Suosnivač Devolver Digitala zbog pobjede Trumpa se

poruka: 46
|
čitano: 4.498
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Suosnivač Devolver Digitala zbog pobjede Trumpa se".
13 godina
neaktivan

Dok su Killary i nobelovas Obama ubili stotine tisuca ljudi, iselili milione, u plamen pretvorili nekoliko drzava svi su sutili.

Trump rekne da ljudi samo legalno mogu uci u zemlju, i svi koji u ilegalno ce biti deportirani, sve zvjezde i zvjezdice se odmah dignu.

Jeba te pa za vrijeme Obame se deportiralo najvise ilegalnih doseljenika u povijesti USA

Ma idite u 3 p materine. Trump je idiot ali su svi ostali gori 15 puta od njega. Uzivam citati kako kmece ove ljevicarske udruge na Trumpa.

Kmeeee Kmeeee Kmeeee, bas ono pravo uzivam gledajuci i citajuci kako kmece.

30 9 hvala 0
16 godina
protjeran

Bravo momcino, ajde sad po veslo..

Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Suosnivač Devolver Digitala zbog pobjede Trump
kapetan_ajkula kaže...

Momak, nije ti ovo kurir.

Ako sam nesto u krivu, slobodno reci.

Uostalom, ako napisu clanak koji je dostojan Kurira onda ce dobiti i takav komentar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 12:00 (kingofthenight).

13 4 hvala 0
16 godina
protjeran

Sta ste se uhvatili ljevicara? 

Desnicari se dijele u dvije skupine, prva i puno veca je neuka, neinteligentna gomila, a druga su oni koji imaju koristi od ovih prvih.

Zapravo nitko nije desnicar, prvi su preglupi i ku*ca ne razumiju, a drugi su in it just for the money...

Moj PC  
12 9 hvala 0
11 godina
protjeran
kingofthenight kaže...
kapetan_ajkula kaže...

Momak, nije ti ovo kurir.

Ako sam nesto u krivu, slobodno reci.

Uostalom, ako napisu clanak koji je dostojan Kurira onda ce dobiti i takav komentar.

Ono sto Trump radi je ilegalno, ne moze on kad me se digne zabranit ulazak u zemlju. To je ujedno i palo na sudu. Postoji sistem i sudstvo koji koliko toliko funkcionira. Trump je mali diktatoric koji svoje osobne frustracija projekitra nacionalno. Isti takvi mu se dive.

Nije svatko tko je protiv Trumpa za onog drugog. Iako razumijem tvoje osobne frustracija prema obitelji Clinton s obzirom da si radikal.

17 godina
kapetan_ajkula kaže...
..

Ono sto Trump radi je ilegalno,..

- ne, da je ilegalno, bio bi kažnjen. .. ostatak je nepotreban napad na drugačije mišljenje + etiketiranje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

i ja bih se zbog pobjede hadezea/esdepea/bandića/ostalih/trumpa odselio u kanadu ali nažalost imam previše godina i premalo nofaca 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
kingofthenight kaže...

Dok su Killary i nobelovas Obama ubili stotine tisuca ljudi, iselili milione, u plamen pretvorili nekoliko drzava svi su sutili.

Trump rekne da ljudi samo legalno mogu uci u zemlju, i svi koji u ilegalno ce biti deportirani, sve zvjezde i zvjezdice se odmah dignu.

Jeba te pa za vrijeme Obame se deportiralo najvise ilegalnih doseljenika u povijesti USA

Ma idite u 3 p materine. Trump je idiot ali su svi ostali gori 15 puta od njega. Uzivam citati kako kmece ove ljevicarske udruge na Trumpa.

Kmeeee Kmeeee Kmeeee, bas ono pravo uzivam gledajuci i citajuci kako kmece.

Ja baš uživam vidjet tebe kako kmećeš živeći u zabludi protiv izmišljenog Establishmenta 

I dok ti ovo pišeš, Trump upravo shipouta 2 moja frenda u Air Forceu, u Afganistan pa Libiju :)

9 godina
protjeran
Obama je predsjednik koji je deportirao najviše ljudi do sada. No to nije loše jer su bili ilegalci. Ti ljudi rade budalama sve ostale koji zakonito dosele u drugu državu.
13 godina
neaktivan

Trump je predsjednik SAD-a. Može šta oće!

Tomislav Knežević
17 godina
neaktivan

Zasto bug prenosi ove smece vijesti?

Mislim kada zaposlenik neke tech firme pogine u napadu muslimanskih terorista da li bug stavi posebnu vijest o tome?

Nadalje cudno kako se gospodin seli u Kanadu a ne u Meksiko, buduci da ljevicari mrze bijelce a vole Meksikance. :P

8 5 hvala 1
17 godina

pa postoji poveznica, biz-IT. Dok za npr Gerard Pepardieua nema poveznice.. (iz FR u CCCP) :)

edit: oni koji nisu upućeni, to je zbog poreza, kao što mnogi naši žive u montekarlu (mislim, zagorje..) i tak..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 13:35 (ihush).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prije preseljenja mu treba procesljati firmu temeljno! dali je sve legalno, dali su svi porezi placeni itd, itd... ako nije, pljusnut mu toliku kaznu da ce se zavuci u prvi krticnjak na koji naidje!

HAKOSUKA
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina

Ama ljudi još su stari latini rekli "Quod licet Iovi, non licet bovi"!

Dakle, prema tomu ....

Kaj se dotikavle ljevičara, desničara, srednjaka, to nije vrijedno spomena, jer kada "shit hit's the fan" nestaje u roku dva tjedna!

Ave!

0 1 hvala 0
14 godina
Nek se preseli u neku arapsku zemlju pa nek vidi koliko tamo ima ilegalaca, lezbi i gejeva.
Not scared of flying saucers

11 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo suzu ću pustiti zbog njegovog odlaska 

Why so serious?

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ansha kaže...

Sta ste se uhvatili ljevicara? 

Desnicari se dijele u dvije skupine, prva i puno veca je neuka, neinteligentna gomila, a druga su oni koji imaju koristi od ovih prvih.

Zapravo nitko nije desnicar, prvi su preglupi i ku*ca ne razumiju, a drugi su in it just for the money...

Kako da ne, a svi liberali su inteligentni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 18:44 (NecroKnight).
17 godina

Najrađe bih se obrisao s foruma kad čitam komentare od ljudi koji su svoje mišljenje iskrojili prema komentarima drugih s Imbexa, Jutarnjeg itd.

Ljudi, nađite frenda u SADu, pitajte ga kako je i sve će vam bit jasno. Pa ja sam između ostalog u SADu, a po izbornom programu mi je bio bliži Trump nego Hillary...sve dok nije pokazao pravo lice.

(Ne)izbori 2016. su nešto najgore u novijoj američkoj povijesti, pogotovo time što je pobjedio ovaj imbecil. Nije stvar u tome što ga mediji demoniziraju, stvar je u tome što većina ljudi jednostavno ne želi prihvatiti da on stvarno izgovara te gluposti, nego misle da novine preuveličavaju.

Da jedan Plenković dođe na press konferenciju i počne pričati o tome da žene previše rade u HR i uzimaju previše 'lijepih' radnih mjesta, jel biste članke o tome komentirali kao demonizirajuće ili ne - zato što vaši kompleksi malo prorade pa se izjednačite s dotičnim osobama?

Izvan NY, NJ, MA i CA se uskoro neće moć živjet u Americi. Ovdje je užasan rasni rat na vratima, a nitko to ne shvaća.

Čovjek će ukinuti valjda najbolji korak prema malo socijalnijoj politici ovdje (koja je izrazito potrebna), samo zato što je popularan i nazvan prema osobi koju on mrzi - Obamacare. Zamjenit će ga fejk javnom nabavom jer njegov židovski zet ima frenda koji vodi najveću privatnu farmaceutsku industriju u Americi i prepakirat u nešto bolje, kao što radi cijeli život.

A da Vas pitam konkretno u brojkama što je to Obama (ne)napravio loše, ne biste mi znali odgovoriti, nego biste citirali navode koje pročitate negdje drugdje (tipa ono o deportaciji - da, ali ilegalaca).

Obama je predsjednik koji je Ameriku izvukao iz najgore krize u zadnjih 100 godina, bez da se to osjetilo kao u Europi. Pritom je bio taj koji je započeo okretanje američkim energentskim izvorima (škriljevci, struja itd), a sad će Trump doć kao good guy i reć da je on bio taj.

Trump dođe i zabrani ulaz Irancima, valjda jedinu naciju koju Ameri nisu sjebali na Bliskom istoku (ali on će 100%) i jedinu koja se zbilja zbog razvijenosti u nukleranom smislu (i moralnom) ni ne smije dirat, ali onda svoje frendiće iz Saudijske Arabije koji su mu većinski investitori u Trump carstvu ostavi bez zabrane ulaska....a serete po tome da je Hillary kriva za ISIS (bez nekih konkretnih dokaza).

Da ne pričam da je svaki drugi doktor u Americi, da svaki drugi, musliman. Šta on planira u tom području? Dosta njih se izjasnilo da do kraja godine sele iz zemlje.

Trump je bio jedan od najvećih financijera CIAe 90ih godina i zato mu danas drže leđa zbog kojih je vjerojatno i dobio izbore, objavivši Clintonine mailove, istrage itd.. Fino će negdje napravit sranje (recimo Iranu kojem se prijeti) i onda zvat CIAu da počisti, opljačka, oslobodi nepostojećeg terorizma......isto se to htjelo napravit i sa Sirijom (koju je shebao američki Kongres, a ne Hillary/Obama), samo su ih Rusi zeznuli u ključnom dijelu predstave....pa od sad Trump želi biti bliži Rusima, koje u svojoj karijeri pljuje na svakom koraku tek do godinu dana prije izbora.

Američki predsjednik ne može proglasiti rat, no može isporučiti vojnike u neku zemlju. Trump će to ustavno pravo upravo i iskoristiti kao što je najavio prema Iranu.

A ja se osobno više bojim Iranske vlade, nego bilo koje druge u tom dijelu svijeta. Makar su Iranci odlični i marljivi ljudi.

Nemojte mislit da mainstream hejtam Trumpa i da podržavam Demokrate. Ne želim ga kao predsjednika jer je dokazan narcis, neuračunljiv i neprofesionalan političar. Napravit će sranje svugdje osim u Americi.

A vi koji podržavate njegovu imigrantsku politiku. Znači vi biste htjeli više izbjeglica u Europi? Ne razumijem.

8 11 hvala 1
9 godina
neaktivan
Mitch kaže...

A da Vas pitam konkretno u brojkama što je to Obama (ne)napravio loše,

Pa onako na prvu, socijalno osjetljivi Husein je bailoutao bogate bankare dok je masa amerikanaca završila u kartonskim kutijama. Zatim je nobelovac i mirotvorac krvavih ruku Husein nakon nagrade za mir pokrenuo 5-6 ratova, sjebao Siriju, destabilizirao Ukrainu, rasturio sjevernu Afriku, nakalemio Europi terorizam na vrata. Nadalje srećom pa Killary i njeni NWO gospodari nisu dobili izbore jer bi se već USA zaratila s Rusijom naravno u Europi.

Srećom pa se stvari i u Europi mjenjaju na bolje.

Now run to your safe space.

17 godina
dawson kaže...

Pa onako na prvu, socijalno osjetljivi Husein je bailoutao bogate bankare dok je masa amerikanaca završila u kartonskim kutijama. Zatim je nobelovac i mirotvorac krvavih ruku Husein nakon nagrade za mir pokrenuo 5-6 ratova, sjebao Siriju, destabilizirao Ukrainu, rasturio sjevernu Afriku, nakalemio Europi terorizam na vrata. Nadalje srećom pa Killary i njeni NWO gospodari nisu dobili izbore jer bi se već USA zaratila s Rusijom naravno u Europi.

Srećom pa se stvari i u Europi mjenjaju na bolje.

Now run to your safe space.

Daj mi točnu statistiku u kojem se povećao najsiromašniji sloj između godina 2008. i 2016.

Rasturio sj Afriku? Destabilizirao Ukrajinu? Nisam znao da je on napao Krim? 

Ti shvaćaš da Obama nema apsolutno nikakve vojne ovlasti osim potpisivanja papira da izruči vojnike u neku zemlju?

Al lupi po svom, napravi multić da te podupre

9 godina
neaktivan

Ti shvaćaš da Obama nema apsolutno nikakve vojne ovlasti osim potpisivanja papira da izruči vojnike u neku zemlju?

Naravno, američki predsjednik je goli milokliz bez ovlasti :). Osim toga Huso je veliki mirotvorac nebi on nikog napao :D

http://3.bp.blogspot.com/-bkkw4b8HWag/UJq3VlTQmlI/AAAAAAAAH9s/QqkmuXMCipk/s1600/obama_unicorn_2012.jpg

17 godina
dawson kaže...

Ja ne razumijem stvarno tebe...pričate da se liberali lako pale na članke itd., a sami ste još gori...

Meni nije u interesu nikoga ocrniti niti pretjerano dijeliti svoje mišljenje na internetu. Ocijenivanje nečije prezidencije je čisto objektivno, ali probaj prvo upoznat neke činjenice o Kongresu i funkcijama POTUSa prije nego što trolaš za/protiv Trumpa.

Što god pročitam ili za Trumpa ili protiv Trumpa je 90% neistinito. Ali činjenica je da se više tog nakupilo na onoj lošijoj strani....eod lp

9 godina
protjeran
Trump za sada nije napravio niti jedan loši potez, upitan da. Jer treba vidjeti posljedice. Odgovor je ne, ne bi htio više izbjeglica u Europi i zato se nadam da će EU njegovim stopama što se tiče ilegalne imigracije.
Naravno da i on radi u nečijem interesu (svom) ali mi je kao čovjeku neke zemlje draža zatvorena politika nego otvorena. To ne znači da je zatvorio vrata kvalificiranoj i legalnoj radnoj snazi u svijetu. Da mi je jasan razlog zašto je zabranio samo neke od zemalja gdje je terorizam češći a neke druge ne, nije mi jasan.
Sa vremenom ćemo vidjeti koje su posljedice njega kao predsjednika, ali one neće biti drastične jer ga skoro pri svakoj odluci može blokirati jedna od grana vlasti u SAD-u.

2 3 hvala 0
11 godina
protjeran
AMD_IT kaže...
Trump za sada nije napravio niti jedan loši potez, upitan da. Jer treba vidjeti posljedice. Odgovor je ne, ne bi htio više izbjeglica u Europi i zato se nadam da će EU njegovim stopama što se tiče ilegalne imigracije.
Naravno da i on radi u nečijem interesu (svom) ali mi je kao čovjeku neke zemlje draža zatvorena politika nego otvorena. To ne znači da je zatvorio vrata kvalificiranoj i legalnoj radnoj snazi u svijetu. Da mi je jasan razlog zašto je zabranio samo neke od zemalja gdje je terorizam češći a neke druge ne, nije mi jasan.
Sa vremenom ćemo vidjeti koje su posljedice njega kao predsjednika, ali one neće biti drastične jer ga skoro pri svakoj odluci može blokirati jedna od grana vlasti u SAD-u.

Ne znas o cemu govoris, radi na aktivnom ukidanju obamacare. Prije toga osiguranje nisi ni mogao dobiti ako imas npr neku kronicnu bolest i ostavit ce miljune bez zdrastvenog osiguranja. Obamacare nije nije napravljen kako je originalno zamisljeno radi bolkade kongresa koji je kontroliran od strane republikanaca.

Najavio je ukidanje regulacija FTCa (ekvivalent HAKOMu) i postavio je tipa koji je pod kontrolom ISPa (Verizona). To znaci pa najavama ukidanje net neutralnosti, zastite korisnika i sl.

Povukao se iz TPP deala na kojem su godinama radili, i bukvalno je predao Aziju Kini, posto oni radi na slicnom dealu.

Naredio je federalnim agencijama da za svaki novi propis koji donesu moraju ukinuti dva postojeca, to ce biti posebno problematicno za agenciju koji se bave zastitom okolisa, sigurnosti hrane itd.

Lista samo raste. 

Ti naravno samo trabunjas i moze se kroz maglu sjetiti nekih naslova koje si citao na facebooku, pa shodno tome pametujes.

9 godina
protjeran
Ivo Robić kaže...

Ti naravno samo trabunjas i moze se kroz maglu sjetiti nekih naslova koje si citao na facebooku, pa shodno tome pametujes.

Svi mi samo pametujemo. Nitko od nas ne zna kako će alternativa izgledati. Koliko ja znam ne ukidaju Obamacare nego ga modificiraju.

Na koji način ponavljam ne znamo još. Samo budale na lijevoj (CNN,CNBC) i budale na desnoj (FOX) misle da znaju, naravno svatko u svojoj verziji.

17 godina
neaktivan
Ivo Robić kaže...
AMD_IT kaže...

Ne znas o cemu govoris, radi na aktivnom ukidanju obamacare. Prije toga osiguranje nisi ni mogao dobiti ako imas npr neku kronicnu bolest i ostavit ce miljune bez zdrastvenog osiguranja. Obamacare nije nije napravljen kako je originalno zamisljeno radi bolkade kongresa koji je kontroliran od strane republikanaca.

Najavio je ukidanje regulacija FTCa (ekvivalent HAKOMu) i postavio je tipa koji je pod kontrolom ISPa (Verizona). To znaci pa najavama ukidanje net neutralnosti, zastite korisnika i sl.

Povukao se iz TPP deala na kojem su godinama radili, i bukvalno je predao Aziju Kini, posto oni radi na slicnom dealu.

Naredio je federalnim agencijama da za svaki novi propis koji donesu moraju ukinuti dva postojeca, to ce biti posebno problematicno za agenciju koji se bave zastitom okolisa, sigurnosti hrane itd.

Lista samo raste. 

Obamacare je socijalizam a socijalizam nikad ne radi.

HAKOM i FTC su beskorisni paraziti. Koji stite gradane od monopola koje drzava omogucava firmama.

TPP je ocajan program. Ja sam kapitalist koji je za free trade ali TPP je ocaj.

Za smanjivanje propisa: trebao je staviti da se 3 moraju ukinuti, a ne samo 2. Propisi unistavaju gopodarski rast a ne stite nikog.

https://townhall.com/tipsheet/mattvespa/2017/02/20/flashback-that-time-the-epa-ruined-a-retired-couples-retirement-for-wanting-to-build-a-house-n2288162

17 godina
AMD_IT kaže...

Moj je caca nekad bio izbjeglica, ne zato sto je htio vec zato sto je bio prisiljen....... kada ti granata rokne samo 100 m od tvoje kuce (kuca koja je naravno poslije emigriranja skoro pa sravnana sa zemljom), ti nebi bjezao u npr. Njemacku kao moj otac? I naravno, opet su ga istjerali 99-e ali moj otac je ipak bio posten pa nije htio varati drzavu/glumatati jer se ionako htio vratiti u svoju domovinu. Ostajali su oni koji su glumili da su ludi, mentalno zaostali i sl. ili oni koji su radili, a morali slati papire svako malo (svaki mjesec) ali namjerno su izostavljali neke vazne dokumente, pa dok oni to zaprime, pa dok ti jave da nisi sve dostavio, pa dok ti ponovno posaljes (naravno, opet nemjerno nesto zaje**).... ihi, prode 2-3 mjeseca.

Lako je sr*** po drugima, raditi podjele i odbijati izbjeglice (npr. ove aktualne) ali pojedinci se ne pitaju jesu li neki od njih zbilja otisli trbuhom za kruhom i sl. Tako da, ne mogu ja biti za Trumpa kada je ocigledno slijep pored zdravih ociju. Sto se tice Killary, Obame.... to mi samo govori kako su ekstremi isto sra** neovisno o tome jesu li ljevicari ili desnicar, nikakva korist od njih, samo truju drustvo.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 0:49 (lovac82).
18 godina
Zoidberg kaže...

Obamacare je socijalizam a socijalizam nikad ne radi.

HAKOM i FTC su beskorisni paraziti. Koji stite gradane od monopola koje drzava omogucava firmama.

TPP je ocajan program. Ja sam kapitalist koji je za free trade slobodnu trgovinu ali TPP je ocaj.

...

Ocitno ne radi ni slobodna trgovina (tj. slobodno trziste), jer nuzno vodi u monopol na trzistu, a ako drzava intervenira i onemoguci monopol, onemogucila je i slobodnu trgovinu, sto pak znaci da ipak nemas slobodnu trgovinu.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
14 godina
ansha kaže...

Svaka ti čast na ovom komentaru...ovo je največa istina o desničarima svih zemalja i slažem se 100% (poznam mnoge desničare i neki su mi čak i prijatelji),vlastita korist radi financiskog dobitka ipak nije mala skpina desničara,ali neinteligentna gomila maloumika se slažem je u većini među njima.

14 godina
Daj se opismeni malo prije nego kreneš vrijeđati.
Nisu vam se ni jaja spustila, a pričate o nekakvoj politici.
Ak te pecka kožica zbog situacije u svijetu slobodno udomi jednog umjerenog pobunjenika koji je ostavio ženu i djecu da ga čekaju doma.

Not scared of flying saucers
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice