Ovo ako je istina, kupujem definitivno! Dolje velike/ružne/sive/komunističke kutije! Živio ASUS i inovacija!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmm... jedini razlog da ovo netko kupi je 'Eee' u nazivu.
Jeftina desktop racunala nisu nikakva novost. Mala (razne HTPC varijante) racunala takodjer postoje vec odavno. Apple bi s tako necime sigurno uspio, ali vidjet cemo kako ce Asus proci.
Ovo ako je istina, kupujem definitivno! Dolje velike/ružne/sive/komunističke kutije! Živio ASUS i inovacija!
2GB ram-a, 160GB HDD-a na Atomu, ima sve preduvijete da dobro prode na trzistu, s cijenom ispod 300 U$D.
Rekao bih da na stolu svi ipak žele što jači stroj, za razliku od prijenosnika.
No baš me zanima kako će ispast.
Ne koriste svi računalo za igranje... Ovo je sasvim solidna konfiguracija na kojoj bi se Linux vrtio bez problema. I to za cca 1500kn...
Jako dobro. Ovako nešto sparit sa dobrim 19" ili nekim 22" Widescreen LCD-om, dobrom periferijom i da vidiš. Tiho, solidno, neveliko kućno računalo za one koji ne vole prčkat previše po svojoj konfi.
Ne koriste svi računalo za igranje... Ovo je sasvim solidna konfiguracija na kojoj bi se Linux vrtio bez problema. I to za cca 1500kn...
Budimo realni, većina korisnika danas koristi računalo za 2 stvari, Internet i mlaćenje prazne slame u Officeu ili drugom sličnom programu, pa čak niti obrada teksta koliko odlazak na net i gledanje mailova blabla.
Kad bi išli sa strane slagat konfiguraciju, da li bi dobili bolje komponente?
Bi.
Ali bi isto tako dobili ciglu koju ne možeš a da ne fulaš u sobi :P
Ovako, Eee desktop, doslovce može bit na polici i poslužit kao ukras, ili da ga popikneš da se uklopi u enviroment, zamisli
kad ekipa dođe i gledaju di se nalazi kučište, a vama na stolu samo LCD monitor?
Zato će desktop Eee proći jednako tako dobro kao i prijenosni, zato što je ideja minimalizacije, makni ili smanji kramu da je manje
uočljiva.
Da kupujem Eee dekstop?
Kupujem :P
Samo zato šta je jeftino, malo, ono što mi treba, i mogu ga sakrit, ne bi windowse na njega stavio pa da mi plate, manje sekirancije o virusima i manje sekirancije o redovitom čišćenju.
A ko voli snagu lol, čekajte da počnu se štancat dvojezgreni, odnosno četverojezgreni ATOM-i :P
Iako si ga osobno nebi nikada kupio smatram da je to odlična stvar za te novce i one koje od kompa ne očekuju neke jače performanse. čista 5