Ajde da vidimo i to 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U Hong Kongu u 10, znači u Zagrebu u 4 ujutro..
Baš me zanima kako će funkcionirati spoj Gingerbreada i Honeycomba.. Hw aklceleracija..
Kod Androida mi se sviđa što sa svakom novom verzijom, mobiteli rade sve brže i brže.
Mislim da bi već krajem idućeg tjedna mogli očekivati ROM-ove sa ICS-om :)
"Something big is coming." Ledo Quattro?
Prvo Mango, pa onda iOS5 i na kraju Icecream Sandwich.
Šećer na kraju, kako se kaže :)
Baš me zanima kako će funkcionirati spoj Gingerbreada i Honeycomba.. Hw aklceleracija..
Kod Androida mi se sviđa što sa svakom novom verzijom, mobiteli rade sve brže i brže.
Sta ona nije bila ugradena u prethodne verzije androida?
Nije, samo u honeycomb i to 3.2 tek verziju mislim.. Nisam siguran, al uglavnom nije..
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Ja samo cekam Galaxy SIII i Ice Cream Sandwich sa TouchWizom (mozda 5.0). ;)
Jasno Desire nema ni teorije da će to vidjeti... Osim ako ne uspiju ugurati sve to na memorijsku karticu, ali onda je pitanje starog hardvera...
Šmrc 
Ja samo cekam Galaxy SIII i Ice Cream Sandwich sa TouchWizom (mozda 5.0). ;)
Tw 5.0 će biti malen upgrade, isto kao što je i TW UX za tablete. Samo dodane neke sitnice, novi Samsunzi će imati manje više stock Android UI (prema tračevima naravno).
Sta ona nije bila ugradena u prethodne verzije androida?
Nop, ali Samsung ju je upalio u svojim romovima. Vjerovatno za SGS i sigurno za SGS II (browser, launcher, galerija itd.)
Kaj se i Google ugledal u FireFox i izdaju nove verzije OSa svakih par mjeseci 
Android 3 jos nije "gotovo" pa izasao, a oni vec pricaju o 4! Na prste mozes izbrojati uredjaje koji imaju Android 3.
Je li i u Splitu u 4 ujutro ili kasnije?
Mislio sam gledat live, ali... 
Nadam se da ce moj najdrazi developer kyrillos izbaciti nesto u tom stilu za moj GT-I5800 aka. Galaxy 3
Lika je zakon, njegov rom mi je jako ubrzao mob, pogotovo OC verzija
Android 3 jos nije "gotovo" pa izasao, a oni vec pricaju o 4! Na prste mozes izbrojati uredjaje koji imaju Android 3.
Samo sto se firefox ugledao na chrome za koji vise i neznam koja je verzija ...
Not sure if troll or just stupid :/
Gingerbread je izašao prije godinu dana, a Honeycomb (koji je samo za tablete) je izašao prije 9 mjeseci.
Ice cream sandwich je spoj Gingerbreada i Honeycomba.
gresko ...