Stigao je redizajnirani Google Earth

poruka: 6
|
čitano: 1.894
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao je redizajnirani Google Earth".
13 godina

Ima li da netko koristi Google Earth? Ja sam aplikaciju koristio u pocetku, ali samo sporadicno. Bilo bi puno zanimljivije da su sve mogucnosti integrirali u Google Maps.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izbacuje ovu grešku Unfortunately your computer does not support WebGL graphics acceleration; Google Earth cannot be loaded. Please try another device.

edit;

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 12:40 (sage).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

A oće selendre doć u 3d-u?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll tr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A je štekavo... Desktop aplikacija puno bolje radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Izbacili su vani nedovršeni proizvod. I još traže da instaliraš Chrome, kao da je to jedini browser na svijetu! 

Sinoć sam lega jutros...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Stigao je redizajnirani Google Earth
sage kaže...

izbacuje ovu grešku Unfortunately your computer does not support WebGL graphics acceleration; Google Earth cannot be loaded. Please try another device.

Da bar izbaci neku grešku. Stoji na početnoj stranici više od 10 minuta i ne mrda. 

Ko ih ebe, dobar je meni i maps za traženje onoga što mi treba. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice