Susreti za IT profiće u Splitu i Zagrebu

poruka: 31
|
čitano: 2.997
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Susreti za IT profiće u Splitu i Zagrebu".
16 godina
neaktivan

Hehe odmah cim sam pogledao sliku upao mi je u oko Maček ( DUMP-ovac) 

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing--RECI HVALA , bravo dobar decko

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Teme su im 'jace'...

Dok je izbor hrane i pica najjaci.

Nego, jel' se to placa, da i sam navratim besplatno na pizzu i pivo ?!!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Susreti za IT profiće u Splitu i Zagrebu
Mrgud Veliki kaže...

Teme su im 'jace'...

Ne placa se...

Teme su ok... sto bi ti htio da bude? Na takva predavanja dolaze vecinom studenti kojima su i ovakve teme i ovakvi nivoi prezentacije preteski.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 1:06 (tnakir).
17 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Ne placa se...

Teme su ok... sto bi ti htio da bude? Na takva predavanja dolaze vecinom studenti kojima su i ovakve teme i ovakvi nivoi prezentacije preteski.

Teme su bezvezne..., ali, ako se ne placa, onda je ok.

18 godina

Ajd predlozi neke teme...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
Mrgud Veliki kaže...
tnakir kaže...

Ne placa se...

Koji si ti cigan sinko ...

18 godina
JoeFly kaže...
Mrgud Veliki kaže...
tnakir kaže...

Ne placa se...

Koji si ti cigan sinko ...

Glavno da je pizza besplatna... jos ce dovest mater i oca, sestru i babu i malog susjeda da ne mora veceru radit :)

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Teme su im 'jace'...

Molim te napiši adresu, pa da znamo kome da pošaljemo ostatak hrane, ako samo zbog toga dolaziš.

Teme su sasvim korektne. Ako misliš da možeš i znaš bolje, slobodno se javi meni na mail, i imat ćeš priliku iskazati se na sljedećem sastanku grupe. Možeš birati i grad u kojem želiš održati svoje predavanje, Zagreb, Split, Pula ili Varaždin.

Kako je sljedeći sastanak tek u 9. mjesec, imaš dovoljno vremena za pripremu.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Glavno da je pizza besplatna... jos ce dovest mater i oca, sestru i babu i malog susjeda da ne mora veceru radit :)

Šta ćeš ako te opet ti dođe pizza s kobasicama?! Belji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji se

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
18 godina
Smooth Operator kaže...
tnakir kaže...

Šta ćeš ako te opet ti dođe pizza s kobasicama?! Belji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji se

Ihhhhh... ako dodje sa kobasicama vodin te na veceru :)

Nego vezavi tema... tesko je pronaci predavace... osobno mislim da je ljudima malo teze nastupati pred publikom (iako smo mi u Splitu kao publika poprilicno zahvalni, osim tebe Smooth i onog starog linuxasa). Tako da svim predavacima, organizatorima treba skinut kapu jer se ovoliko trude, gube svoje vrijeme i to sve besplatno.

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nego vezavi tema... tesko je pronaci predavace... osobno mislim da je ljudima malo teze nastupati pred publikom (iako smo mi u Splitu kao publika poprilicno zahvalni, osim tebe Smooth i onog starog linuxasa). Tako da svim predavacima, organizatorima treba skinut kapu jer se ovoliko trude, gube svoje vrijeme i to sve besplatno.

Svi predavači iz ST su dobrodošli održat gostujuće predavanje u Zagrebu. Samo mi se javite za eventualni termin. :) Naša grupa ide svaki prvi četvrtak u mjesecu.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
neaktivan

ekipa sve pohvale za seminare .............samo da ima malo vise tema o sigurnosti(IDS) i sve oki Osmijeh.............

0 0 hvala 0
18 godina
mfrankovic kaže...
tnakir kaže...

Svi predavači iz ST su dobrodošli održat gostujuće predavanje u Zagrebu. Samo mi se javite za eventualni termin. :) Naša grupa ide svaki prvi četvrtak u mjesecu.

Problem je sto je split dosta manje trziste nego zagreb... stoga ima i manje ljudi koji su spremni odrzat predavanje, pa ih i mi uvozimo kao npr. kolega iz Pule dolazi odrzavati predavanje :)

I'm going woo woo
16 godina
protjeran

Treba više takvih stvari. Odnosno treba raditi konferencije sa predavačima iz cijelog svijeta, ili regije ako ništa drugo. Napraviti natjecanja, predavanja, nagrade itd itd.

I evo vam plodnog polja za poslovne sastanke, suradnje itd.

Ali svakako treba nekako početi.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Buffer Overflow kaže...

Treba više takvih stvari. Odnosno treba raditi konferencije sa predavačima iz cijelog svijeta, ili regije ako ništa drugo. Napraviti natjecanja, predavanja, nagrade itd itd.

Tebi se mozda to nece svidjeti jer su sve teme vezane uz M$ s obzirom da je on sponzor... Zna li tko ima li kakvih slicnih eventa vezanih uz linux na podrucju ST?

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Na sreću, u Zagrebu nemamo tih problema. Ima i predavača i publike. Nagrade se dodjeljuju i predavačima ali i polaznicima. Natjecanja nema smisla organizirati za ovakve skupove. Evo recimo danas, dijelimo hrpu besplatnih stvari polaznicima (demo aplikacija, alata čak :)) a imamo i 2 full licence Camtasie (SnagIT i Studio) koje ćemo podijeliti. U bubnju su i dva free vouchera za MS ispite. :) Znači, pored znanja, kontakata, minglanja i hrane, ima i điđa!¨:)

16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Tebi se mozda to nece svidjeti jer su sve teme vezane uz M$ s obzirom da je on sponzor... Zna li tko ima li kakvih slicnih eventa vezanih uz linux na podrucju ST?

Kakve veze ima MS? Pa nisam ja mrzitelj microsofta i windowsa. Mrzim njihovu politiku, ali to je ništa kako mrzim recimo apple. E njih mrzim Smijeh

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
16 godina
protjeran
mfrankovic kaže...

Na sreću, u Zagrebu nemamo tih problema. Ima i predavača i publike. Nagrade se dodjeljuju i predavačima ali i polaznicima. Natjecanja nema smisla organizirati za ovakve skupove. Evo recimo danas, dijelimo hrpu besplatnih stvari polaznicima (demo aplikacija, alata čak :)) a imamo i 2 full licence Camtasie (SnagIT i Studio) koje ćemo podijeliti. U bubnju su i dva free vouchera za MS ispite. :) Znači, pored znanja, kontakata, minglanja i hrane, ima i điđa!¨:)

Odlično! A pod natjecanja sam mislio neka kratka, u grupama ili nešto. Tko najbrže i najbolje napravi ABC i slično. Može biti zabavno, a i poučno.

18 godina

Eto danas je prvi put da ce predavanja biti u novo M$ inova centru na fesbu... bas me zanima kako je uredjeno...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Eto danas je prvi put da ce predavanja biti u novo M$ inova centru na fesbu... bas me zanima kako je uredjeno...

Mislim da se i prošlo predavanje odžalo u prostorijama MIC-a. http://www.mscommunity.org/2010/06/itpro-ug-split-report-6/

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 11:03 (mfrankovic).
18 godina

Nisam bio na proslom :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Dobro je uredjeno samo sto je bilo malo tijesno za sve one koje su prosli put htjeli slusati od Hyper-V.

17 godina
tnakir kaže...

Nije istina da dolaze samo studenti, ja san student i bija san na svim okupljanjima osim proslog koji je bija u MIC-u i znan da je samo bilo jos 3 kolega od 20 - 40 ljudi koji su prisustvovali. Za prosli misec ne znam, nisan bija.

Sta se tice tezine, o kakvoj tezini uopce pricas. . .  sve teme od prve pa do zadnje su bile samo lagano pricanje o raznim tehnologijama što je i poanta . . . nije user gruop radionica pa da se ulazi u neki brainanje!

A sto se tice studenata kojima je prezentacija "teška" takvi studenti nisu ni bili a niti ce biti na user gruop-u!!!

17 godina
neaktivan

Bad news, nemogu danas doći na FESB. Vidimo se drugi put.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 1 hvala 0
17 godina

Eo upravo dosa sa grupe iz Splita! Do sada najuvjerljiviji predavač,  Alesandro

fakat zna odgovor na svako pitanje. E i izvlacili se dobitnici za dvi knjige i pet hostinga od firme predavaca . . . reklama za pet! :-D

Dosad najpozitivnije iskustvo! Iako su i prosla bila za ocjenu 5!

0 0 hvala 0
18 godina

Ja dobio knjigu :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a zamisli da sam te izvukao za hosting :D  LOL :D

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
18 godina

A da jesi onda bi morao ponovo izvlacit jer mi to stvarno ne treba :) 

Jos ce ispast da si namjestio izvlacenje :)

Sve u svemu odlicno predavanje, nazalost prekratko druzenje (jbg od 6 sam bio na nogama)... 

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina

Dobro ... alesandro je slepix, a tnakir je ?

17 godina
neaktivan
JoeFly kaže...

Dobro ... alesandro je slepix, a tnakir je ?

Visok, plav, duge kose, zgodan, markantan... haha

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice