

17 godina
Deawood kaže...

Po meni žešća glupost, samo se nadam da će biti potreban update za to, jer je Messenger smeće, nekakvi "dječji" dizajn prepun kričavih boja i cijelo vrijeme imam nekih problema s njim. 

Potpisujem.

dado16 kaže...
drazi mi je sama podrška od windows phonea 8, gdje se samo doda facebook account i dobivas poruke kao da su sms, puno bolji dizajn nego ovakvi messengeri na andoridu itd itd

Također. Inače sa Facebook korisnicima chatam preko Skypea (for desktop), ukinu li tu integraciju onda stvarno ne znam u kojem smjeru idu. Za sada znam samo da je pokojni Windows Live Messenger (da, i preko njega ste mogli komunicirati sa Facebook korisnicima sa, naravno, više opcija koju i san Facebook nudi) najbolja IM aplikacija ikada. Šteta što ga je 'pojeo' Skype i da isti ne nudi ono što je nudio WLM. Primjerice ukoliko osim linkovanja sa Facebook accountom dozvolite i FB News, Skype sa regularnih (i to je po meni puno) 70 MB zauzeća memorije skače na 300 do 500 MB.

Because anything Korea does, Japan does it better.
15 godina
badboycro kaže...

Je, ali ne i na tabletu

U kojem kontekstu to govoriš, na tabletu?!

Da ne postoji ili da ne/neće funkcionirati!?!?

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Zato sam fino pobrisao Facebook sa mobitela i tableta pa neka nekog drugog tjeraju da instalira 2 aplikacije bloatware-a od 50MB svaka.

Uštedit ću si baterije, slobodnog vremena i RAM-a na oba uređaja, win/win/win.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 0:12 (sliver).

6 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Mora da si na androidu kad te takve stvari brinu
13 godina
neaktivan

Da npr. koristiš Windows tablet tih problema ne bi imao :)

13 godina
neaktivan

U Windows Phone 8.1 više nema integracije, ali je aplikacije Messenger sasvim dobra..

16 godina
Podpisujem!!!

Facebook cu ipak zadrzati ali njegov messenger kao dodatnu aplikaciju NIKAKO!!!

Meni je Viber naj jaci messenger koji sam koristio!!!
Some people are so poor... all they have is money!
14 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Na WP7 ti to ostaje kao jedina adekvatna opcija, jer ona Facebook aplikacija za WP7 pati od dječijih bolesti.

16 godina
neaktivan
skilly kaže...
Mora da si na androidu kad te takve stvari brinu

Za sada mi se čini kao rješenje sa najviše izbora i mogućnosti.

Neću valjda preći na OS na kojemu ne možeš izmjeniti nešto jednostavno poput MMS postavki, a kamoli izgled :)

13 godina
neaktivan

Čovjekuopće nije rekao da ima WP7 nego WP8 :)

14 godina
neaktivan
MarkoRi kaže...

Čovjekuopće nije rekao da ima WP7 nego WP8 :)

Ja sam se samo nadovezao kao (ne)sretni vlasnik WP7. ;)

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
badboycro kaže...

Je, ali ne i na tabletu

Messanger kao i sto sam play servis kaze, nije prilagoden za tablet uredaje, ni vizualno ni funkcionalno

18 godina
badboycro kaže...
ATJLučko kaže...
badboycro kaže...

Je, ali ne i na tabletu

Messanger kao i sto sam play servis kaze, nije prilagoden za tablet uredaje, ni vizualno ni funkcionalno

A sto mu nedostaje?

Messenger on iPad Messenger on iPad
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 3:05 (SupremeCommander).
17 godina
The Unforgiven kaže...

andi.cro kaže...

Facebook cu ipak zadrzati ali njegov messenger kao dodatnu aplikaciju NIKAKO!!!

Meni je Viber naj jaci messenger koji sam koristio!!!

http://pravopis.hr/

http://en.wikipedia.org/wiki/Forum_spam

@topic

Prekrasno sad cu morat imat dvije retardacije koje mi zderu ram i bateriju. Jel ima kakva unoffical stvar da funkcionise ko dosadasnji app? Stvarno mi nije jasno zasto te idioti prisiljavaju da koristis dvije aplikacije, super napravil ste chat ko oce nek si ga skine i koristi ko nece pusti ga na miru.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Skini si apk od verzije od natrag.

0 0 hvala 0
18 godina

Daj ti zakelji tu sliku di play store kaze da nije priladodjen za tablete, jer ja sam valjda slep. Jedino ak si mislil na ovo "osmisljeno za telefone", ali to pise za 99% aplikacija, s time da ce tu informaciju uskoro i maknuti. Jos dok vidim da neki placu zbog zauzeca 50MB rama a zjapi im preko gige slobodno i jos govore da trosi bateriju xD (facebook i messenger aktivni valjda ne potrose u pozadini 0.2% baterije kroz dan). Fuk logic, just trashtalk. Pogledajte si kolko su obje aplikacije u radu i kolko su baterije potrosile u pozadini xD. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 11:26 (ukay1000).
16 godina
neaktivan
sliver kaže...

Zato sam fino pobrisao Facebook sa mobitela i tableta pa neka nekog drugog tjeraju da instalira 2 aplikacije bloatware-a od 50MB svaka.

Uštedit ću si baterije, slobodnog vremena i RAM-a na oba uređaja, win/win/win.

Nije to nista.. Ako imas uredjaj od 2GB rama, facebook aplikacija ce povuci preko 100MB, messenger nesto manje.

Btw zasto nisu pokusali integrisat taj messenger u Facebook aplikaciju. On nije nista drugo nego oni baloncici koji iskoce na ekranu kada primis poruku. To jedino nije imala Fb aplikacija. Ostale funkcije messengera je posjedovala Fb aplikacija i prije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 13:56 (Almin94).
15 godina

Nikad mi nisu jasne bile fore ovaj messenger je bolji od tog, pa kakva je razlika, ima bolje smajliće ili šta?! Užasan potez, meni je facebook aplikacija bila super i preko nje sam se normalno dopisivao bez potrebe za svetim messengerom. Daj sutra i aplikaciju za statuse da ga uploada brže za milisekundu nego preko obične aplikacije.

1 0 hvala 0
18 godina

Ako ne želite bloat već samo messenger koji spaja google i face:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xabber.android&hl=en

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako izgleda na Windows 8 tabletu i sasvim je ok. Još uvijek je integriran u Facebook, ali ima zasebnu live pločicu...

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Probudio sam se u 3h i idem na Fejs i vidim da mi treba Messenger, prisiljeni sam, nema 'Not Now' i normalno, po*izdil sam, itekak. Ali ima rješenje, skinete Messenger i disejblate ga. Sad, ako želite izbrišete chache i data pa vam ostane nekih 18mb što je odlično, ali meni je najmanji problem prostor, najveći problem mi je bio to što je Facebook Messenger teško teško s*anje, neukusnim dizajnom i optimizacijom od koje glava boli, isto kao i Facebook 15x.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Deawood kaže...

Probudio sam se u 3h i idem na Fejs i vidim da mi treba Messenger, prisiljeni sam, nema 'Not Now' i normalno, po*izdil sam, itekak. Ali ima rješenje, skinete Messenger i disejblate ga. Sad, ako želite izbrišete chache i data pa vam ostane nekih 18mb što je odlično, ali meni je najmanji problem prostor, najveći problem mi je bio to što je Facebook Messenger teško teško s*anje, neukusnim dizajnom i optimizacijom od koje glava boli, isto kao i Facebook 15x.

stvarno u qrcu,al jebiga,moraš plesat kako oni sviraju,besplatno je ;D

p.s. jel i vas baci na m.facebook ako otvorite neku obavijest?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 9:29 (KerFlorijan).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice