Yep, yep... Bude, killer novcica od ovaca.
Yep, yep... Bude, killer novcica od ovaca.
S ovim Sony nije dobio bas nista, samo je syebo korisnike Z modela koji moraju strepit za sljedece update-e softvera.
Izgleda da je Apple jos jedini osto normalan u ovom kaosu kolko tolko.
Da, izgleda da je Apple jedini ostao normalan i kad izbaci novi firmware, svi ga dobiju odjednom. S druge strane, Sony jako odvaguje kome će dati novi firmware, a kome neće. Kupio sam jedan njihov mobitel i sada ću ostati kratkih rukama jer Sony 99% neće dati novi firmware. Problem je u tom da je postojeći firmware bugovit. I zato, Apple je to daleko najbolji. Sony će svakako podržati seriju Z, samo je pitanje koliko dugo s obzirom na ubrzani ritam izbacivanja novih modela.
isto tako, podrska za danasnje telefone je jadna, bukvalno jadna, cast izuzetcima
Zbog te jadne podrške jako ću birati čiji ću novi mobitel kupiti kada za to dođe vrijeme.
Ne nadaj se nekom velikom padu cijene. Z2 je praktično tek stigao na naše tržište.
da slažem se..ali cijena je prevelika za tehnologiju koja je već isfurana a cijena generička..govorim o svim flagshipima..ekran isti,malo veći kao i ostale komponente:kamera,baterija,soc itd ali tehnologija je ista.U praksi bi trebao biti puno jeftiniji..a deru kožu sa leđa..
Kad mogu i kad ljudi spremno kupuju tebalo im ili ne. I zato se i Sony priključio toj priči poput Samsunga koji štanca model za modelom. Ekipa želi imati novo, pa evo im novog.
ali moras priznati da je kranje bezobrazno od proizvodjaca kada neko ceka update za svoj telefon 3-4 mjeseca? i jos dobije bugovan update, i na kraju nista mu dobro ne donese
Ja sam se kod Sony na to naviknuo.
Nisi jedini, ali smo vjerojatno U deeeeeeebeloj manjini !!!!
A jesi li ikad čuo za ThL 4400 i ThL 5000? Prvi ima bateriju snage 4400 mAh, a drugi 5000 mAh. Dostupni su u Wowshopu(5000 model)) i Chipoteci (4400 model)
Evo i recenzija:
A jesi li ikad čuo za ThL 4400 i ThL 5000? Prvi ima bateriju snage 4400 mAh, a drugi 5000 mAh. Dostupni su u Wowshopu(5000 model)) i Chipoteci (4400 model)
Evo i recenzija:
Neki dan sam uočio te recenzije, i sve je to vredu, A L I ????!!!!
Kada pogledam slikom njega uz G3, ma nema te cijene da mi je pored "vrhunskog" dizajna preča bakterija.
Pa nije bed puniti svaki dan, ali gledati nešto tako bljak, , ne hvala, nisam baš toliko optereće, barem ja.
Evo i recenzija:
Neki dan sam uočio te recenzije, i sve je to vredu, A L I ????!!!!
Kada pogledam slikom njega uz G3, ma nema te cijene da mi je pored "vrhunskog" dizajna preča bakterija.
Pa nije bed puniti svaki dan, ali gledati nešto tako bljak, , ne hvala, nisam baš toliko optereće, barem ja.
Svatko ima svoje mišljenje/želju o izgledu /potrebama svog pametnog telefona/smartphonea, ali u principu slažem se s tobom u vezi usporedbe, i meni je bitniji izgled nego baterija jer izgled većinom svi gledaju, a za bateriju ih briga kolika je (u 90% slučajeva). Trenutno posjedujem Nou H41(baš takvog naziva, firma koja prodaje te Noe je Hangar18) jer mi se svidjela, a i nisam imao više od 200 eurića kolko je koštala, a za Božić ću si ionako neki flagship preko firme uzet, mada ni ova Noa koju trenutno koristim nije loša što se tiče baterije i snage.
LP
Evo i recenzija:
To moraš nositi u maski od kevlara da ne ostaneš bez pol guzice kad ti eksplodira u džepu.