a čega će se još sjetiti , sljedeće će sigurno izumiti uređaj za dr**nje , da ne mora čovjek , da ruku ne umara
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjeruj mi da to već postoji.
Eh što nisam znao za takvo nešto kad mi je cura zalila gitarsko pojačalo ... :D :D
@ SonicPlayer2
Pitanje je sad, misliš li na taj "strojček" o kome pričaju dominik246 i Joe Cavallo ili samo komentiraš sušilicu... 
Eh što nisam znao za takvo nešto kad mi je cura zalila gitarsko pojačalo ... :D :D
kakvo je bilo?
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
Šaljo šaljivi! UH!
Seeek
Ne vidim bas poantu ovog uredjaja? Ako ti mobitel upadne u vodu, a bio je upaljen, gotovo je, elektronika je vec sprzena, nikakvo susenje ga nece spasiti...
Ne vidim bas poantu ovog uredjaja? Ako ti mobitel upadne u vodu, a bio je upaljen, gotovo je, elektronika je vec sprzena, nikakvo susenje ga nece spasiti...
Nije istina, znam 10etke slucajeva gdje su mobiteli upaljeni upadali u sve i svasta i prezivljavali bi, od slane vode, vapna, ciste vode, vode iz wc skoljke itd. Bitno ga je samo sto prije izgasit nakon sto se izvadi i odvojit bateriju jer nece tekucina odmah uc u mobitel.
istina , pogotovo nokia 3310 , osobno sam svjedocio desecima potapanja , bacanja itd itd samo JEDNOG uredjaja koji se kasnije uredno iskljuci , osusi na radijatoru i par sati kasnije kao da se nista nije desilo.