Stolni Eee sljedećeg mjeseca

poruka: 14
|
čitano: 1.391
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stolni Eee sljedećeg mjeseca".
17 godina
neaktivan

Ovo ako je istina, kupujem definitivno! Dolje velike/ružne/sive/komunističke kutije! Živio ASUS i inovacija!

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Stolni Eee sljedećeg mjeseca

Hmm... jedini razlog da ovo netko kupi je 'Eee' u nazivu. Nevinašce 

Jeftina desktop racunala nisu nikakva novost. Mala (razne HTPC varijante) racunala takodjer postoje vec odavno. Apple bi s tako necime sigurno uspio, ali vidjet cemo kako ce Asus proci. Namigiva

17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

Ovo ako je istina, kupujem definitivno! Dolje velike/ružne/sive/komunističke kutije! Živio ASUS i inovacija!

Kupi Apple..  Osim super dizajna, ima i puno bolji OS od Windowsa  (dobro, u Asus-ovom slučaju je linux, ali MacOS je, osim dizajna,  veliki plus za kupovinu Apple računala, jedino je cijena visoka, ali za razlog pitajte uvoznika).

Nakon 15 godina korištenja Windowsa malo sam umoran od stalnog održavanja da barem donekle isto radi i nakon 6 mjeseci korištenja.
17 godina
protjeran

2GB ram-a, 160GB HDD-a na Atomu, ima sve preduvijete da dobro prode na trzistu, s cijenom ispod 300 U$D.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rekao bih da na stolu svi ipak žele što jači stroj, za razliku od prijenosnika.

No baš me zanima kako će ispast.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne koriste svi računalo za igranje... Ovo je sasvim solidna konfiguracija na kojoj bi se Linux vrtio bez problema. I to za cca 1500kn...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Kupi Apple..

Možda i bih da se bavim grafikom i imam hrpu novaca. U suprotnom je OS X zanimljiv prva tri dana...
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...
Kupi Apple.. 
je, komp koji bi konkurirao ovome je mac mini, a on kosta 4 200kn 
A specifikacije su mu slabije Core 2 Duo 1.83GHz/2x512MB/80GB/Combo

dobro sad neznam kako stoji stolni eee s procom, ali ovo drugo bi trebalo biti duplo jace i duplo jeftinije od mac minija
17 godina
neaktivan

Jako dobro. Ovako nešto sparit sa dobrim 19" ili nekim 22" Widescreen LCD-om, dobrom periferijom i da vidiš. Tiho, solidno, neveliko kućno računalo za one koji ne vole prčkat previše po svojoj konfi.

17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

Ne koriste svi računalo za igranje... Ovo je sasvim solidna konfiguracija na kojoj bi se Linux vrtio bez problema. I to za cca 1500kn...

Zašto je jaki stroj jednako stroj za igranje ?
Kakav je to komentar?
Rekoh vidjet ćemo...
17 godina
neaktivan
Level 1 kaže...
Zato što to najčešće jeste tako.

Level 1 kaže...
Kakav je to komentar?
Pretpostavka.
17 godina
neaktivan

Budimo realni, većina korisnika danas koristi računalo za 2 stvari, Internet i mlaćenje prazne slame u Officeu ili drugom sličnom programu, pa čak niti obrada teksta koliko odlazak na net i gledanje mailova blabla.

Kad bi išli sa strane slagat konfiguraciju, da li bi dobili bolje komponente?

Bi.

Ali bi isto tako dobili ciglu koju ne možeš a da ne fulaš u sobi :P

Ovako, Eee desktop, doslovce može bit na polici i poslužit kao ukras, ili da ga popikneš da se uklopi u enviroment, zamisli

kad ekipa dođe i gledaju di se nalazi kučište, a vama na stolu samo LCD monitor?

Zato će desktop Eee proći jednako tako dobro kao i prijenosni, zato što je ideja minimalizacije, makni ili smanji kramu da je manje

uočljiva.

Da kupujem Eee dekstop?

Kupujem :P

Samo zato šta je jeftino, malo, ono što mi treba, i mogu ga sakrit, ne bi windowse na njega stavio pa da mi plate, manje sekirancije o virusima i manje sekirancije o redovitom čišćenju.

A ko voli snagu lol, čekajte da počnu se štancat dvojezgreni, odnosno četverojezgreni ATOM-i :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iako si ga osobno nebi nikada kupio smatram da je to odlična stvar za te novce i one koje od kompa ne očekuju neke jače performanse. čista 5

17 godina
neaktivan
Level 1 kaže...
Kakav je to komentar?
 Pa komentar je u biti na mjestu za 90% slućajeva Smijeh

Danas samo gameri kupuju najjače mašine, uz iznimke tipa profesionalci u pojedinim (još uvijek) egzotičnim granama znanosti koji počinju rabiti snagu GPUa i /ili višejezgrene procesore.
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice