Pametan potez. Messenger je zakon. 
Je, ali ne i na tabletu
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Po meni žešća glupost, samo se nadam da će biti potreban update za to, jer je Messenger smeće, nekakvi "dječji" dizajn prepun kričavih boja i cijelo vrijeme imam nekih problema s njim.
Je, stvarno je to do sada bilo zbunjujuće... :)
Ako odvoje opciju slanja poruka od Facebook aplikacije, za što će onda služiti Facebook aplikacija?
Ako odvoje opciju slanja poruka od Facebook aplikacije, za što će onda služiti Facebook aplikacija?
Za pregled novosti, postova i slicno?
Po meni žešća glupost, samo se nadam da će biti potreban update za to, jer je Messenger smeće, nekakvi "dječji" dizajn prepun kričavih boja i cijelo vrijeme imam nekih problema s njim.
Potpisujem.
Također. Inače sa Facebook korisnicima chatam preko Skypea (for desktop), ukinu li tu integraciju onda stvarno ne znam u kojem smjeru idu. Za sada znam samo da je pokojni Windows Live Messenger (da, i preko njega ste mogli komunicirati sa Facebook korisnicima sa, naravno, više opcija koju i san Facebook nudi) najbolja IM aplikacija ikada. Šteta što ga je 'pojeo' Skype i da isti ne nudi ono što je nudio WLM. Primjerice ukoliko osim linkovanja sa Facebook accountom dozvolite i FB News, Skype sa regularnih (i to je po meni puno) 70 MB zauzeća memorije skače na 300 do 500 MB.
Je, ali ne i na tabletu
U kojem kontekstu to govoriš, na tabletu?!
Da ne postoji ili da ne/neće funkcionirati!?!?
Zato sam fino pobrisao Facebook sa mobitela i tableta pa neka nekog drugog tjeraju da instalira 2 aplikacije bloatware-a od 50MB svaka.
Uštedit ću si baterije, slobodnog vremena i RAM-a na oba uređaja, win/win/win.
Da npr. koristiš Windows tablet tih problema ne bi imao :)
U Windows Phone 8.1 više nema integracije, ali je aplikacije Messenger sasvim dobra..
Facebook cu ipak zadrzati ali njegov messenger kao dodatnu aplikaciju NIKAKO!!!
Meni je Viber naj jaci messenger koji sam koristio!!!
Some people are so poor... all they have is money!
Na WP7 ti to ostaje kao jedina adekvatna opcija, jer ona Facebook aplikacija za WP7 pati od dječijih bolesti.
Za sada mi se čini kao rješenje sa najviše izbora i mogućnosti.
Neću valjda preći na OS na kojemu ne možeš izmjeniti nešto jednostavno poput MMS postavki, a kamoli izgled :)
Čovjekuopće nije rekao da ima WP7 nego WP8 :)
Čovjekuopće nije rekao da ima WP7 nego WP8 :)
Ja sam se samo nadovezao kao (ne)sretni vlasnik WP7. ;)
Je, ali ne i na tabletu
Messanger kao i sto sam play servis kaze, nije prilagoden za tablet uredaje, ni vizualno ni funkcionalno
Je, ali ne i na tabletu
Messanger kao i sto sam play servis kaze, nije prilagoden za tablet uredaje, ni vizualno ni funkcionalno
A sto mu nedostaje?
Facebook cu ipak zadrzati ali njegov messenger kao dodatnu aplikaciju NIKAKO!!!
Meni je Viber naj jaci messenger koji sam koristio!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Forum_spam
@topic
Prekrasno sad cu morat imat dvije retardacije koje mi zderu ram i bateriju. Jel ima kakva unoffical stvar da funkcionise ko dosadasnji app? Stvarno mi nije jasno zasto te idioti prisiljavaju da koristis dvije aplikacije, super napravil ste chat ko oce nek si ga skine i koristi ko nece pusti ga na miru.
Skini si apk od verzije od natrag.
Daj ti zakelji tu sliku di play store kaze da nije priladodjen za tablete, jer ja sam valjda slep. Jedino ak si mislil na ovo "osmisljeno za telefone", ali to pise za 99% aplikacija, s time da ce tu informaciju uskoro i maknuti. Jos dok vidim da neki placu zbog zauzeca 50MB rama a zjapi im preko gige slobodno i jos govore da trosi bateriju xD (facebook i messenger aktivni valjda ne potrose u pozadini 0.2% baterije kroz dan). Fuk logic, just trashtalk. Pogledajte si kolko su obje aplikacije u radu i kolko su baterije potrosile u pozadini xD.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Zato sam fino pobrisao Facebook sa mobitela i tableta pa neka nekog drugog tjeraju da instalira 2 aplikacije bloatware-a od 50MB svaka.
Uštedit ću si baterije, slobodnog vremena i RAM-a na oba uređaja, win/win/win.
Nije to nista.. Ako imas uredjaj od 2GB rama, facebook aplikacija ce povuci preko 100MB, messenger nesto manje.
Btw zasto nisu pokusali integrisat taj messenger u Facebook aplikaciju. On nije nista drugo nego oni baloncici koji iskoce na ekranu kada primis poruku. To jedino nije imala Fb aplikacija. Ostale funkcije messengera je posjedovala Fb aplikacija i prije.
Nikad mi nisu jasne bile fore ovaj messenger je bolji od tog, pa kakva je razlika, ima bolje smajliće ili šta?! Užasan potez, meni je facebook aplikacija bila super i preko nje sam se normalno dopisivao bez potrebe za svetim messengerom. Daj sutra i aplikaciju za statuse da ga uploada brže za milisekundu nego preko obične aplikacije.
Ako ne želite bloat već samo messenger koji spaja google i face:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xabber.android&hl=en
Probudio sam se u 3h i idem na Fejs i vidim da mi treba Messenger, prisiljeni sam, nema 'Not Now' i normalno, po*izdil sam, itekak. Ali ima rješenje, skinete Messenger i disejblate ga. Sad, ako želite izbrišete chache i data pa vam ostane nekih 18mb što je odlično, ali meni je najmanji problem prostor, najveći problem mi je bio to što je Facebook Messenger teško teško s*anje, neukusnim dizajnom i optimizacijom od koje glava boli, isto kao i Facebook 15x.
Probudio sam se u 3h i idem na Fejs i vidim da mi treba Messenger, prisiljeni sam, nema 'Not Now' i normalno, po*izdil sam, itekak. Ali ima rješenje, skinete Messenger i disejblate ga. Sad, ako želite izbrišete chache i data pa vam ostane nekih 18mb što je odlično, ali meni je najmanji problem prostor, najveći problem mi je bio to što je Facebook Messenger teško teško s*anje, neukusnim dizajnom i optimizacijom od koje glava boli, isto kao i Facebook 15x.
stvarno u qrcu,al jebiga,moraš plesat kako oni sviraju,besplatno je ;D
p.s. jel i vas baci na m.facebook ako otvorite neku obavijest?